Stranden

Jag och min kompis Anders hade bestämt oss för att åka till stranden. Stranden ligger ca: 2 km. Från mitt hus så vi bestämde oss för att gå dit. Det var en otroligt varm dag I dag och vi skyndade oss lite extra för att kunna bada så snabbt som möjligt. När vi kom fram till stranden var det bara vi och ett par som låg lite längre bort på en klippa. Vi bytte om snabbt till badbyxor och hoppade I det ljumna vattnet. När vi låg och plaskade I vattnet såg vi att killen I paret försvunnit från deras plats och det var bara flickan som låg där, hon såg ut att vara ca:

19 år och hade en fin figur med stora bröst. Vi kunde inte låta bli att titta lite extra när kille hade gått och hon såg inte att vi tittade på henne. Hon låg under en lite högre klippa som var ca: 3 m. hög så vi tänkte att vi skulle krypa upp på klippan så vi kunde se lite bättre. Sagt och gjort så smög vi upp på klippan och lade oss på magen så vi kunde se ner på henne. Hon smekte sig lite över kroppen och tyckte det var skönt att ligga I solen, min kuk började bli lite hård när jag såg henne och att jag låg på magen hjälpte inte. Då plötsligt hörde vi ett ljud bakom oss och vi titta runt skräckslagna, där stod hennes kille helt naken med den största kuk jag sett den var säkert 27 cm. Lång och grov som en falukorv. Han stod och frågade vad vi höll på med vi stammade fram att vi solade. Han sa att han förstod om vi tittade på hans tjej så snygg som hon var. Han titta ner på henne och sa att nu ska vi spela henne ett spratt, det finns en sak som hon gillar och hon har alltid velat att flera skulle vara med på det. Är ni med? Visst sa vi utan att veta vad vi skulle göra.

Han ställde sig vid kanten av klippan och sa att vi skulle göra samma sak, jag ställde mig upp lite generad över att min kuk vara lite hård. Anders ställde sig också upp med lite tvekan och han var inte lite hård utan hade ett stort stånd som killen påpekade att det kommer till nytta snart. Kille sa att vi skulle ta av oss våra badbyxor och vi vågade inte göra mer än att lyda. Där stod vi nu nakna och tittade ner på hans flickvän som inte hade märkt att vi stod där. Han sa bara gör som jag gör och allt jag gör, vi började undra vad det var vi skulle göra och rätt som det va så såg jag en stråle med piss komma ur hans stora kuk och träffa hans flickvän på magen hon ryckte till lite grann och började smeka sig över hela kroppen. Varken Anders eller jag kunde var sämre och började pissa ner på henne, och hon bara njöt när pisset träffa henne över hela kroppen och I munnen. Hennes kille skrattade lite och bara fortsatte att pissa. Han titta de på oss och vände sig sedan mot mig som stod närmast och kisset träffade mig på foten jag ryckte till och tittade på honom då vred han sin stora kuk upp och pisset träffade mig på bröstet och sedan I ansiktet jag tänkte va fan och tog det varma pisset I munnen när jag fortfarande pissade på hans flickvän, Anders såg vad som hände och vände sig också mot mig och riktade strålen rakt I munnen på mig. Jag tog emot allt jag fick och svalde mer och mer. Hans flickvänn hade börjat undra varför pisset hade slutat och tittade upp. Där ser hon tre killar stå och pissa på varandra. När pisset slutade komma från killen sa han till oss att gå ner till hans tjej vi löd och gick ner nakna med stånd som inte var att duga. Hon tittade på oss och log,

-jag såg att ni träffat min kille Stefan.

- ja det har vi.

Hon gick fram till oss och tittade på våra kukar. Hon tog tag I Anders kuk och runkad den lite sedan satte hon sig på huk och stoppade hans stora kuk I munnen som fortfarande var blöt av kisset. Hon sög hårt och intensivt på den och Anders verkade njuta. Stefan kom lite senare ner med ett stånd som skulle få de flesta att rodna.

Han gick bara fram till sin flickvän och utan att blicka tryckte han in sin kuk I hennes rövhål hon stönade till men hade inga problem att få in hans stora kuk. Jag stod där och visste inte vad jag skulle göra men då sa Stefan till mig att jag skulle komma fram till honom, jag gick fram och han utan att tveka började suga på min kuk med stora tag. Varken jag eller Anders kunde hålla oss länge utan jag sprutade min sperma rakt ner I hans hals och Anders ner I hennes hals. Stefan bara fortsatte att knulla henne I röven tills det gick för honom och han sprutade mängder med sperma på hennes rygg. Både jag och Anders började bli pissnödiga igen och började pissa på henne igen och hon tittade upp och pisset rann ner I hennes hals. Där stod vi utmattade av allt och bara njöt. Då märkte vi att vi inte var ensamma på stranden längre, en liten bit bort låg det två medelålders kvinner och onnanerade som besatta. Men det är en annan historia.

Rösta på Stranden:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (18 röster, snitt: 2.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Stranden