Frun till salu, del 2

Frun till salu del 2

Jag vaknade tidigt morgonen efter den härliga sexupplevelsen med blandade känslor. Det hade varit en fantastisk sexupplevelse, men samtidigt kände jag det Lutheranska inom mig säga att ”det blir aldrig lika bra en gång till”. Men nu var det ju som det var. Jag var fast på gården ytterligare en dag, så det var bara att vara positiv och ta dagen som den kommer.

Jag klädde på mig medhavda fritidskläder och smög mig ut i gången förbi deras stängda sovrumsdörr nerför trappan och vips var jag ute på gården. Det hade redan börjat bli varmt och jag bestämde mig för att gå bort till den stora ladan. Jag har alltid haft en dragning till lador med alla gamla spännande grejor som ibland finns där. Den här ladan var inget undantag. En gammal rysk traktor som skulle platsa på ett museum stod delvis gömd bakom en trave med höbalar. Jag började entusiastiskt lyfta undan höbalarna när jag hörde Vlad bakom mig. Han log glatt och sa God Morgon (tror jag) och tecknade att frukosten var serverad, så jag avbröt mitt projekt och följde honom tillbaks till huset.

Frukosten var imponerande. Gott bröd, flera ostar, kokta ägg och skinka fanns där och allt såg gott ut. Dessutom svart och starkt kaffe. Jag gjorde ett tecken på att jag tyckte det såg gott ut och de såg båda nöjda ut av berömmet.

Stämningen var mycket god. Under frukosten gjorde Vlads fru ett tecken med handen där hon satte ihop tummen och pekfingret så det bildades ett hål. Sedan förde hon in två fingrar i hålet och utstötte ett stön och pekade på Vlad och mig och skrattade och nickade med huvudet. Jag tolkade det som att hon sa något i stil med att det var härligt igår, så jag nickade och log. Nu kände jag igen hur kåtheten strömmade upp i mig igen.

Senare under frukosten fick jag klart för mig att Vlad skulle åka iväg med sin gamla lastbil igen. Jag förstod att han troligen skulle komma tillbaka sent på kvällen vilket han tecknade genom att visa på klockan 2-3 på natten. Jag tyckte det var tråkigt så jag gjorde en gest där jag slog ut med händerna och putade med munnen. Vlad tittade på mig och log. Sedan höll han ut handen mot sin fru och höll den sedan mot mig. Hans fru log och nickade gillande. Det betydde att jag kunde knulla hur mycket jag ville med Vlads fru….och båda var helt med på det. Jag log nöjt och kastade slängkyssar mot dem båda som tecken på min uppskattning. Jag fick slängkyssar tillbaka och Vlads fru tog mig spjuveraktigt på kuken som redan hade vaknat trots den tidiga timman. Hon kallas förresten för Katja, men heter egentligen något längre helt outtalbart.

Jag försökte säga till Katja att hon inte behövde ägna sig åt mig hela tiden. Jag kunde klara mig själv och promenera runt i omgivningarna, kolla i ladan eller läsa min medhavda bok. Då såg hon nästan ledsen ut som om jag valde bort henne för att hellre vara ensam. Jag drog till mig henne genom att ta henne runt axlarna och kysste hennes kind. Vi skrattade båda och nu var det bestämt att vi skulle vara tillsammans hela dagen.

Ganska snart efter avslutad frukost åkte Vlad iväg och lämnade mig och Katja ensamma på gårdsplan. Hon såg hela tiden väldigt lugn och glad ut och det smittade sig av på mig. Jag bestämde mig för att ta dagen som den kommer utan att driva på i någon riktning. Detta skulle bli en ny underbar dag!

Katja tecknade åt mig att följa med henne. Hon gick före mot stallet och passerade dörren med den gamla traktorn. Längre bort visade det sig att de hade ett stall med en jättestor häst av kraftigare slaget. Jag tror det var något liknande en Ardennerhäst.

Hon gjorde klart för mig att det var ridning som stod på programmet. Visserligen är min samlade riderfarenhet genom livet mindre än två minuter, men jag tyckte det lät spännande. Hästen såg ju så lugn och snäll ut, så jag oroade mig inte.

Katja ledde ut hästen ur båset och började spänna på remmar och tömmar. Jag hjälpte till, men min fokus för mitt intresse var att studera Katja. Hon var faktiskt både vacker och sexig. Under hennes kakifärgade tunna bomullsbyxor avtecknade sig hennes muskulösa höftparti. På överkroppen bar hon en beige skjorta, som var uppknäppt tillräckligt att de stora tunga brösten syntes. Hon utstrålade erotik samtidigt som hon var glad och rolig att vara tillsammans med. Jag nästan hoppades att reservdelarna skulle vara försenade så att detta inte blev min sista dag på gården.

