Min fru med Bengt och mig vid sidan av

Det är dags för den stora kvällen. Min fru och jag är på väg till ett hotell i närheten där vi stämt träff med en man som heter Bengt och som vi träffat via en sexchatt på nätet.

Det började någon månad innan den här kvällen. Jag satt ute på nätet och småchattade. Mest för att få runka av mig medan frun var med kompisar på tjejmiddag. Jag fick kontakt med en man som verkade sympatisk om man nu kan säga det om en så dominant herre. Hur som helst verkade vi ha samma intressen och läggning. Vi bytte e-postadresser som man gör ibland och hade inte så mycket tanke på det sedan.

Min fru och jag har ett fint fungerande förhållande. Vi gör det mesta tillsammans och är överens om det mesta. I sängen är det hon som brukar föra till bådas vår njutning. Jag tycker om när hon tar initiativ och hon är inte främmande för det heller. En kväll efter att vi haft lite kladdig skön sex frågade jag henne om hon kunde tänka sig att ha fler personer med i sängen.

Visst, det kunde hon tänka sig. Jag berättade om min kontakt från nätet och vad vi talat om. Hon gillade idén och gick med på att prova. Vi är båda glada i kroppsvätskor och kladdig sex och vill inte gå miste om det. Därför tog Lena som min fru heter kontakt med Bengt och stämde av alla friskhetsintyg, planer för kväller osv.

När dörren till Bengts svit öppnas står det en man i 50-årsåldern i öppningen. Han är välklädd och doftar gott.

Välkommen säger han till Lena och kysser henne på munnen. Kom in.

Därefter stängs dörren och jag väntar utanför medan jag hör dem kyssas intensivt där innanför. Strax öppnas dörren igen Bengt pekar med handen att jag ska komma in jag med. När jag passerar dem ser jag att Lenas ena bröst hänger lite utanför blusen som om det smekts och sedan försökts skylas.

Så det här är alltså vår lille Jean skrattar Bengt medan han föraktfullt synar mig, Du kan nog komma till nytta.

Så tar han ett finger och trycker in i munnen på mig så jag tvingas gapa. Hmm muttrar han. Där ska vi nog kunna komma in säger han… Sedan vänder han sig mot Lena och börjar kyssa och smeka henne. Han smeker först hennes bröst och sedan letar sig högerhanden in i hennes trosor och jag hör på hennes andhämtning att han börjar hitta rätt.

Bengt vänder på min fru så han står bakom henne medan han med vänsterhanden smeker brösten och högerhanden åter letat sig in trosorna. Oh… hörs det från henne. Han har tydligen smekt hennes analöppning och kommit in i den. För stunden nöjer han sig med detta och vänder sig till mig igen

Han befaller mig på knä och att jag ska öppna munnen. Hans högra pek och långfinger läggs på tungan med ordern att suga dem rena. Smaken av Lenas rumpa gör mig upphetsad.

Ta fram min kuk, säger han och jag drar ner hans gylf och tar undan kalsongerna. Ut kommer en halvslak påle som ser ut att kunna bli rätt stor. Sug upp mig till stånd så din fru får riktig kuk någon gång beordrar han mig. Jag tar kuken i munnen och börjar suga. Jag är ingen van kuksugare även om det inte är första gången. Däremot uppskattar jag att få kuk och önskar att det blir oftare framöver.

Han ser ut att gilla det säger Bengt skrattande till Lena. Det ser ut som en bula på byxorna. Han gillar nog riktig kuk lika mycket som du hehe. Lena ligger nästan helt naken i sängen med bara strumpbyxor på sig. Hennes fitta är vidöppen och glansig. Hon verkar verkligen tända på att se mig suga av Bengt.

Jag suger honom medan jag tar min hand försynt mot mitt eget skrev men blir tillsagd med en örfil att inte föra min egen kuk. Om jag gör det så får jag ett kyskhetsbälte.

När kuken växt till sig rejält i munnen på mig blir jag bryskt undanputtad av Bengt som säger till mig att komma med till sängen där Lena väntar. Han sätter sig framför henne och säger åt mig att runka honom ett par drag innan jag styr honom in i hennes längtande fitta.

Äntligen kommer du in i mig igen hör jag med förvåning Lena väsa medan hon stönar till av Bengts bryska penetration. Svartsjukan stinger till i mig när jag förstår att de tydligen gjort mer än planerat när de kontaktade varandra inför den här träffen.

Så skönt att knulla dig igen svarar Bengt skrattande. Fast i kväll blir det nog fler hål än dina som fylls skrockar han medan han pumpar in kuken längre in i Lenas fitta.

Åhh, Bengt är så skön säger Lena och ser på mig. Han kommer med stora satser flera gånger. När vi sågs senast, när du trodde vi bara träffades på caféet så tog han mig rejält.

