Tunnel-banan

Jag heter Marcus och är 23 år, här är ett litet äventyr som jag var med om för någon månad sedan, den kan kanske glädja er lite.

Det var rätt tidigt på morgonen, jag var på väg till jobbet. Det var den första tunnel-banan som gick den här söndagsmorgonen vid mälarhöjdens tunnel- banestation. Vagnen var helt tom förutom en blond tjej i 20 års åldern som satt där, till synes sovande, klädd för en kväll på krogen. Jag satte mig mitt emot henne eftersom jag tyckte att hon var vacker och det är ju alltid trevligt att titta på något när man åker tåg, metro är ju inte så rolig. Då slog det mig att hon antagligen var på väg hem från krogen, därav partyklädseln. Hon är klädd i en svart kort kjol och en tight ljusrosa blus med en svart kavaj över. Ju mer jag ser på henne ju mer märker jag hur vacker hon är, trots att sminket och frisyren har uthärdat en kväll på krogen. Jag ser inte hennes bröst eftersom kavajen hänger framför. Jag sitter där och fantiserar om hennes kropp då det slår mig att hon säkert är så utslagen att hon inte skulle märka om jag öppnade hennes kavaj och kikade lite. Tänkt och gjort, jag böjer mig fram och öppar kavajen li e försiktigt. Hon måste haft en push-up bh på sig för hennes bröst var lite väl upplyfta även för den fastaste byst. Tyget i blusen var lite genomskinligt för man såg konturen av behån mot hennes bröst. Av bara farten börjar jag smeka brösten försiktigt över blusen. Jag blir ganska tänd av tanken på att jag rör vid en främmande tjejs bröst utan att hon vet om det eller godkänner det. När jag märker att hon inte reagerar så börjar jag att smeka hårdare och verkligen känna efter. mmm. de är verkligen fasta. Ingen reaktion från tjejens sida förutom en ryckning i ena ögonvrån. Jag vågar mig på att försiktigt knäppa upp blusen och blotte hennes vackra bröst omslutna av en vit spetsbehå. Om jag inte har helt fel så börjar bröstvårtorna att styvna lite innanför behån, hon kanske drömmer om sex. Jag drar försiktigt ned ena behåkupan. mmm. hennes bröst är verkligen vackra, perfekta och fasta med uppnosiga bröstvårtor. Jag börar smeka ena vårtan med en fingertopp. den styvnar helt och blir hård, försiktigt böjer jag mig fram och börjar att kyssa den. Gud vad härligt det känns att ha hennes vackra bröst mot mina läppar. Då plötsligt ger hon i från sig ett ljud, förskräckt för att bli upptäckt så drar jag mig tillbaka hastigt, hon verkar inte ha vaknat dock trots att hennes läppar ser ut att ha format ett svagt leende. Jag vågar mig tillbaka och fortsätter att kyssa hennes bröst. Hon låter igen men ljudet hon ger ifrån sig är ett svagt, men klart stönande som man bara ger ifrån sig när man har det skönt så jag fortsätter. Då känner jag en hand som tar tag i mitt hår och drar bort mitt huvud samtidigt som en förargad stämma undrar vad i h-e jag håller på med. Det var hon som hade vaknat. Hon drog igen kavajen och började att skrika åt mig och fråga vad jag egentligen höll på med.

“Jag, men. förlåt. ” Det var allt jag kunde få fram och jag kände hettan som gjorde mina kinder röda och skammen spred sig i min kropp. Hon glodde på mig en lång stund och sa sedan:

“Jag kommer inte att anmäla detta till polisen om du gör mig en tjänst”.

“Öhh” var svaret som jag efter nogrannt övervägande fick fram.

“Det är så att min lillasyster fyller år i dag och jag vet att hon skulle tycka om att bli rejält omhändertagen då”. Vad kunde jag svara

“öhh ok”.

“Bra då säger vi det”, svarade hon.

“Vi måste gå av vid den här stationen” sade hon och tog min hand och drog ut mig genom dörrarna. Jag kunde inte svara, jag var mållös, vi sade inte mycket under den 5 minuters promenad det var hem till henne. Hon bodde i en villa, som antagligen ägdes av hennes föräldrar. Hon frågade om jag ville ha en kopp kaffe eller något. Jag bad om te och slog mig ned på en stol. Hon ställde in en kopp i micron och sprang sedan upp en trappa och stängde en dörr. När micron tjöt till efter nåra minuter gick jag och hämtade teet och började dricka ganska ointreserad av vad som egentligen var i koppen, jag kunde inte tänka klart. Typ 18 minuter senare kommer hon ner igen med en vit frotté morgonrock på sig. Hon sträcker fram handen och presenterar sig som Johanna

“Marcus” svarar jag mekaniskt.

“Är du klar för att gratulera min syster” frågar hon.

“Jag antar det” svarar jag. Då känner jag en hand som smeker mig över kuken, det är Johanna.

“Du verkar inte alls vara riktigt klar” förklarar hon. Sedan öppnar hon morgonrocken och visar sin vackra nakna kropp. Jag sträcker fram för att röra vid hennes bröst vilket hon inte har något emot tydligen. Jag smeker henne ett tag och hon stönar lätt, då stänger hon plötsligt morgonrocken och tar mig på kuken igen, den här gången verkar hon nöjdare.

“Oj, du var inte liten du, men det är väl bra att syrran får en rejäl kuk första gången”.

“FFörsta gången” stammar jag fram.

“Ja hon fyller ju bara arton idag, vad hade du väntat dig?”. Hon tar min hand och leder mig uppför trappan och vi stannar utanför en stängd dörr som det står Pernilla på. Då börjar Johanna att ta av mig mina kläder. Till slut står jag där helt naken.

