Så ung, så erfaren

Ända sedan jag var i 8-års åldern har jag varit nästan sjukligt sexfixerad. Jag onanerade i stort sett varje dag, köpte porrtidningar istället för att leka med bilar och annat sånt som hör åldern till. Jag lever ett liv i stort sett helt inspirerad av sex och tjejer, världens mest underbara företeelser! Av denna anledning minns jag självklart den gång då jag blev av med min oskuld!

Jag var 18 år och hade precis slutat 7:an. Nu när jag hade gått på högstadiet ett år hade jag verkligen börjat öva min färdigheter som tjejtjutsare. På högstadiet var tjejerna betydligt mer intressanta än på mellanstadiet. Även om jag tidigare hade haft många flickvänner var det inte förrän nu som det var dags för mig att mista min oskuld.

Jag tänkte berätta lite kort om den där varma sommarkvällen i juni: Bara för någon timme sen ringde hon, Lina. Lina är 18 år och väldigt populär bland killarna och ofta avskydd bland de mindre snygga tjejerna som såg alla de snygga killarna dras till henne. Igår hade vi haft vår skolavslutning och ikväll var det förstås party som gällde! Jag stod i duschen och tvålade in mina, för åldern, muskulösa armar. Jag stod länge i duschen och tvålade in mig och tvättade mig gång på gång. När varmvattnet nästan var slut, ungefär en timme senare, slutade jag duscha. Jag fixade till en snygg, spretig friss med en jävla massa hårgele och sen på med en massa deodorant. Jag tog på mig mina snyggaste kläder, alldeles nya och grymma skejtarkläder! Kollade in mig själv i spegeln och var rätt nöjd. Jag var rätt säker på att det var i natt det skulle hända, jag skulle knulla för första gången!

Snart kom Lina, skjutsad av sin brorsa i en svart Merca-cab. Hon va ju bara sååå läcker! En rosa-glittrig magtröja och en underbart kort, vit kjol. När hon böjde sig fram kunde man tydligt ana dom svarta stringtrosorna genom det tunna, vita kjoltyget. Hon luktade underbart, helt nyduschad och med massa parfym. Hennes fina hår var hårt stylat och uppsatt på ett läckert sätt. Hennes fylliga läppar glittrade av rosa läppglans (som smakade gott när man kysstes). Vilken brud! Min kuk var stenhård och jag kunde ana vilken stor sats som låg och tryckte där inne, jag hade ju inte runkat på 3 dagar!

Jag brukar vanligtvis njuta av fester och tycka det är skitkul men den här kvällen gick jag bara och hånglade med Lina hela tiden, och det verkad som om hon tänkte på mig också.

- Kan vi inte gå hem, frågade Lina plötsligt.

- Jovisst, men till vem? frågade jag, otroligt glad över frågan.

- Hem till mig! Jag är själv hemma!

Hon behövde inte vänta länge på svar och snart satt vi på bussen. När vi kom in i hallen i hennes lägenhet var jag kåt som faan. Min feta kuk pulserade av kåthet. Hon var väldigt erfaren med killar och märkte troligtvis hur kåt jag var för hon rörde sig med flit på ett sexigare sätt, när hon tog av sig skorna och gick inne i lägenheten m. m. Plötsligt, när hon hade druckit ett glas vatten, lutade hon sig mot väggen och slöt ögonen. Jag stack in min tunga i hennes mun och hon sög den så sexigt. Vi kysstes säkert i en kvart, djupa och långa tungkyssar. Jag njöt något fruktansvärt. Plötsligt kände jag hennes sexiga händer utanpå byxorna, hon klämde hårt om kuken som avtecknade sig genom jeanstyget. Hon lirkade vant upp byxknappen och jylfen och snart stod jag där i bara kalsonger. Även dessa föll snart till golvet. Sedan gick allt väldigt fort. Hon såg gillande på min stora kuk och drog av sig sina stringtrosor men behöll kjolen på.

- Knulla mig! Knulla mig hårt i fittan!

