Hejsan

Heter Karin och är en tjej på 29 år, som idag är sambo och förlovad med min underbara kille. Min nuvarande kille och jag hade haft trekanter 3 gånger innan den berättelse jag nu skall berätta. På utlandssemestern och hemma i Sverige med olika killar. Denna berättelse är sann!

Min kille hade vid detta tillfälle, våren 1998, en kompis som hette Håkan. Han var en go och trevlig 30 årig kille. Vi hade träffats ett par gånger innan och fikat och setts på stan ihop. Mig kramade han och hade alltid glimten i ögat. Han var trevlig och social. Min kille och han hade känt varandra i ca 10 år. Håkan hade dessutom en tjej men henne hade jag ännu inte träffat.

Våren 1998 ringde Håkan min kille. Han undrade om han kunde sova hos oss för de hade en vattenläcka i badrummet. Jonas sade att det var okej men att vi bara hade en soffa. Håkan skulle komma själv. Hans flickvän skulle sova hos sina föräldrar. Håkan kom inte bra överens med dem det var därför han ville sova hos oss.

Kvällen då Håkan kom var en fredag kväll och min kille Jonas var trött. Det hade varit en tung vecka på jobbet. Då vi satt i soffan sade plötsligt Jonas att han var trött och att han ville sova. Han gick och lade sig. Jag började bädda soffan till Håkan samtidigt som han var i badrummet och gjorde sig i ordning. Då han kom ut hade han bara sin t-shirt och kalsonger på sig. Han såg bra ut med sina vältränade armar och muskulösa ben. Då han lagt sig i soffan insåg jag att han inte skulle kunna ligga där utan att få en krokig rygg. Jag sade åt honom att han faktiskt kunde sova i vår dubbelsäng. Vår säng var 2 meter bred och där skulle han sova bättre. Han följde med in i sovrummet. Jonas susade sött längs in mot väggen(min kille Jonas sover som en stock om nätterna). Håkan lade sig i mitten och sade god natt. Jag lade mig i sängen och var klädd i trosor och t-shirt.

På natten vaknade jag till. Jag kände mig upphetsad. Antagligen på grund av att jag drömt en våt dröm och nyligen fått ägglossning. Jag började smeka mig lite runt blygdläpparna för att sedan smeka klitorisen. Jag kände att jag var riktigt blött. Jag fantiserade om att någon smekte och kysste mig och älskade med mig. Om Håkan inte varit där hade jag ändå inte kunnat ha sex med Jonas eftersom han sov som han var död. Klockan var runt 04. 00 på morgonen och det kom lite ljust uppe vid taket, det fanns en glipa i persiennen. Det var maj månad. Täcket hade rullat av Håkan. Han låg på rygg och sov. Han penis stod i givakt i kalsongerna. Jag fortsatte och smeka mig själv. Gud, vad jag ville ha sex.

Sakta kom jag åt kalsongerna och kunde känna Håkans hårda penis. Jag var så upphetsad så jag knappt visste vad jag gjorde. Med vänsterhanden lirkade jag, rädd för att upptäckas, fram hans penis. Håkan sov fortfarande men rörde lite på ena armen. Jag vågade knappt andas så kåt var jag. Jag tog av mig trosorna och satte mig sedan försiktigt grensle över Håkans penis. Hans kuk var grövre och något längre än Jonas. Den gled lätt in i mig och jag började rida sakta. Håkan vaknade och jag satte handen för hans mun. Jag viskade att vi skulle vara tysta. Gud vad hans kuk kändes skön i mig. Jag njöt men ville byta ställning. Håkan lade sig över mig och förde in sin kuk i mig. Han tryckte på hårt men inte så att sängen skakade, han var försiktig. Håkan viskade att jag var fin och att han tyckte mina bröst var härliga. Mina bröst var normal stora och väldigt känsliga vid ägglossning. Han sög på dem och smekte dem. Sedan smekte Håkan mina bröst samtidigt som han slickade mitt sköte. Gud vad skön han var. jag kom efter några minuter och hela min kropp skakade. Håkan lade sig ovanpå igen och juckade skönt och länge. Sedan ville han ta mig bakifrån. Han kom in i mig igen då jag stod på alla fyra. Jag bara njöt. Håkan var verkligen skön och bra på att pippa. Plötsligt stannade han till och jag kunde känna hur hans kuk krampade och jag blev alldeles varm. Han kom i mig. Gud vad det var skönt. Sakta sjönk han ned bakom mig och vi kysstes. Sedan klädde vi på oss sade ”god natt” och somnade igen.

Senare hade vi alla 3 en trekant efter det att jag berättat för min kille vad som hänt den morgonen. Jag ville nämligen att Håkan skulle knulla mig igen, han var ju jätteskön.

Karin Författarens kommentar: Hoppas ni gillar att jag delar med mig.

1 svar to “Hejsan”

  1. Nilsson N.:

    fodrar en fortsättnig med Håkans tjej.O lite längre tack.3,1

Kommentera Hejsan