Stugan

Stugan Det blåste snöstorm utanför den lilla stugan så vi hade blivit tre dagar försenade. Det var jag, min 19-åriga storasyrra och hennes vännina, Karin. De var på väg med skidor till en skidort och jag följde med, fast jag skulle bara halvvägs, till en kompis. Men just som vi hade passerat vår lilla sportstuga blåste det upp till snöstorm så vi fick ta skydd i den tills vidare. Nu hade vi suttit där i tre dagar. Detta tog givetvis på vårat humör, så den tredje dagen hade syrran och hennes kompis tullat på sprien som de hade med sig. Jag låg nedkrupen i rummet intill, i en soffa vid en öppen brasa och hörde hur de började ljudligt diskutera sådana saker som gurkor och raffset. De började skrika och skratta och till slut sa syrran: Okey, då frågar vi lillbrorsan då. Det blev tyst en stund, och plötsligt kom de in till mig och syrran sa: Lillbrorsan, vem av oss två har snyggast underkläder? Jag blev helt paff, skulle jag bedöma det? Jag tittade först på syrran. Hon hade en sexig svartröd teddy på sig med matchande stayups till. Karin däremot hade vita spetsstrumpor med vit strumpebandsshållare till. Hon hade dessutom en vit behå och ett par vita trosor, så man kunde ana hennes fitthår. Jag sa att det var svårt att bedöma samtidigt som jag försiktigt drog fram min kuk under täcket. Karin ville tydligen vinna, för hon drog av sig sin BH och blottade sina bröst. Vilka bomber hon hade! De var stora och fylliga och jag undrade hur det skulle känna att röra vid dem. Syrran drog ned sin teddy så jag såg hennes bröst med, men karin hade faktist mycket snyggare raffset, så jag utnämnde henne till vinnare. Syrran såg lite sur ut men Karin blev desto gladare och jag frågade vad hon nu skulle få för pris. Karin log och blinkade åt syrran som sa att de inte hade tänkt på det men undrade menande om jag kanske ville ställa upp. Jag förstod inte riktigt vad hon menade. Hon drog fram en fåtölj som hon satte vid långsidan av soffan och böjde sig framåt mot mig. Utan att jag hann göra något drog hon av mig täcket och där låg jag med kuken i handen efter att ha runkat i smyg. Syrran la upp fötterna på soffan och lutade sig bak i fåtöljen och sa: Vad var det jag sa, han blev kåt av det. Jag rodnade och sa att det var rätt så naturligt. Karin log och stirrade på mitt stånd. Hon gick fram och ställde sig framför mig. Jag behöver knulla dig sa hon. Syrran la sin hand på min kuk och runkade mig sakta medan Karin drog av sig sina trosor och satte sig grensle framför min kuk. Hon särade på blygdläpparna och syrran ledde in kuken i hennes våta fitta. Det var underbart. Karin red mig upp och ned och jag kände hur förhuden drogs upp och ned i hennes våta sköte. Efter en stund kände jag att det skulle gå för mig, så jag puttade Karin bakåt, drog ut kuken, ställde mig upp på knä i soffan och sprutade på henne. Jag sprutade på hennes fitta, på hennes stora bröst och lite i ansiktet. Hon smetade ut det över sin kropp och hon smekte fittan. Syrran hade under tiden ställt sig jämte oss och Karin stönade till henne; -Slicka mig! Syrran tvekade lite, men vi bytte platser, syrran lade sig vid Karins fitta, och jag satte mig i fåtöljen och tittade på hur de stönade och njöt jämte mig. Jag runkade lite och tog upp en vaselinburk som låg i Karins handväska. Jag smetade in min kuk och mina händer med vaselinet och ställde mig på knä i soffan bakom syrran som stod på alla fyra och slickade Karin. Jag märkte att det gick för karin för hon stönade högljutt. Jag tog syrran om höfterna och vände henne på rygg. Hon blev förvånad men log sen. Jag tog tag i hennes teddy och drog bort den med ett enda drag. Sen tittade jag på henne. Det såg ut som i en porrfilm, när en snygg tjej ligger på rygg med benen särade, högt upp i luften. Hennes långa ben var försedda med strumpor som slutade i ett snyggt mönster högt upp vid låren. Hennes bröst var verkligen stora, det skulle vara skönt att massera dem! Där låg min storasyster, med särade ben i vädret och tittade på mig och log! Själv satt jag på knä, med kuken i vänsterhanden, samtidigt jag kom på mig själv att jag hade tagit tag i ett av hennes stora bröst med högerhanden! Jag kände hur stora hennes bröstvårtor var och hur kåt hon såg ut. -Ge mig kuk, stönade hon. Jag tittade på hennes fitta och drog fram händerna och kladdade på en massa vaselin. Syrran stönade av kåthet, såjag tog tag i kuken och pressade den mot fittan och tryckte till. Kuken gled in som om det vore smör, och syrran tjöt av njutning. Jag juckade fram och tillbaka och till slut skrek syrran, det hade gått för henne. Jag kände att det snart skulle gå för mig med, så jag reste mig upp och ställde mig och runkade stående. Syrran och Karin skrek att jag skulle spruta på dem, och till slut gick det för mig. Satsen kom på Syrrans stora bröst och ansikte och på Karins fitta och mage. -Sprid ut det, befallde jag, och tjejerna spred ut sperman över sina kroppar. Sedan lade jag mig ned i soffan och lät dem turas om att suga av min kladdiga penis. Det blev MÅNGA trevliga minnen i stugan efteråt, och Karin hälsade på mig och min syrra efter det, men det får vi ta en annan gång.

Kommentera Stugan