Jag var inte sen att lyda. För första gången i mitt liv stack jag prövande upp kuken ett varmt och plaskvått fitthål. Jag njöt nåt så otroligt och började långsamt jucka. Hårdare och hårdare knullade vi och hon skrek av njutning. Efter att hon hade ridit mig stående i köket klev hon av min blodsprängda kuk och rusade fram till vardagsrumsbordet. Utan att bry sig om vad som fanns på det öste hon ner blomvaser, krukor, duken och fjärrkontrollerna till TV:n på golvet. Hon la sig på bordet och särade på benen. Kåtheten lyste i hennes ögon. Jag förde in kuken och nåt glidmedel behövdes verkligen inte, det droppade ner fittsaft på mattan. Jag var ju oerfaren och jag kände redan de välbekanta pirrningarna i kuken och drog mig ur. Lite besviket såg hon på mig och sa:

- Du verkar inte va så uthållig men du kan ju slicka min fitta så länge.

- Är du rakad? frågade jag med rösten darrande av kåthet.

- Ja, va faan tror du?

Tydligen var det en självklarhet för en 18-årig tjej att vara rakad. Jag var kanske inte så erfaren på själva knullet men slicka fitta kunde jag tydligen. Jag gjorde som jag sett på otaliga porrfilmer. Jag körde mitt långfinger ut och in i fitthålet samtidigt som jag slickade hennes svullna och drypande klitoris. När hon stönade som mest började jag föra in ännu fler fingrar. Till slut kunde jag köra in hela handen. Det var en helt ofattbar känsla. Jag försökte slicka i mig så mycket fittsaft så möjligt men Linas fitta var som en brunn. Det bara pumpade ut mer och mer fittsaft och det rann ner över mina armar.

- Fram med kuken igen, nästan väste hon i en beordrande ton.

Jag tog fram kuken som var styv som en påle. Hon började runka frenetiskt och jag var så kåt att jag sprutade med en gång. Jag hade aldrig fått en så stor utlösning i hela mitt liv. Kuken pumpade hennes bröst fulla med varm spermasås. Mycket av det som kom på brösten rann ner på magen men hon smetade bara ut det över sina glänsande bröst. Det som kom i hennes ansikte slickade hon raskt upp. Bara en sådan sak som att hon tog en del av satsen i munnen fick min kuk att snart styvna igen. Efter Linas inrådan gick jag ut i hennes badrum och hämtade en flaska duschgel. Jag tog en stor mängd på mitt långfinger och tvålade in hennes nu såpahala fitta. Jag smetade in kuken och nu knullade jag henne i fittan så hårt att hon kom i en skälvande orgasm bara kort därefter. Hon skrek av njutning och hennes vältänjda hål fullkomligt savade. Det smackade av kåtsafter varje gång jag stötte in kuken. Hon kom igen ännu kraftigare och när hennes slidmuskler kramade stenhårt om min kuk kom jag samtidigt. Jag knullade otroligt hårt när det gick för mig och jag exploderade inuti henne. Trots att jag kände hur otroligt mycket varm sås jag sprutade upp i hennes dyblöta grotta kom det inte ut någon sperma igen. Hennes fitta svalde allt!

Plötsligt ringde hennes mobil. Hon pratade med tunga andningar och skakig röst. Hon var tvungen att sticka. Hon drog på sig trosorna och jag mina kalsonger. Jag kysste henne djupt och sa med minst lika darrig röst som Lina:

- Hoppas vi kan göra om det här igen snart!

- Vad sägs om imorrn? sa hon och slickade sexigt om munnen.

När hon gick iväg på trottoaren vinkade hon åt mig men stannade plötsligt. Hon drog undan stringtrosorna och stoppade upp ett finger i fittan och svankade lite fint och mjukt. På ena fingret hade hon en stor klick sperma blandat med fittsaft. Hon slöt ögonen långsamt och stoppade klicken i munnen. Hon svalde, smackade högljutt och lätt med flit en liten spermasträng rinna ner ur ena mungipan. Hon gav mig en slängkyss och försvann ner i tunnelbanan. Jag var redan kåt igen!

Rösta på Så ung, så erfaren:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (34 röster, snitt: 2.53 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Så ung, så erfaren”

  1. bra:

    oj oj vad kåt jag blir

Kommentera Så ung, så erfaren