Syrrans kompis Helena och jag

Nu ska jag berätta om hur jag och min lillasysters kompis fick lära känna varandra lite bättre. Jag är en kille på 18 år och min lillasyra är 18.

Jag kom just hem från skolan på fredag jag hade tänkt att gå på någon fest med någon kompis. Jag gick och satte mig vid TV:n och bläddrade lite sött mellan kanalerna när jag hörde min syrra komma hem. Hon hade med sig någon kompis hörde jag eftersom man kunnde höra fnitter och prat från nedervåningen. När dom kom upp så kunnde jag se att Helena var med, hon var 18 år men såg ut att va 18 hon var lång smal och riktigt snygg om jag får säga det. Jag hade tänkt på henne mycket länge men jag vågade inte stöta på min lillasyras kompis.

Dom satte sig vi TV:n och satt där helt tysta. Sedan frågade min syrra vad jag skulle göra ikväll. -Gå ut tror jag, sa jag. -Vad ska ni göra då? va här, sa syran. -Snälla kan inte du gå ut? vi ska bjuda hit några kompisar. -Nja vet inte. Just då ringde telefonen och avbröt mig. Jag gick och svarade och det var någon som sökte min syrra.

-FAN, sa hon när hon kom in i rummet. Jag måste iväg och dela ut den där jävla reklamen. -VA! det gjorde du ju igår, sa jag. -Jag men jag fuskade och skippade en massa men dom ringde och klagade. -Jävla klant:) sa jag.

Helena satt kvar och tittade på TV:n medans syrra började klä på sig och samla ihop reklamen.

-Jag kommer snart Helena. Sedan gick hon. Jag satte mig i soffan brevid helena och tittade lite på TV:n. Efter ett tag frågade jag henne om hon hade sätt Matrix på bio eftersom det var reklam om den. Hon sa att det hade hon. Hon frågade om jag tyckte tjejen var snygg i filmen. Visst hon är ju inte ful svarade jag. Så blev det tyst igen.

Helt plötsligt så reste sig helena upp och gick till köket för att dricka när hon kom tillbaks så satte hon sig väldigt nära mig så att våra lår gneds mot varandra. Efter ett tag så kännde jag hennes hand på mit lår och jag ryckte till av beröringen. Hon tittade mig i ögonen och log. Jag log tillbaks och så lutade jag huvudet mot henne och gav henne en försiktig puss på munnen hon besvarade den och vi började kyssas jag smekte henne i nacken och ned över ryggen och sedan fram till dom små men vällformade brösten. Hon började stöna lite och började smeka mig över min nu vällfyllda kuk som ville ut ur byxorna. Jag drog försiktigt av hennes tröjag och började knäppa upp hennes byxor. Hon svarade genom att knäppa upp mina byxor och ta fram min kuk och börja sakta smeka den. Jag drog av henne byxorna och smekte henne över låret och in mellean hennes ben. Jag smekte sakta hennes lilla fitta utanpå trosorna innan jag sakta rörde mig uppåt till hennes bröst där jag drog av hennes BH och började suga på hennes nu styva bröstvårta. Hon böjde sig ned och sög sakta in min kuk i sin lilla mun jag stönade av vällust. Efter ett tag så bad jag henne sluta och jag sa till henne att lägga sig på rygg i soffan samtidigt frågade jag om hon var oskuld och det var hon :) Jag tog fram en kondom och drog bad henne sätta på den. Hon tog den och satte på den och började suga lite på kuken innan jag sakta böjde mig ned till hennes fitta och drog av hennes trosor och stack in fingret i henne och slickade hennes nu våta fitta. Jag siktade och stötte sakta in min kuk i hennes trånga oskulds fitta och började sakta juka fram och tillbaks hon stönade nu högt och tydligt och snart så gick det för henne och det skulle inte dröja länge innan det gick för mig. Jag drog mig ur och drog av kondomen och vi klädde på oss efter ha smekt varandra lite. Sedan så satte vi oss i soffan och tittade på TV igen och snart så kom syrran hem och jag gick ut med kompisarna.

Detta var självklart ingen engångsföretelese:)

Rösta på Syrrans kompis Helena och jag:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (29 röster, snitt: 2.17 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Syrrans kompis Helena och jag”

  1. N. Nilsson:

    Den varskön o go men den fick ett hastigt slut.Lite mer tack efterspelet är lika skönt som förspelet lite mer go hela vägen tack.

Kommentera Syrrans kompis Helena och jag