Deras knull pågår en bra stund i olika ställningar medan jag sitter i en fåtölj och tittar på. Bengt väntar in Lena så hon ska få en kukorgasm direkt. När hon skrikande och stönande börjar komma så stönar även Bengt till och tömmer sig i henne. De ligger flämtande ett par minuter med hans kuk fortsatt halvslak i hennes nu välfyllda fitta. Jag blir tillkallad att dra ut kuken ur henne. När den är ute får jag lägga mig på golvet vid sidan av sängen. Bent sänker sitt underliv mot mig och kör in den kladdiga kuken i munnen för att få den rensugen. Smaken av sperma tillsammans med fittsaft gör att min kuk reser sig ännu mer. Skrattande slår Bengt på den så den inte får för stora friheter, som han kallar det.

När Bengt är nöjd så kommer Lenas läckra underliv nersänkades mot mitt ansikte. Hon gnuggar fittan mot ansiktet och tvingar (vilket inte var svårt…) mig att slicka henne noggrant. Efter en liten stund kommer den första satsen sperma utrinnande genom fittöppningen. Jag slickar girigt i mig den. Det är läckert upphetsande att känna en annan mans sperma från hennes fitta. Min egen har jag slickat i mig många gånger men det är första gången en annan mans kåtsaft kommer ur henne.

När fittan känns tömd börjar Lena jucka med underlivet över ansiktet och pressa sig mer neråt. Strax har jag hennes analöppning över munnen och jag hör från Bengt som gillande står och tittar på att jag ska slicka upp henne ordentligt för nu ska hon få riktig kuk där bak med…

Jag slickar hennes sköna röv. Vispar runt med tungan innan den glider upp i hennes anal. Jag känner att hon blir tyngre och misstänker att Bengt trycker ner henne mot mig samtidigt som Lena får hans kuk i munnen.

Tycker du inte det är dags att han får lätta på trycket säger Bengt oväntat. Ett finurligt leende ser jag på hans läppar när Lena rest sin rumpa från mitt ansikte. Så kåt som slyngeln är nu så gillar han allting lite för mycket tror jag. När han sprutat ifrån sig lider han nog av att se oss mer än han njuter. Åtminstone en stund…

Jag får order att ta av mig helt naken och att ställa mig upp. När jag är färdig med klädbestyren ställer sig Bengt med sin röv framför mig och säger åt Lena att runka av mig så jag sprutar i stjärtskåran. Nysprutat och klar puttas jag åter ner på golvet och får den här gången Bengts lite varma, småsvettiga och spermadrypande rumpa över mig. Ordern är klar… slicka rent och därefter gör det lika skönt och noggrant som med Lenas rumpa. Lite ovant är det att slicka en man och betydligt hårigare än Lena. Just nysprutad är det inte heller det mest upphetsande för mig. I min belägenhet går det inte att klaga…

När han är nöjd får jag åter komma upp på sängen där min fru står på alla fyra med rumpan vänd mot oss. Gör henne blöt i analen beordrar Bengt och när Lena är fuktig tillräckligt av min saliv får jag styra in Bengts kuk i henne igen. Därefter blir jag ånyo avhyst från sängen och på min väg till fåtöljen blir jag avbruten av en harkling fån Bengt. Golvet säger han… golvet är din plats. Jag sätter mig på golvet bredvid sängen med får ytterligare en harkling. Ligg ner väser Bengt nu.

Jag lyder och kan nu bara höra när de båda knullar. De stönar intensivt och min fru berömmer ofta Bengts kuk och hans sköna sätt att knulla henne. Bengt tar åt sig berömmet och ger mig gliringar om att det är hans som kan knulla Lena ordentligt och att hon inte borde behöva stå ut med en sådan som jag.

Knullet forsätter tills Bengt tömmer sig i min frus anal. Han drar ut kuken och när han ser att det finns lite sperma kvar i urinröret trycker han ut den på min frus svettiga, nylonklädda högerfot. Därefter kommer han ner till mig igen och kräver att få kuken rengjord. Det är ovant att känna smaken av anal i munnen men det tänder mig att det är min frus anal det smakar och då tillsammans med sperma. Jag suger intensivt på Bengts order och den här gången reser sig kuken medan jag suger den. Jag känner den allt djupare i munnen och snart når den min gom. Så djupt har jag inte haft kuk förut och kräkreflexen gör sig snabbt påmind. Tydligen är det inte första gången Bengt munknullar så han sköter det hårdhänt men ändå inte över gränsen. Min mun är helfylld med saliv från Bengts gomstötande och jag har ingen möjlighet att svälja. Bengt verkar nöjd med det och medan jag koncentrerar mig på att andas pressas plötsligt kuken hela vägen ner.