Till sist var hästen klar och Katja vinkade på mig att komma. Jag förstod att vi skulle rida tillsammans och hon hjälpte mig upp. Hon hoppade själv upp med en överraskande smidighet och satte sig framför mig. Hon skrattade och höll mina händer på hennes höfter för att visa hur jag skulle hålla mig fast. Jag drog mig tätt intill henne så att min halverigerade kuk kom att tryckas mot hennes bak.

Hästen började röra sig och vi red iväg i maklig rytmisk fart. I början fick jag hålla ganska hårt i Katja för att hålla balansen men efter hand när jag vant mig vid rörelserna kunde jag koppla av bättre och bara åka med. De rytmiska stötarna från Katjas bak i takt med hästens rörelser gav min kuk en härlig massage.

Vi red på en skogsstig och efter ett tag kom vi ut till en stor äng. Lite längre bort kunde vi se en grupp hos och det såg ut som en mindre by. När vi var framme vid byn stannade vi hästen vid ett av de små husen utefter bygatan. Katja hoppade av hästen och hjälpte mig av.

Jag gick i hälarna på Katja som gick in i det lilla huset. Det var någon typ av apotek eller kanske närmare en hälsokostbutik. En affär, som sålde mediciner till djur och människor. Det såg ut som en affär i en Vilda Västernfilm. Där fanns hyllfack med torkade växter. Burkar med tjärdoftande kräm, som tydligen användes för såriga hovar bredvid schampo för människor. Allt i en stor charmig röra. Dessutom luktade det väldigt starkt i affären av diverse örter som salufördes.

Bakom en disk längst in i rummets kortända satt en kvinna som Katja gick fram och kramade om. Kvinnan hade långt svart hår med blek hud och smalt ansikte. Hon såg ut som en ganska vacker häxa med mörka stora ögon. Hon utstrålade lugn och harmoni. Dessutom hade hon på sig en lång svart dräkt som såg ut som en nattskjorta, som gick ända ner till anklarna.

Jag hälsade på henne och det visade sig att hon kunde en del engelska. Hon presenterade sig som Elena. Jag är en god vän till Katja, förklarade hon.

Jag hörde att Du bor hemma hos Katja och Vlad några dagar, sa hon. Ja, de är verkligen snälla, som tar hand om mig medan jag väntar på att bilen ska bli reparerad, sa jag. Skönt att höra att de tar väl hand om Dig, svarade hon, samtidigt som hon tittade mig sexigt in i ögonen och log menande.

Jag undrade om Katja hade berättat om hur Vlad och jag hade dubbelknullat henne igår. Jag kände en ilning i kuken när jag såg hennes ögon och när jag tänkte på mina upplevelser från igår.

Katja kom in i samtalet och de två kvinnorna pratade med varandra på ukrainska. Jag förstod naturligtvis inte vad de sa men av Elenas intresserade min att döma, anade jag att det kanske ändå handlade om vår sexkväll från igår. Efter ett tag vände sig Elena till mig och frågade om jag var intresserad av massage. Elena fyllde i med att förklara att det naturligtvis inte kostar något. – Det är något jag vill ge Dig eftersom Du är Katjas och Vlads gode vän. Katja nickade och log uppmuntrande mot mig. Jag kände en djup värme och vänskap med dem båda. Jag log och sa att jag inte vet hur jag skulle återgälda det om jag inte fick betala för massagen, men Elena förklarade att det skulle jag snart bli varse, samtidigt som hon rullade på höfterna och skrattade.

Vi gick in alla tre genom dörren bakom disken och kom in i Elenas lägenhet. Det var en liten lägenhet med ett vardagsrum fyllt av möbler och filtar. På soffbordet stod det rökelser och inredningen var präglad av Hippie-kultur….eller Häxkultur? En dörr som troligen ledde till sovrummet var täckt med en äkta matta som fungerade som ett draperi. Jag förstod att Elena bodde ensam. Det var helt enkelt för feminint för att en man skulle kunna bo där!

Elena gick fram till mattan vid den förmodade sovrumsdörren och lyfte upp mattan för mig och Katja. Det var ett sovrum. Mitt i rummet stod en normalbred obäddad säng med sammetsliknande rosafärgade sängkläder. Väggarna var fyllda av vävar och det luktade något parfymliknande i rummet. Jag kunde inte sätta fingret på det men av någon anledning var det ett mysigt rum.

