Syskonkärlek

Jag satt framför sminkbordet och kammade håret. Det skulle bli en underbar kväll. Jag, min pojkvän och några polare skulle på fest. Och sen så hade jag lite speciella planer för min pojkvän. Han skulle få ta min oskuld. Så som han hade tjatat om det. Men ikväll skulle det bli av. Det plingade på dörren och jag snabbade mig. Jag hörde hur min bror gick till dörren och öppnade och snart så hörde jag ett vrål:

- Sara, Jesper är här nu!

Jag tittade en extra gång i spegeln och sprang sedan nerför trappan till Jesper och gav honom en puss på kinden. Jag tog snabbt på mig skorna och jackan och sa hejdå till Patrik och så bar det iväg på party! Jesper och jag gick tyst iväg till Sanna, som skulle hålla festen. Jag undrade vad som var fel men han grymtade bara till svar. Men jag var glad och tänkte att han också kommer att bli det när han får höra min överraskning.

Sanna kom och öppnade dörren, när vi knackade på, och tog våra jackor och sa att det var bara att ta för sig och ha kul! Vi gick in i det stora rummet där festen redan var igång och gick till bordet vid ena kanten för att ta lite bål. Vi kände nästan alla och hälsade på alla omkring oss. Nu ville jag dansa men jag behövde gå på toaletten först. Jag sa det till Jesper och han sa med lika butter ton som tidigare under kvällen att han skulle vänta där på mig. Jag gick in på toaletten och kollade på mig själv i spegeln. Jag såg fram emot vad som skulle hända. Jag skulle viska det i hans öra på dansgolvet och vi skulle smita till något rum och där skulle vi ha en fantastisk stund. Jag kollade på mig själv länge i spegeln och tillbaka på mig stirrade en tjej. Hon hade bruna ögon och brunt långt svallande hår som hängde ner över hennes axlar, rygg och över hennes välformade bröst. Jag var redo. Jag kände det i hela kroppen. Jag kände hur det pirrade extra mycket i mitt kön och jag kände hur mina stringtrosor var lite våta av mina safter som redan hade börjat rinna. Jag gick ut ur badrummet och sökte med blicken över rummet men jag såg inte Jesper någonstans. Jag gick in i rummet bredvid där det också var mycket folk men han var inte där heller. Jag frågade Jenny om hon hade sett honom och hon sa att hon hade sett honom på övervåningen. Jag gick upp dit och kollade in i det första rummet. Och där var han. han var där. Jag kan inte tro det. Han satt tätt ihopslingrad med en tjej och hans ena hand var under hennes tröja. Jag kan inte tro det. Han kollade precis då upp och hans blick mötte min. Sen vände jag mig om och gick. Jag hörde honom ropa mitt namn men jag fortsatte bara att gå.

Jag smällde igen dörren hemma och slängde av mig skorna och jackan och sprang upp på mitt rum. Bara min bror var hemma och han var snart uppe hos mig för att se om det var något eftersom jag kom hem så tidigt. och så ljudligt. Jag och min bror har alltid haft en speciell relation. Han har verkligen ställt upp för mig! Verkligen varit en bra storebror. Så när han satte sig bredvid mig på sängen och frågade om det var något han kunde göra så lutade jag mig emot honom och viskade utmanande i hans öra:

- Knulla mig, kära broder. Ta min oskuld. Låt mig vara din hora.

Jag såg chocken i hans ögon och tänkte om jag kanske hade gjort fel. Men hans blick ändrades snart och jag såg att han var kåt.

- Lägg dig ner, röt han till mig.

Jag la mig ner på sängen med bena lätt isär.

- Ta av dig kläderna så jag kan se din horkropp, väste han.

Jag gjorde honom gärna till viljes och slet av mina få kläder.

- Jag ska knulla dig så hårt så att du ber om nåd.

Jag blev alldeles våt av att höra min annars så snälla och mjuke bror prata så rått till mig. Jag älskade det. Jag började smeka mina bröst och jag hörde att han började andas tyngre och jag såg hur byxorna spändes av den hårda kuken.

- Nu, slyna så vill jag att du ska släppa fram min hårda kuk och suga mig!

