Söndagsmorgon

Vaknar och myser en stund i värmen innan jag rullar över och lägger armen om dig. Du slår upp ögonen och kysser mig på kinden. “Hej vännen sovit gott?” frågar du och kysser mig innan jag hinner svara. Plötsligt lösgör du dig ur mitt grepp och rullar över, öppnar lådan i nattygsbordet och tar fram sidenbanden från igår. “Nu är det min tur. ” Säger du med glimten i ögat. Jag lägger mig villigt på rygg och låter mig bindas upp i armar och ben som ett mänskligt kryss i sängen. Du ställer dig på knä över mig, lutar dig fram och låter dina läppar nudda vid mina. Kysser mig över ansiktet och andas lätt i mitt öra. Dina fingrar nyper och drar försiktigt i mina bröstvårtor. Min lem blir hårdare och hårdare tills den ligger styv och väntande längs magen några droppar har trängt ut och glänser på ollonet.

Du låter en hand glida ner till min kuk och fångar upp dropparna på ditt finger och för det till din mun. smackar ljuvligt sänker ditt sköte mot mig och gnider din blöta skåra mot min lem. jag möter dig men du drar dig undan med ett leende. Istället flyttar du upp så att jag får din mus över ansiktet, fast utom räckhåll från min längtande tunga. Sakta börjar du smeka dig själv precis framför ögonen på mig. Jag försöker nå din mus med munnen men når aldrig fram och du verkar bara bli mer upphetsad över mina ansträngningar att få slicka ditt blöta hål.

Du masserar din klitta och stönar leende när du ser mitt förtvivlade ansikte. För ner ett finger till min mun så jag får suga i mig smaken från dina safter innan du sänker dig så jag får slicka i mig din saft.

Du lyfter alldeles för snart och jag blir berövad ditt härliga sköte. Istället börjar du kyssa och slicka mig på insidan av låren och runt pungen. “Ta mig i munnen sug mig. ” kvider jag och svankar. “Inte min vän. inte än. ” Du klöser mig försiktigt på pungen och fortsätter reta mig innan du äntligen greppar runt roten och reser min lem rakt upp låter tungspetsen virvla över ollonet innan tu tar in den i munnen. och börjar runka mig med munnen.

Du hämtar lite av din fittsaft och börjar massera mitt anus. Jag stönar högt och vrider mig. Ditt finger letar sig in i mig och juckar försiktigt. “Jag klarar inte mycket mer. ” lyckas jag få fram och du reser dig upp på knä innan du grenslar mig och styr mig in i ditt varma sköte. Först bara sitter du där och njuter innan du sakta börjar rida mig njuter och möter dina rörelser så gott det går. Vill så gärna smeka dina bröst när jag ser dem guppa upp och ner. Du för ner ena handen till din klitta och börjar massera den samtidigt som du rider mig. Nu kan jag inte hålla tillbaka längre. försöker säga ngt med det blir bara ett stön när jag pumpar min säd långt in i dig känner mig alldeles utslagen men du har inte fått nog och fortsätter rida mig och smeka dig själv tills det går för dig med. Du skriker till och skakar innan du sjunker ner på mig och jag lösgör mig själv från banden som håller mig uppbunden och sluter dig i min famn.

Rösta på Söndagsmorgon:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 röster, snitt: 2.82 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Söndagsmorgon