Elena vände sig nu mot mig och log. Ta av Dig kläderna nu och lägg dig på magen på sängen, sa hon. Jag tittade på Katja, som såg kåt och förväntansfylld ut. Hon började också klä av sig. Hennes stora fasta bröst välde fram och jag kände en rysning av välbehag. Nu såg jag att Elena började hissa upp sin långa svarta dräkt över huvudet. Jag tittade förhäxat på hennes kropp som blottades så när som på ett par ett par rosa trosor. Hon var senig och muskulös. Överkroppen var lång och smal med små knoppiga bröst. Ryggen hade tydliga muskler, som bildade en djup fåra utmed ryggraden. Hon såg ut som en vacker smidig gasell. Jag njöt av tanken på att älska med henne och Katja.

Katja märkte att jag stod och tittade på hennes kropp. Hon pekade bestämt på sängen och sa åt mig att lägga mig. Jag lydde henne och la mig naken på den mjuka sängen.

Kvinnorna började båda två smeka mig med deras mjuka händer. Katja drog naglarna långsamt uppåt från hälarna mot skinkorna samtidigt som Elena masserade min rygg med långa rörelser. Katja koncentrerade sig snart på insidan av mina lår och uppåt och jag kände att jag ville vända mig om så hon kom åt min längtande kuk, men när jag försökte hindrade Elena mig.

Efter en evighet fick jag vända mig om. Katja höll en hand på min pung och lät munnen omsluta kuken. Hon sög med mjuka rörelser och jag kände hur min kuk växte i hennes mun. Jag sträckte mig efter Elena och drog ner hennes ansikte till mitt. Vi möttes i en lång mjuk kyss. Våra tungor lekte med varandra och jag kände hur jag blev allt mer kåt. Katja kände det och börja suga hårdare på kuken. Mina händer vandrade över Elenas vackra kropp samtidigt som jag fortsatte att kyssa henne. Jag var redan nära att komma, så jag reste mig upp. Katja och Elena log mot varandra och kysstes. Vi lade oss ner på sängen i en trekant. Jag slickade Elena, som slickade Katja som tog hand om min kuk.

Elenas fitta var härlig. Hon hade en stor klitoris och min tunga tillsammans med mina händer hjälptes åt att slicka, suga och smeka. Katja stönade skönt av behandlingen hon fick av Elena, samtidigt som hon ömsom runkade ömsom sög på min kuk. Vi njöt av varandra.

Nu kände jag att jag ville knulla med Elena. Jag la mig på rygg och Elena grenslade mig. Jag kände hur min kuk gled in i henne. Hon var trång och det kändes som om min kuk blev en del av henne. Hon började rida mig häftigt och stönade högt samtidigt som hon onanerade med sin högerhand.

Jag vinkade till mig den underbara Katja som satte sig över min mun så jag kunde suga henne. Katja tog över Elenas massage av fittan och Elenas händer smekte Katjas bröst.

Katja stönade vilt och hon hade svårt att vara tillräckligt still för att min tunga skulle komma åt henne hela tiden. Trots det var det Katja som kom först. Jag kände hur hennes fitta pulserade i min mun under orgasmen. Elena var nu också nära och hon lät så mycket att det säkert hördes utanför på gatan, men det verkade hon inte bry sig om. Hennes knullrörelser blev allt häftigare och hon skrek när det gick för henne.

Vi kysste varandra och skrattade tillsammans. Katja pekade på min kuk och menade att jag var kvar. Jag kysste henne och lät henne förstå att jag heller inte glömt det. Jag bad henne lägga sig på magen i sängen med benen vid sängkanten. Jag ställde mig bakom henne och lät kuken glida in i hennes varma fitta. Jag kände en enorm upphetsning och knullade hårt så det smackade varje gång jag gled in i henne.

Plötsligt gled gardinen vid dörren upp och två kvinnor stod inne i sovrummet och tittade med stora ögon. De sa de hade hört ljud utifrån och ville bara kolla om allt stod rätt till. Utifrån deras kåta ögon antog jag att det var ett svepskäl för att titta på när vi knullade. Jag var nu så kåt att jag inte ville sluta knulla bara för att de kom in så jag fortsatte att pumpa min kuk in och ut ur Katja. Inte heller Elena eller Katja brydde sig om dem. Elena hade lagt sig så att hon kom åt Katjas bröst med munnen.

Nu var det min tur att komma. Min kuk sprutade all sperma djupt in i Katjas underbara fitta. De båda nyfikna kvinnorna skyndade sig iväg och vi tre omfamnade varandra i sängen skrattandes.

Så småningom blev det dags för Katja och mig att rida tillbaka. Vi bestämde att Elena skulle komma till Katja senare på kvällen. Vi hade lite kvar att göra.

Rösta på Frun till salu, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (39 röster, snitt: 3.92 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Frun till salu, del 2”

  1. kukuku:

    Det var inte bara bilen som behövde rundsmörjas.
    Därför har ryssarna sitt namn på kuken, sabotören.
    Varför, man vet ju inte vilket håll den anfaller från.

Kommentera Frun till salu, del 2