Taxiresan

Taxiresan Jag och polarn, vi kallar honom (Erik), var på väg hem för att vila. Vi hade varit ute på krogrunda i Stockholm. Vi själva bor några mil söderut. Kl. var ca. 04. 00 på söndagmorgonen, när den här bruden frågar om vi skall söderut och om hon får åka med. Det var en asiatisk tjej, kanske en Thailändska ?. Vi var lite trötta och sa varför inte, hon sa att hon bodde i Hökarängen och vi passerar ju där så OK. Erik satt i fram, jag och bruden i bak, hennes svenska var inte speciellt bra, det var rätt brett i bak, men hon satt sig tätt intill och började smeka mig lite försiktigt på byxorna, först på låret sedan upp på kuken som började bli hård, fast jag var rätt onykter. eftersom det var mörkt ute så var det mörk i bak i taxin. Hon började liksom runka kuken utanpå byxorna, och fortsatte att dra ned blixtlåset, hon lirkade ut kuken med ett visst besvär, som började stå ordentligt nu. Jag tänkte att nu runkar hon av mig, eftersom Thaibrudar sällan suger av en kille, något med religion att göra. Hon började och runka kuken försiktigt med lång mjuka drag, jag bara blundade och njöt. Så kände jag något blött över kuken, ja jävlar nu sög hon för fulla tag. Hon smackade lite grann och polarn vände sig om och fick se mig bli avsugen, han bara småflinade. Jag lade min vänstra arm om hennes rygg och drog upp klänningen lite för att liksom komma åt. Jag lirkade med hennes trosor lite och hon lättade lite så att jag kom åt att smeka hennes mus, som var sjöblöt, tydligen blev hon väldigt kåt av att suga kuk. Jag tycker det är härligt med en blöt fitta, så då kunde inte jag hålla mig, och sprutade våldsamt i hennes mun, hon liksom behöll allt i munnen, det rann lite efter kinden. Hon tog upp en servett i fickan och spottade ut satsen på den. När det gick för mig så stönade jag till och chauffören skrek till, och sade va fan sysslar ni med där i bak. Jag sa bara att jag fick sendrag. Han frågade efter gatuadressen i Hökarängen och hon sade någon gata, det tog inte så många minuter att ta oss dit. Då frågade hon oss om vi ville komma upp på en kopp kaffe, jag och Erik tittade på varandra och småskrattade, varför inte sa vi nästan i kör. Hon gick före upp i trappan och man såg rätt mycket av hennes bak under den korta kjolen, och den var förbaskat härligt. Jag kände att helge började rycka igen, fast jag fick en avsugning bara för några minuter sen. Hon hade väldigt lite möbler, ett litet bord och en stor soffa i vardagsrummet, vi satt oss i soffan. Hon kom med kaffet och tittade på oss med en sån där kåt blick. Hon satte sig mellan oss, kaffet var redan upphällt i kopparna. Då kände jag hennes hand på låret, långsamt kramande samt som hon långsamt närmande kuken som hade blivit hård igen. Erik såg detta och började smeka henne på låret, han drog upp hennes kjol. Wov ! hon hade tagit av sig trosorna, hon verkade väldigt van att ha två stycken på en gång. Med en hand så hade hon dragit ner blixtlåset och tagit fram kuken som var sprängfylld, hon runkade underbart. Erik han ställde sig upp och klädde av sig, det var första gångan jag såg honom med ståkuk. Hon tog hans kuk med vänster hand och runkade honom också. Då släppte hon min kuk så jag kunde ställa mig upp och klä av mig, jag såg då att hon började att suga Eriks bamse till kuk. På något sätt styrde hon oss med några små tryck hit och dit, så Erik satt sig i soffan och hon vände sig med baken mot mig, så jag böjde framåt och började pussa hennes mus, den lucktade gott. Hon var tydligen på muggen och tvättade upp den. Jag tog min tunga och började föra den upp och ner i springan, och pressade på lite när den träffade klitoris. Då hörde jag hon stöna till fast hon hade Eriks kuk i munnen. Då resta jag mig upp och långsamt lät kuken nosa på blygdläpparna. Då pressade jag in den i en lagom trång, men en väldigt blöt fitta. Började jucka lite långsamt, direkt så började hon jucka emot. Då började hon stöna otroligt mycket, jag tittade mot Erik. Hon hade släppt hans kuk och bara runkade samtidigt som det gick för honom, han sprutade och stönade i takt med henne. Det var väldigt upphetsande att höra dom stöna, så jag kunde inte hålla mig. Jag sprutade henne full, det hade inte gått för henne. Så jag vände på henne och slickade klittan och området runt, Jag sög upp klittan i munnen och körde upp två fingrar i musen så skrek hon till. klitoris blev hård, fittan kramade mina två fingrar. Hon tittade upp och mötte min blick, hon log lyckligt. Vi gick och lade oss i hennes breda säng, hon greppade mun kuk varsamt och somnande nästan direkt. Jag tänkte, vilken brud, och jag visste inte ens vad hon heter. När jag vaknade några timmar senare så satt hon och red på Erik, och så fortsatte vi hela Söndagen. Jag kan bara säga en sak. Wow vilken brud.

Rösta på Taxiresan:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 röster, snitt: 2.92 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Taxiresan