Jag skall berätta om en sak som hände mig för något år sedan, jag var

ensam hemma med min storasyster då våra föräldrar rest till paris under en vecka. Vi bor i ett villa kvarter med många hus som nästan alla ser likadan ut. Våra föräldrar hade varit borta i ungefär en dag då jag skulle gå upp till mitt rum för att lyssna på musik för att fördriva tiden tills mina kompisar skulle dyka upp och gå med mig till en fest i ett av husen i granskapet. Jag har mitt rum på övervåningen brevid min syrra, Annas, rum. Anna är 1 år äldre än mej och hade fyllt 19 för några månader sen. Jag satte på mina hörlurar, la mig på sängen och tryckte igång cd:n. Min syrra hade passat på att bjuda in några av sina kompisar när våra föräldrar var borta och nu satt de och hade en tjej middag i köket. Det var hon och hennes två kompisar Lina och Sofia, Lina är en liten brunett med helt perfekta bröst och rumpa, Sofia är lika blond som min syrra och nästan lika lång hon tränar ochså aerobics precis som Anna och är lite smalare än Lina med mindre bröst, fast fortfarande lika läcker!. När jag lyssnat på några låtar kände jag plötsligt hur någon hoppade upp på min mage och tryckte ner mina armar mot sängen, när jag tittade upp uptäckte jag att det var Anna. Eftersom hon är rätt lång, 1. 76, och stark eftersom hon tränar aerobics kunde jag inte göra så mycket. Lite uppretad frågade jag vad hon höll på med, då hoppade Lina och Sofia fnissande in genom dörren, alla tre tjejerna hade druckit märkte jag då de sluddrade lite och stog lite ostadigt, de förklarade fortfarande fnissande att Anna valt konka när de spelat sanning eller konka och att hon nu måste suga av mig, när jag började protestera gick Lina fram och sa att om jag gick med på det skulle jag få knulla henne sedan, det var ju inte precis ett argument som man kastade bort, jag hade länge fantiserat om henne och hur det skulle vara att knulla henne men jag var fortfarande lite tveksam men med Lina att se fram emot gick jag med på det, att bli avsugen av Anna var ändå inte det värsta som kunde hända, hon hade en fast häck och mellan stora bröst och jag visste att många av mina kompisar tyckte att hon var skit snygg, en av mina kompisar, Christoffer, hade till och med raggat på henne en gång, utan lycka. Jag sa till tjejerna att det var ok men det var nästan onödigt, Anna hade redan knäppt upp min gylf och var i full färd med att plocka fram min kuk, hon runkade den lite lätt samtidigt som hon leende sa: Det här var en överaskning, inte visste jag att du var så väl utrustad. Innan jag han säga något började hon slicka mina pungkulor och sög in en av dom i munnen samtidigt som hon försiktigt körde upp ett finger i analen på mig. Hon slickade längre och längre upp för mitt rejäla stånd och var snart framme vid ollonet som hon raskt började att bearbeta med tungan. Vi det här laget var jag tvungen att koncentrera mig hårt på att inte lägga av satsen direkt, jag ville ju inte verka oerfaren inför tjejerna, det var svårt för jag hade inte särskilt mycket erfarenhet av sex vid den här tidpunkten, mest lite olika strul på fester och ett misslyckat knull på en toalet under en av dessa fester. När jag tittade lite åt sidan upptäckte jag att Lina och Sofia satt och smekte sig mellan benen medans de tittade på min kuk som Anna nu frenetiskt sög med ett smackande ljud, faktumet att jag gjorde dem upphetsade gjorde att jag inte kunde hålla mig längre, med ett högt stönande sköt jag satsen i munen på min syrra som snabbt tog ut kuken ur munnen och började runka den så att resten av sperman kom i ansiktet på henne. Samtidigt började Sofia pulla sig snabbare och snabbare så att hon snart nådde orgasm som hon nästan skrek ut. Lina gick fram till mig på sängen satte sig bredvid mig och nästan knuffade undan Anna, så ivrig var hon att få stock, Lina började att slicka av sperman som var kvar på kuken och såg ut att njuta rejält där hon låg mellan mina ben. “Jag skall bara hämta en grej”-sa Sofia och försvann in på Annas rum. Efter en lite stund kom hon tillbaka med en dildo, Anna som under tiden hade knäppt upp sina byxor och nu blottade sin fitta som flödade av safter la sig i en 69 positin med sofia. De började slicka varandera samtidigt som Sofia körde dildon ut och in i Annas plaskvåta hål. Men nu fick även jag fullt upp Lina hade slickat klart och nu stod kuken i givakt igen, Lina var inte sen att dra av sina nu genomblöta stringtrosor och sätta sig gränsle över mig, jag riktade in kuken med ena handen och masserade hennes bröst med den andra, med ett smackande gled kuken upp i Lina centimeter efter centimeter, hon var otroligt trång men snart var hela kuken inne. Lina började rida lite långsamt men ökade snart tempot till en vild galopp samtidigt som hon stönade och skrek. Anna hade under tiden fällt Sofia över mitt skrivbord så att hon stod med rumpan mot mig och hela fittan vidöppen, Anna pullade frenetiskt Sofia samtidigt som hon långsamt tryckte upp dildon i Sofias anus. Lina såg också det här och det gjorde henne ännu kåtare vilket gjorde att hon red ännu hårdare, hade jag inte redan sprutat skulle jag aldrig klarat mig så här långt. Linas bröst hoppade upp och ner medans sängbottnen knakade och snart skrek hon ut sin orgasm och några sekunder senare gjorde jag det också. Helt utpumpade föll vi ihop i sängen och kysstes djupt. Sofia som medans hon blev knullad i analen av Anna med dildon smekte Annas fitta kunde inte hålla sig heller. Sofia stönade högt och kramade skrivbordsskivan så att knogarna vitnade när orgasmen skakade hela hennes kropp, något som gjorde så att Anna pullade henne snabbare för att sedan dra ut dildon och använda den själv, även hon fick snart orgasm och de dråsade ner i sängen bredvid mig och Lina. Samtidigt hörde jag hur det ringde på dörren och hur mina kompisar vrålbankade på den, jag fick bråt att dra på mig kläder och sa hejdå till de besvikna tjejerna som hade hoppats på mer kuk. “Åja ni har ju den här, den ska nog räcka”- sa jag och kastade dildon bredvid dem i sängen, de skrattade gott och önskade mig en trevlig kväll, “dessamma”- sa jag menande. Jag sprang ner till mina kompisar ochfortsatte med dem ut. “fan va du ser lyckliga ut, e du nyknullad eller?” skämtade fredrik. Jag skrattade och sa lite hemlighetsfullt “Man vet aldrig”.

Rösta på Jag skall berätta om en sak som hände mig för något år sedan, jag var:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (34 röster, snitt: 3.29 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Jag skall berätta om en sak som hände mig för något år sedan, jag var