“Det är bara en sak som fattas”, säger hon och springer i väg. Hon kommer tillbaka med en ros som hon sätter mellan mina tänder.

“Perfekt” säger hon innan hon öppnar dörren. Hon kilar in till Pernilla som ligger där på en säng och sover, mysigt nerkurad under ett stort duntäcke. Hon pussar henne på panna så att hon vaknar och säger grattis.

“Tack” svarar pernilla och gäspar. Hon har inte sett mig ännu eftesom hon inte har vridit på huvudet åt mitt håll.

“Jag har med den bästa presenten åt dig” säger Johanna,

“något som jag vet att du vill ha”.

“Åhh, vad snäll du är”, blir svaret. Johanna pekar åt mitt håll coh Pernilla ser efter sin present. Där står jag med en ros i munnen medan en blond “robin- frisyr”-klippt söt tjej ser åt mitt håll. Hon blir lite chockad men finner sig sedan.

“Det är ju precis vad jag alltid har önskat mig” säger hon sedan. “Jag tyckte att det började bli dags nu när du blir byxmyndig och allt”, förklarar johanna “kom och lämna rosen då” säger hon till mig. Jag stapplar fram och ställer mig på knä i sängen. Pernilla tar rosen ur min mun med sin mun, och kysser mig sedan.

“Har du sett en sån finkuk han har” påpekar Johanna “lägg dig bara på rygg så ska vi ta hand om dig”. Pernilla lydde och jag och J kröp under täcket och började att suga på varsin bröstvårta. Jag hörde hur Pernilla började att stöna och vrida sig. Jag började att bli rejält kåt nu så jag smög en hand ner till pernillas fitta. Det var det värsta hon har inga trosor pp sig tänkte jag när samtidigt som jag mumsade vidare på hennes bröst. Jag smekte hennes lår försiktigt, och lät handen glida ner mot fittan. Försiktigt smekte jag henne utan på blygdläpparna, hon tyckte tydligen att det var skönt för hon började att stöna ännu högre. Jag bestämde mig för att slicka henne. Jag kröp längre ned under täcket för att hitta fram till hennes ännu outforskade grotta. Jag lade mig mellan hennes lår och började att slicka henne. Hon började stöna rejält mycket nu samtidigt som hennes fitta blev våtare och våtare. Jag började försiktigt att tränga in ett finger. Det var trångt, men ett finger gick in, jag bestämde mig för att försöka med två. Det gick också efter ett litet tag. Nu bestämde jag mig för att försöka sticka in kuken. Jag undrade hur det skulle gå eftersom, tjejer som inte är oskulder har anmärkt på storleken. Jag satte i alla fall kuken mot öppningen och började att tränga in, det går inte tänkte jag samtidigt som jag kysste flickan på halsen. Hon var oerhört trång, jag försökte gång på gång, men till slut så gav hon efter och jag var inne. Hon kved till och tårar rann nedför hennes kinder. Johanna kom snabbt till undsättning för att torka bort dem. Jag började att jucka lite försiktigt. Gud vad skön hon var, så trång, det kändes så förbjudet. Hon verkade tycka att det var riktigt skönt för hon bet mig i fingret när jag stötte in i henne. Då tänkte jag att då skall hon få känna på kuk. Jag började att pumpa hårt in och ut, hon bara gapade. “Knulla henne hårt” kommenderade Johanna som smekte hennes klitoris samtidigt. Jag kände orgasmen komma krypande men jag ville inte spruta än. Jag sade åt Johanna att jag ville ta Pernilla bakifrån.

“Lägg dig på mage” sa Johanna till Pernilla. Hon lydde snällt och fint. Mmmm vilken fin rumpa hon hade den här lilla tjejen. Jag smekte henne med fingrarna längs fittan.

“Neej, neeej” sa pernilla. Jag blev lite rädd att jag hade gjort något fel när mina tankar avbröts av pernilla:

“ge mig mer kuk, min fitta vill ha mer kuk”. Jag lydde självklart och trängde in i hennes trånga fitta igen.

“Ahhhh, ja” stönade pernilla. Jag knullade henne riktigt hårt nu. Samtidigt som jag knullade pernilla så började johanna smeka hennes rumphål med vaselin insmorda fingrar, detta gjorde pernillas stönande ännu intensivare. Då började johanna att tränga in ett finger i hennes stackars rumpa.

“Vill du att Marcus ska vara snäll att ta din andra oskuld också?” frågade johanna pernilla.

“Jag vet inte”, kved hon fram mellan stönandena.

“Det är skönt lovade johanna. Pernilla svarade inte men johanna sa till mig att göra det dock med viss försiktighet. Jag hade aldrig knullat någon i rumpan förut men jag antog att det var skönt. Hennes rum a var ju så fast och vacker. Försiktigt tryckte jag ollonet mot hennes andra öppning, den var ännu trängre än hennes fitta men med lite hjälp av johanna så gick det bra. Gud vad tight den var. Det kändes som kuken sögs in som av något vaccuum. Jag knullade henne lite försiktigt i rumpan, men ökade takten gradvis. Jag kände att jag inte kunde hålla mig mycket mer nu och detta berättade jag för tjejerna. Johanna sa då till Pernilla att lägga sig på rygg och hon lade sig själv ovanpå, bröst mot bröst. Sedan sa hon till mig att låta Pernilla suga av mig. Hon sög skönt, oerhört skönt. Det svartnade för mina ögon och när jag såg igen så var båda tjejernas ansikten fyllda med var m sperma. De log åt mig. Hur resten av den dagen förflöt kanske jag skriver en annan gång men jag gick inte till jobbet i alla fall!

Rösta på Tunnel-banan:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (32 röster, snitt: 2.81 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Tunnel-banan