Jag lydde honom och böjde mig fram och knäppte upp hans byxor och tog fram hans kuk. Jag hade alldrig sett den förut. Iallafall inte på det här sättet. Den var enorm. Säkert 22 cm. Jag undrade vad den 18 åriga kuken hade vart med om. Vilka flickor som hade fått njuta av den härliga sak. Och snart skulle jag få göra det. Jag slickade upp en droppe försats som var längst ut på toppen men tog snart då mycket jag kunde av denna fantastiska kuk i munnen. Och sög honom snabbt samtidigt som jag smekte hans pung. Han stönade nu ganska högt.

- Sluta! beordrade han mig.

Jag släppte besviken den goda kuken.

- Nu vill jag knulla din fitta, ställ dig på alla fyra och visa upp vad du har.

Det gjorde jag ju gärna. Kröp upp på sängen och ställde mig beredd och vickade inbjudande på häcken. Han drog kuken i min skåra och jag bad honom att knulla mig.

- Tyst, din slyna! Här är det jag som ger order!

Jag blev besviken men enda väldigt kåt av hans spel. Plötsligt stötte han den hårt i mig. Fyllde upp hela min fitta med den enorma kuken. Jag kände en smärtfull njutning forsa igenom min kropp. Jag ville ha mer. Han drog ut den och stötte snabbt in den igen. Och så fortsatte han att knulla mig medans jag släppte ut okontrollerade stönande samtidigt som jag förtvivlat försökte jucka emot honom. Jag kände hur det började rycka i hans kuk och när han tömde sin säd djupt inuti mig så kom jag också i en explosion! Den otroliga orgasmen började försvinna. Min brors kuk var fortfarande i mig och jag kände att den hade slaknat lite. Men han började göra små juck i fittan och kuken hårdnade snabbt och det rann sås ur mig. Det flödade ut en blandning av mina fittsafter och Patriks sperma. När kuken var hård igen så drog han sig ur. Min fittade gapade när han var ute och min kropp ville ha mer. Och det skulle jag snart få. Hans kuk siktade sig in på min anal. Jag kände hur han pressade den mot mitt hål.

- Snälla, inte där. bad jag. Det kommer inte att gå.

- Tyst, jävla slyna. Jag ska knulla alla din horhål! skrek han och gav mig en hård smäll på baken.

Jag blev lite rädd men jag kände hur det rann från min fitta och att jag ville ha mer så jag lät honom fortsätta. Jag kände hur han hur han kämpade med att få in kuken i mitt trånga hål. Det gjorde ont men jag kunde inte säga emot. Nu hade han kommit in halvvägs så han drog ut den för att på nytt pressa in den. Det började nu bli lite skönare när mitt hål var mer uttänjt. Han började stöta hårdare, djupare för varje stöt. Jag började mot min vilja stöna av den behandling. Jag hörde också höga stön bakom mig när han tog tag i mina höfter och började knulla mig mer vildsint. Jag kände att jag var nära igen men då drog han sig ur. Jag klagade besviket.

- Tyst! Och rid mig! Beordrade han och la sig på rygg i min säng.

Jag gränslade honom och sjönk snabbt ner på den hårda kuken. Jag började rida honom snabbt och våldsamt. Det dröjde inte länge förrän jag kom. Jag skakade och ramlade av honom. Ha la sig över mig och tvingade kuken in i min mun. han munknullade mig en stund och sprutade sen ner mitt ansikte. Jag var så utmattad. jag har aldrig varit så kåt. Jag somnade in.

När jag vaknade nästa morgon så slog kåtlukten mig direkt och jag kände hur det ömmade i fittan. Jag tog en dush, tog på mig lite kläder och gick ner för trappan till köket. Där satt mina förräldrar och min bror.

- Hade ni det bra igår här hemma utan oss? frågade min mamma.

- Javisst, sa Patrik och sneglade leende mot mig.

Dom skulle bara veta att deras son hade knullat deras 18 åriga dotter till 2 underbara orgasmer. Och att han skulle göra det igen.

2 svar to “Syskonkärlek”

  1. Simula:

    Lite för mycket pang på, sen gjorde vi det och så gjorde han det osv. Lite mer feeeling …

  2. hård & kåt:

    jag blev kåt den va fan skit bra han bara dunka på henne som ett djur kunde vara lite mer men kanon bra annars

Kommentera Syskonkärlek