Systrarna

Den här berättelsen utspelade sig i somras när mina föräldrar var på semester i Spanien. Jag (Sofia 18år) och min syster (Sandra 18år) behövde ej följa med våran faster skulle se efter oss. Hon bodde ca:5 km ifrån oss.

Dom första dagarna var som vanligt inget speciellt hände vi badade mest hela tiden tillsammans med våra kompisar. Men en dag frågade min syster om vi skulle ta en “filmkväll” i kväll och det låt ju roligt så jag tackade ja. Jag frågade vilken film vi skulle se då bara log hon. Vi gick till affären för att köpa chips och dricka hon köpte även ett paket med bordsljus. Jag tänkte ju att det kan ju va trevligt med lite ljus vid bordet. (trevligare än jag kunnat tänka mig). !

Vi gick hem och lagade till lite korv och makaroner. När vi ätit färdigt frågade min syster om vi skulle börja kolla på filmen snart och det ville jag ju.

Vi gick upp till stora rummet och sätte fram en chips skål och tömde upp varsit glas med dricka. Sandra gick och sätte på TV’n och sätte i gång videon. Jag frågade vad den hette då sa log hon och sa:

-Bry dig inte om det du, du kommer garanterat att uppskatta det.

Fram på TV’n rullade en P-rulle igång och jag började skämmas lite lätt. Då Sandra såg att jag rodnade sa hon:

-Har du aldrig kollat på något sådant här förut?

Jo visst, svarade jag men bara när jag varit ensam hemma. Det ska nog gå bra nu med, svarade hon då.

Filmen handlade om en tjej som var var ständigt kåt och hur hon förförde alla män i alla tänkbara (och otänkbara) ställningar.

Jag blev lite lätt småkåt och när jag kollade på Sandra hade hon redan handen innanför byxan, man såg hur hon smekta sig själv mellan benen med handen och den andra knådade hon brösten. Sandra var ca 1:75 lång brunt långt hår och blå ögon, hon hade perfekt kropp lite större bröst än andra i hennes ålder. Själv var jag ca 1:65 lång blond blå ögon, rätt toppiga och små bröst, rätt så välbygt (för att va tjej). När hon såg att jag tittade på henne frågade hon om jag inte skulle göra samma sak. Lite pryd så tog jag av mig mina byxor och min tröja när jag satt där i halv naken med bara trosorna och bh’n på mig såg jag en tydlig vit fläck på trosorna.

Sandra satt vid det här laget helt naken och smekte sig som besatt. Jag började lite lungt att smeka mig på innanlåren innan jag började smeka min våta fitta. Min klitoris var stenhård och mina bröstvårtor var också ännu hårdare. Sandra stönade väldigt högt vid det här laget. Jag slöt mina ögon och lutade mig bakåt och smekte min klitta som besatt efter ett tag fick Sandra en orgasm hon skrek rakt ut. Efteråt reste hon sig upp och gick ned i köket och hämtade någonting. Jag kände att jag inte hade långt kvar till mitt klimax. När den välbekanta känslan kom smekte jag min fitta som en galning det bara forsade fittsafter ur den.

När det gått för mig kom Sandra tillbaka med två st ljus och hon frågade om vi skulle ha ännu skönare, kåt som jag var tackade jag inte nej! Vi gick in i sov rummet, så fort vi kommit dit frågade Sandra mig om jag var oskuld och jag skämdes lite och svarade ja.

-Vill du att mödommen ska försvinna i kväll Sofia?

-Jo visst, men hur då, frågade jag.

-Med hjälp av ljusen förstås, svarade Sandra.

Lägg dig på rygg så ska jag göra det skönt för dig. Hon lade sig uppe på mig och började suga på mina bröstvårtor som var stenhårda. Sen gled hon ned lite för att komma åt min, vid det här laget, jätte våta fitta. Hon började med att kyssa min klitoris och leka med den ett bra tag innan hon började slicka mig inne i fittan. Det var det skönaste jag varit med om, jag stönade som aldrig förr. Jag kände att det inte var långt kvar innan det skulle gå för mig ännu en gång. Som sagt det dröjde inte många minuter innan jag skrek ut min skönaste orgasmen (hittills).

Sandra frågade om hon ville göra samma sak med henne, jivetvis sa jag då. Jag började med att pula henne lite, sen befalde hon mig att smaka på henne. Jag började att slicka henne det smakade lite salt med dock inte dåligt. Efter ett tag fick hon också sin efterlängtade orgasm.

-Nej nu ska du spräckas sade hon till mig. Sagt och gjort jag lade mig på rygg precis som förut. Sandra tog fram ett ljus och började att smeka runt lite med ljuset. Det var sååå skönt.

-Ohh Åhh Ahh, stönade jag. Sandra började att föra in ljuset i min trånga fitta det gjorde lite ont men var också fruktansvärt skönt. Efter ett tag hade hon fört in ljuset ca 5 cm och juckade fram och tillbaka. Hon frågade om hon skulle köra in ljuset så långt det gick, ja åhh gör det mmm. Sandra körde in ljuset så långt det gick det var underbart skönt. Efter en stund sa hon till mig att lägga en kudde under rumpan, det gjorde jag. Hon började att smeka min analöppning med långfingret först. Sen tog hon ut ljuset ur fittan och la det mot min anal öppning. Jag undrade vad hon hade för sig hon svarade bara:

-Säg till om det gör ont, bara smek klittan och tänk på hur skönt det är så ska det nog gå bra. Hon förde in ljuset ett par cm det gjorde jätte ont, men var även skönt på ett sätt. Hon började att jucka ut och in och ett tu tre bara slang det in en bra bit. AHHHHHH skrek jag rätt ut och tog det andra ljuset och körde in i min plask våta fitta. Sandra fortsätte att knulla mig där bak och jag körde fortare och fortare i fittan.

Efter ett tag bara kände jag att det gick för mig, fittmusklerna spände åt mot ljuset och Sandra körde mig fortare och fortare i rumpan. AAHHHHHH ÅHHH ÅHHHAHHÅAA Stönade jag fram det var den största orgasmen jag haft i hela mitt liv. Sandra bara skrattade åt mig och sa:

-Det du, det var väl skönt nu är det din tur att dubbel knulla mig.

Resten av veckan bara knullade vi konstant. Vad roligt man kan ha med sin syster och lite fantasi.

Kommentera Systrarna