Studentbastun

I slutet av 70-talet bodde jag i ett studenthus i en av våra större lärdomsstäder. Huset var av korridorstyp med ett ganska stort antal rum fördelade på fyra korridorer där varje korridor hade gemensamma utrymmen i form av kök, toaletter och duschar. Varje rum hade eget handfat men där slutade de moderna bekvämligheterna. I källaren på huset fanns det tvättstuga samt även en gemensam bastu. Det hade gjorts några försök att ha tidsbokning en gång i tiden men nu var det en sk gemensamhetsbastu som utnyttjades av ett fåtal studenter av bägge könen. Jag brukade själv bada bastu ett par, tre gånger per månad, ofta efter ett träningspass. Just denna höstkväll hade jag slagit på bastun innan jag stack iväg ut på en joggingrunda på någon mil. Det var en kall, blåsig och framförallt regnig kväll och när jag kom hem efter löpningen var jag trots kroppsaktiviteten rejält frusen och längtade efter en bastu.

Snabbt klädde jag av mig, duschade och gjorde det bekvämt för mig i bastuns 100 gradiga värme. Jag låg ett tag på den översta laven men det blev snart i varmaste laget så jag flyttade ner ett steg. När jag legat där cirka 20 minuter hörde jag röster utifrån omklädningsrummet och förstod att jag snart skulle få sällskap vilket inte var ovälkommet. På rösterna hörde jag att det var två tjejer och det gjorde ju inte saken sämre med lite kvinnlig fägring i bastun. Efter att de nya gästerna duschat öppnades dörren och två unga kvinnor från korridoren under min egen steg in i värmen. Jag kände dem förstås från tidigare men hade inte haft nöjet att träffa dem i avklätt tillstånd förut men nu skådade jag dem i full nakenhet vilket inte var någon dålig syn.

Maggan var den jag kände bäst sedan förut. Hon var ganska lång och mörk, lite stadigt byggd med en bred skön rumpa och ett par sköna gungande bröst. Hon var inte tjock men väl lite mullig och kvinnlig i sin former. Hon var fortfarande brun efter sommarens solande och det var bara på underdelen som hon hade vita linjer vilket skvallrade om att hon solade utan överdel. Mellan hennes lår lyste en svart tjock hårbuske mot den vita huden. Katrin var ljus liten, späd och smal med en liten stjärt och två uppnosiga små bröst som inte rörde sig det minsta när hon gick. Hennes kön var vad jag kunde se vid en flyktig anblick glest behårat av ljust hår. Vi hejade på varandra och de satte sig på den motsatta sidan av bastun och på den övre laven. Vi småpratade lite allmänt och snart började de samtala med varandra utan att ta notis om mig. Jag lyssnade med ett halvt öra och höll nästan på att somna till. Då och då kastade jag en flyktig blick mot dem där de satt sedesamt med knäna ihop.

Maggan gick ut för att duscha av sig och det blev tyst i bastun. Jag sneglade mot Katrin och fick nästan en chock. Hon hade dragit upp benen på översta laven och satt och höll om knäna med armarna och vilade huvudet mot knäskålarna. Benen var lätt särade och mellan hennes lår lyste en ljusröd fitta mot mig. De yttre blygdläpparna var helt renrakade och de små inre stack ut lite grand. Hennes kön glänste av fukten från hennes blöta kropp och såg oerhört läckert ut. Jag kände hur det liksom klack till i mig av upphetsning för det var första gången i mitt liv som jag sett en rakad fitta i verkligheten. Jag slet blicken från den och tittade upp i taket för att inte min upphetsning skulle bli för stor men det ar redan för sent. Från min hypofys strömmade signalerna till min lem och i panik kände jag hur den sakta men säkert började blodfyllas. Jag satte mig snabbt upp och la det ena benet över det andra för att i alla fall hjälpligt kunna skyla mitt allt mer ”upprörda” tillstånd. Katrin sneglade till på mig när hon märkte min plötsliga rörelse men visade inte med en min att hon såg något av mitt tillstånd.

Maggan kom in igen efter att ha duschat och snart surrade de på som vanligt igen. Jag kände att jag lugnade ner mig lite och lemmen slaknade till min lättnad då jag åter gjorde misstaget att slänga en blick på Katrins sköte. Det glänste fortfarande av fukt och små, små droppar glittrade på blygdläpparna. Bredvid henne satt Maggan med en aning särade ben och när min blick svepte över hennes kön såg hur rikligt behårad hon var men i dunklet glipade en fitta inbjudande mot mig. Nu var goda råd dyra. Jag kände hur min kuk snabbt stegrade sig och med ett par raska kliv smet jag ner från bastulaven och ut genom dörren och drog igen den efter mig. Jag hann bara ut innan resningen var fullbordad och min kuk vippade nu snett upp från sitt fäste i en präktig erektion. Jag dök snabbt in i en av de bägge intill varandra liggande duscharna och vred på vattnet och lät det skölja ner för min varma kropp. Staken dunkade av kåthet och jag var minst sagt nervös för att mina bastubadande kamrater skulle komma ut och avslöja mitt tillstånd.

