Systern

Detta hände för några år sedan när jag var hemma ensam med min syrra, Lena 20 år Det var en fredags kväll och ingen av oss hade planerat något, så vi satt och såg på tv. Tiden gick och klockan blev snart midnatt när syrran sa att hon skulle gå och lägga sig, men jag stannade uppe en stund till. Min syrra har sitt rum vägg i vägg med mitt, så det är väldigt lyhört, vilket jag hörde denna natt. Jag hörde stön och dunkande från Lenas rum, och det gjorde mig nyfiken, så jag smög ut i hallen för att sakta öppna dörren till syrrans rum. Där låg syrran och smekte sig själv. I ena handen hade hon en stor löskuk som hon förde in och ut i den våta fittan. Jag stod och tittade på när Lena kom i en otrolig orgasm, sen smög jag mig till toaletten för att runka av mig det stora stånd som jag fått av att se min syrra smeka sig själv. När jag var klar smög jag tillbaka till mitt rum, men jag kunde inte somna utan tänkte på”den otroliga upplevelsen. Efter en timme fick jag för mig att gå in till syrran. Hon låg och sov nu. Sakta närmade jag mig hennes säng. Satte mig försiktigt på sängkanten och tittade på syrrans fina kropp. Jag sträckte fram min hand och började röra på hennes ena bröstvårta, och snart blev den styv. Plötsligt vaknade syrran och tittade på mig utan att säga något. Jag smekte henne över hela hennes vackra kropp och hamnade snart vid hennes fitta. Jag tog mod till mig och började slicka hennes fitta. Jag kittlade hennes klitoris och det tog inte lång stunf förrän det gick för henne. Nu var det min tur att få det skönt. Hon började runka min rätt så stora penis och det tog inte så lång stund förrän även jag kom i en enorm orgasm. Lite retligt fortsatte hon att slicka på mitt blodsprängda ollon och det gick en stöt genom kroppen. Nu var vi ordentligt kåta båda två, så syrran sa åt mig att jag skulle lägga mig på rygg i sängen, vilket jag gjorde. Syrran satte sig på mig och stoppade in min kuk i hennes varma fitthål. Jag förstod att hon hade gjort detta förut för hon kunde verkligen rida. Efter några minuter bytte vi ställning. Nu skulle jag ta henne bakifrån. Försiktigt stoppade jag in kuken i syrrans fitta och började pumpa in och ut i lungt tempo. Vi ökade snart tempot och båda närmade vi oss en ny orgasm. Det var en underbar känsla att få knulla med sin egen storasyster. Nu plockade Lena fram en burk med vaselin och började smörja in min kuk. Syrran ville att jag skulle smörja in hennes anushål, så att jag lättare skulle kunna stoppa in den. Sakta förde jag kuken mot syrrans anushål och snart hade jag fått in hela kuken i hålet. Sakta började jag att pumpa kuken in och ut. Efter en stund fick jag se syrrans löskuk som låg på ett bord vid sängen. Jag tog kuken och stoppade in den i hennes nu plaskvåta fitta. Hon stönade till när båda kukarna for in i sin fulla längd. Det tog inte lång stund förrän Lena och jag närmade oss ytterligare en orgasm. Jag sa till syrran vad som var på gång och då sa hon att jag skulle spruta henne i munnen. När satsen kom drog jag ut kuken från hennes anushål och sprutade i munnen, och hon svalde nästan allt! Hon fortsatte att slicka på mitt röda ollon en stund innan vi båda somnade intill varandra. På morgonen vaknade vi och kom överens om att inte berätta något. Det skulle vara vår hemlighet. Vi knullade några gånger till, men det är en annan historia.

Kommentera Systern