Studenten

Vi hade just tagit studenten, och var på efterfest hos en kompis. Dom flesta hade gått ut på stan, men jag och två tjejer vid namn Sara och Kristina hade stannat kvar inne med mig. Vid satt och pratade och efter en stund kom vi in på ämmnet sex. Vi var alla lite fulla, så halvt på skämt sa jag att jag kunde göra det så skönt för dom som dom aldrig upplevt. Bevisa det sa Kristina och tog helt ogenerat av sig sin klänning, jag kände hur min stake började och växa, och det såg Sara som började knäppa upp mina byxor. Kristina hade då tagit av sig allt utom trosorna. Hon böjde sig fram mot mig och jag började massera hennes fasta bröst. Sara drog då av mig helt både byxor och underkläder. Min stake var stenhård och längst upp på ollonet syndes en droppe av min saft. Kristina började sakta runka min stake medans Sara klädde av sig. Sara satte sig gensle över mitt huvud och jag började slicka hennes fitta med min tunga, kände fittsafterna rinnna in i min mun, och bara njöt. Sara började stöna högt och ville att jag skulle köra in kuken i hennes våta hål. Men jag retade henne och började dra av Kristina sina trosor. Såg hur blöt och otillfredställd hennes fitta var. Började med djupa långa stötar pulla henne. Till slut kunde inte jag hålla mig utan körde in kuken i henne. Men innan jag gjorde det smekte jag hennes fitta med mitt ollon såg hur kåt hon blev och till slut med en djup stöt trängde in i henne. Sara såg nu avundsjukt på och började pulla sig själv. Då bad jag henne komma och sätta sig över mitt huvud så kunde jag slicka hennes fitta, som nu var full av dom alla ljuvligaste fittsafterna. Såg hur Kristina började skaka och kom stönande in i en lång djup orgasm, men för mig hade det inte gått än. Äh, sa jag och puttade bort kristina, kom sa jag till Sara Ska jag köra in kuken i ditt våta hål, snälla stönade hon gör det, snälla. Jag fortsatte slicka menn så körde jag in kuken i henne. Hon bara skrek av njutning. mer, mer stönade hon. Vänd på dig ska du få smaka på analknull. Hon vände villigt på sig och jag drev in kuken i hennes bakre hål. körde på länge men kände att det kom för mig. Vänd på dig igen sa jag, så kommer jag i ditt fitthål. Hon vände på sig och jag knullade henne i fittan som en djävla hingst. Kände hur jag kom och bara sprutade allt vad jag hade i hennes hål. Kände hur hennes fittmuskler kramade åt min stake hårdare och hårdare. Drog ut kuken och började slicka henne masserade hennes klitoris med min tunga. Jag slickade allt vad jag kunde och han började skrika, mer, mer jag kommer snart. Och så exploderade hon i en djup orgasm. Hela hennes kropp skalv av njutning. Då hade Kristina repat sig, så jag körde in min röda svällade stake i henne, och nu tog det inte lång stund innan hon kom in i en orgasm igen. Jag var helt utmattad. Men dom började suga och massera min kuk igen till den var hård och sedan satte sig Sara på mig och började rida en vild ritt till vi båda kom in i en explotionsartad orgasm. Nu var jag helt slut. Men slickade ändå dom till några orgasmer till. Men det var mitt minne av festen.

Rösta på Studenten:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 röster, snitt: 2.45 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Studenten