Jag vred över vattnet till kallt och hisnade då de isande strålarna träffade min heta kropp och drog häftigt efter andan. Behandlingen gjorde susen och inom kort hade min ståndare segnat ner och intagit en mer sedesam position. Jag andades ut och stålsatte mig för att inte titta på den kvinnliga fägringen i bastun och gled in genom dörren igen. De båda tjejerna hade bytt platser och båda låg nu på rygg på den understa lavarna så jag fick klänga förbi Katrin för att komma till en sittplats snett ovanför hennes fötter. Mitt emot låg Maggan utsträckt med händerna under huvudet så att hon exponerade sin behag fullt öppet för mig. Katrin låg snett nedanför mig med lätt uppdragna ben och var inte direkt sedesam i deras placering utan de var särade så jag fick full insyn i hennes nakna fitta. Det dunkade till i kuken och den började genast sträcka på sig så jag fick återigen sitta där och dölja mitt upphetsade tillstånd. Inte blev det bättre av att Katrin torkade svetten från sin kropp med ena handen. Jag följde med bultande tinningar hur handen svepte över de små brösten som fortfarande stod rakt upp fast hon låg på rygg. Den gled nerför magen och snuddade vid venusbergets glesa behåring och fortsate sin resa längs utsidan av ett av de fasta låren innan den gjorde samma resa i retur.

Förmodligen satt jag och fånstirrade på henne då hon slog upp sina ljusblå ögon och gav mig en snabb blick samtidigt som ett litet leende flög över hennes ansikte innan hon åter slöt ögonen och suckade djupt och blev liggande stilla. Min kuk var nu spränghård och bultade av kåthet och jag försökte förgäves tänka på något avtändande men det var som förgjort med dessa nakna nymfer framför mig. Jag klev snabbt ner från min sittplats och försökte dölja ståkuken så gott det gick men precis när jag skulle gå ut såg jag hur Katrin återigen tittade upp på mig och för en tiondel av en sekund exponerades mitt blodfyllda organ för hennes ögon innan jag försvann ut i duschens skenbara avskildhet. Kalldusch var inte ett alternativ denna gång utan så fort jag var under vattnets strålar tog jag ett stadigt tag om min bultande stake och började runka. Jag hade bara en tanke i huvudet och det var att runka fram en utlösning innan de båda kvinnorna kom ut ur bastun för att duscha. Jag grep tvålen och löddrade in kuken medan jag runkade och med tvållöddret drypande om staken drog jag för glatta livet och kände hur min utlösning närmade sig.

Förtvivlat hörde jag hur Maggan och Katrin rörde sig inne i bastun och sekunden senare öppnades dörren och de kom ut. Jag vände ryggen mot dem och stirrade in i väggen samtidigt som jag släppte taget om kuken och låtsades tvåla in mig. Duschen i båset bredvid mig drog igång och jag hörde hur de bråkade om vem som skulle duscha först. Jag kastade en blick åt sidan och såg ingen utanför båset och antog att jag var säker från insyn en stund och grep åter om mitt pockande organ. Jag började dra förhuden fram och åter igen och blev än kåtare av att veta att på andra sidan den tunna väggen som skilde duscharna åt stod Maggan eller Katrin och tvålade in sina härliga kroppar. Jag föreställde mig hur deras händer gled löddriga över deras kvinnliga behag och särskilt hur Katrin tvättade sin ansade fitta. Jag tog mer tvål på handen och runkade nu som jag aldrig runkat förr och medan kvinnorna på andra sidan väggen småpratde kände jag hur min orgasm tog fart. Det var en helt otrolig känsla när utlösningen kom farande genom min kropp och koncentrerade sig ner i mitt underliv och ut i kuken. Jag kände hur staken svällde ytterligare i min hand och så började den pumpa sperma. Gång på gång sköt kraftiga strålar av seg sperma ut ur kuken och sprutade mot väggen framför mig. De rann sakta ner för kaklet och spolades borta av duschvattnet. Kuken pumpade sin laddning i rytmiska sammandragningar och med handen om staken drog jag febrilt i den för att behålla största möjliga njutning så länge som möjligt. Utlösning förstärktes av att jag hela tiden kunde höra Maggan och Katrin på andra sidan den tunna väggen och den skrämmande men samtidigt otroligt upphetande tanken på att vem som helst av dom när som helst skulle kunna titta in i mitt duschbås och se mig med min sprutande kuk i handen. Hade det inte varit för den tunna avbalkningen hade jag med lätthet sprutat ner bägge deras nakna kroppar med den jättesats som min svällda kuk levererade.

Allt skönt har ett slut och så småningom bedarrade min utlösning och bara små rännilar av säd pulserade i efterdyningar av min klimax ur ollonets mynnig. Skyndsamt sköljde jag av min kletiga lem och min spermakladdiga högerhand och vred över vattnet på kallt och medan de kalla vattenstrålarna piskade min kropp pustade jag ut efter den oerhörda spänningen som min nyligen genomförda självtillfredsställelse inneburit och kände mig alldeles matt i benen. Kuken krympte ihop till normalstorlek och jag tog ett djup andetag då jag klev ut ur duschen och grep min handduk och började torka mig medan jag nonchalant släntrade förbi tjejerna som samsades i båset bredvid. Jag gick ut i omklädningsrummet och drog på mig rena och torra byxor och en fräsch t-shirt och skulle just gå då Katrin, tätt följd av Maggan kom ut i omklädningsrummet insvepta i sina handdukar. Jag nickade ett kort hej då och gick nöjd ut genom dörren och upp till mitt rum där jag la mig en stund på sängen och pustade ut och tänkte över vad jag just varit med om och undrade över om mina bastukompisar anat eller rent av förstått vad jag gjort där bakom väggen, några decimeter från dem. Jag fick aldrig reda på något om detta och jag har fortfarande behållning av denna kväll i mina fantasier.

Rösta på Studentbastun:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 röster, snitt: 2.84 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Studentbastun