STRIPERS

Tisdag eftermiddag. Klockan är fyra och dagens sista sammanträde är just slut. Det har varit en ovanligt slitsam dag, affärsmannayrket kan vara ett helvete vissa dagar. Jag bestämmer mig för att slinka in på bordellen för att ta en drink och koppla av i baren lite innan jag åker hem. Jag sätter mig i baren och sippar på en Jack Daniels och tittar på stripshowen en stund. Lola är första tjejen på scen. Hon är min verkliga favorit, en liten mörk syd amerikanska med halvlångt hår och bruna ögon som alltid har den där vilda och lite kåta blicken. Hon kommer in på scen iförd kort svart läderkjol, röd blus hopknuten så att hon blottar naveln, svarta nätstrumpor, högklackat och givetvis rödlackerade naglar samt ett antal halsband och armband i guld. Enkelt, klassiskt och mycket kvinnligt. En videokamera zoomar in henne och visar delikata detaljer uppförstorade på en stor skärm bakom henne, mycket närgånget stundtals. Hon utför en skicklig och mycket utmanande dans i takt med Partyman av Prince som vrålar ut genom högtalarna. Lola slänger iväg en sko i taget, sätter sig och drar långsamt av sin ena strumpa med benet sträckt upp i luften, andra strumpan åker samma väg medan kameran sveper över hennes kropp. Hon reser sig upp och drar ner dragkedjan på sidan av hennes läderkjol, slänger iväg den och dansar nu runt på scenen i svarta spetstrosor med öppning framtill. I vissa av hennes danssteg skymtar man hennes blygdläppar genom trosans öppning. Jag älskar den här gradvisa förvandlingen från det påklädda, alldagliga till hennes alltmer blottade, privata nakenhet Lola knäpper sakta upp blusen under dansens gång och blottar mer och mer sina bröst. Hon bär en svart halvbehå av den där härliga typen som bara lyfter upp godiset och inte döljer något. Kameran zoomar in hennes vänstra bröst. Hon har en guldring genom bröstvårtan som står rakt ut. Stånd har jag haft en bra sund men nu började jag att få hjärtklappning och bli torr i munnen också. Hon ställer sig på knä med baken rakt upp i vädret, vickar på ändan i takt med musiken innan hon sliter ner trosorna till knävecken. Hon har en rakad fitta! Jag blir vansinnigt kåt av kvinnor med rakade fittor. Det ser så naket och verkligen blottat och inbjudande ut. Kamerakillen zoomar givetvis in hennes blottade kön. Lola fortsätter att vicka med ändan i takt med musiken innan hon sträcker bak ena handen och drar vänstra blygdläppen åt sidan så att vi får se hennes rosaröda inre uppförstorat på skärmen. Ett sus går genom salongen och alla männen börjar att få rödmosiga kinder. Jag är så kåt nu att jag snart smäller av. Ett enda juck och jag skulle ha henne spetsad till roten. Jag härdar inte ut längre, jag måste ha henne! Jag slänger en näve sedlar till bartendern och Lola är min en stund framåt. Vi får ett rum en våning upp för oss själva med en stor rund säng, dämpad belysning och klassisk musik i bakgrunden. En flaska väl avkyld champagne och två kristallglas står på ett bord bredvid sängen. Lola har klätt på sig igen. Hon hejar glatt och igenkännande när hon kommer in. Hej, jag hoppades att det skulle vara du. Du är ju min favoritbock, det vet du väl? säger hon och slår sig ned bredvid mig på sängen. Jag räcker henne ett glas champagne, vi skålar och sitter tysta och tittar på varann en stund innan jag kastar mig över henne, kramar om henne och kysser henne.

Jag stoppar in en hand innanför blusen och kupar den om bröstet, så mjukt och skönt! Hon lägger sin hand på min kuk och kramar den försiktigt genom byxorna och biter mig i örat. Vi sliter av kläderna på varann, jag lägger henne på rygg, stoppar en kudde under hennes bak så att underlivet höjs. Jag drar upp hennes knän, särar på hennes ben och betraktar hur fittan öppnar sig. Fittgången går över i ett svart hål upp i hennes varma inre, Lolas renrakade fitta ser ut som en mogen frukt och jag drabbas av en otrolig lust att sätta tänderna i den. Hon stönar och vrider sig när jag suger på hennes svullna blygdläppar, sticker in tungan och slutligen biter henne kärleksfullt i hennes hårlösa venusberg. Jag kör kuken i henne, börjar med ett kraftfullt juck som dunkar mot livmodertappen, hon är ett vilddjur! Hon river mig på ryggen, biter mig på halsen och kramar kuken krampaktigt med fittmusklerna. Jag vet inte hur länge vår parningslek pågick, tid och rum flöt samman i en underbar dröm tills jag såg universum explodera och stjärnorna falla i vår gemensamma orgasm. Vi somnade utmattade, fortfarande omslingrande. Efter ett tag kommer Lola och väcker mig med en kopp rykande hett kaffe. Ska vi ses hos mig nästa gång? frågar Lola och vad jag svarade på det är en annan historia.

Rösta på STRIPERS:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (14 röster, snitt: 2.64 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera STRIPERS