Jag ulkar och kräks nästan innan Bengt drar ur kuken och skrattande ger mig en örfil och säger att mycket till kukluder är jag inte men det går nog att träna upp…

När Bengt rest på sig är den Lenas tur att sätta sig på mig. Den här gången får jag rumpan direkt över mig. Det har redan börjat rinna sperma nerför låren och den kladdar ner mina kinder. Tungan glider lätt in i analen igen och min fru verkar nöjd med mig.

Upp med er säger snart Bengt. In på toaletten med er och han, den där, säger han och pekar på mig ska på golvet igen. Kakelgolvet är iskallt och det stånd jag hade nyss slaknar snart. Innan jag hinner fundera så mycket på varför jag flyttades kommer svaret direkt. En varm stråle träffar min kuk och den letar sig upp över magen mot ansiktet. Gapa beordrar Bengt och kissar rakt i munnen på mig. Svälj! Kommer nästa order. Jag får resa mig upp och suga honom torr. Därefter är det på nytt dags att krypa. Lenas spermadroppade fot ska slickas ren. Hon har aldrig tidigare kissat på mig men när Bengt säger åt henne att göra det så tvekar hon inte.

Hon är lite trög att komma igång så jag får slicka henne redo att släppa trycket. När hon väl gör det så kommer stora strålar varm urin in i munnen på mig. Jag tvingas svälja så mycket det går och när hon är klar reser hon sig. Bra säger Bengt… nu ska han få städa upp här inne. Först ska jag bara testa hans rövfitta.

Hårdhänt tar Bengt tag om mig och särar mina skinkor och lägger sitt ollon mon min rövöppning. Han är lite fuktig på toppen och med det som glidmedel tillsammans med tryck pressar han sig in i mig. Det gör ganska ont men med det fasta grepp han håller mig i så finns inget utrymme för klagomål. En och annan hård dask viner över skinkorna innan takten bakom ökas och Bengt stönar och till slut kommer i mig. När han gjort det tar han min kuk i handen och runkar mig medan han fortsatt har sin slaka kuk kvar i min röv. När jag sprutar gör jag det rakt ut på golvet.

Bengt drar ut kuken och tvättar av den i min mun. Gör det noggrant säger han. Nu ska den in i din frus varma sköna fitta medan du gör rent här inne. Här ska vara rent och snyggt och ingen urin eller sperma på väggar eller golv.

Sedan tar han ömt min fru om livet och berömmer hennes skönhet medan han tittar hånfullt på mig. Hon berömmer hans manlighet och sexuella förmåga. Jag ser mig omkring i badrummet och upptäcker att alla handdukar och allt toalettpapper är borta. Duschslangen likaså.

Från rummet hör jag hustrun säga: Låt mig smaka om han gjort ett bra jobbsäger min fru och tar Bengts kuk i munnen. Mmmm. Det verkar som det säger hon med hörbar kåthet i rösten. Jag vill ha den i mig igen säger hon.

Snart säger Bengt. Vi måste se så kukludret inte fuskar med städningen. Bengt kommer in och ser mig villrådig med städbekymren. Hmmm… här är lika ostädat som förut väser Bengt. Det ligger sperma på golvet… slicka upp det. Jag kommenderas på alla fyra och får slicka min egen sperma från golvet. Samtidigt känner jag ett par fingrar i rumpan som letar efter Bengts sats. En stor klump fastnar på fingrarna och Bengt snitsar ner den på golvet med. Han fotsätter leta och när han inte hittar mer kontrollerar han att jag är färdig med satsen från golvet. Då får jag sätta mig på huk och krysta ut set sista på golvet.

Slicka det med säger han och pekar på de olika fläckarna med hans sperma som kom från min röv. Sedan tvättar jag hans fingrar noggrant rena innan han lämnar mig att på eget skön lösa hur all urin ska tvättas bort.

Jag hör hur de börja knulla igen och hur de nu snarare älskar än knullar. Det är med ömma ord och kärleksfulla kyssar som jag hör dem tala under akten. När de åter kommit båda två så kommer Bengt in i badrummet igen.

Res på dig säger han. Du kan göra rent här i morgon. Han tar fram ett kyskhetsbälte och en buttplugg. Han trycker upp pluggen, som är ganska stor i min anal därefter får jag kyskhetsbältet på mig.

Ta på dig och försvinn säger han barskt. Vi ska älska vidare och vill inte bli störda. Så kastar han åt mig mina byxor. När jag tar dem i luften kommer tröjan farande. Den hinner jag inte fånga utan den hamnar på det blöta golvet. När jag fått på mig dem kommer även kalsongerna. De får jag stoppa i fickan för jag föses ur rummet ut i korridoren.

Kom tillbaka kl 10 i morgon så får du städa efter oss är det sista jag hör innan dörren dras igen…

5 svar to “Min fru med Bengt och mig vid sidan av”

 1. Blygis:

  wow vilken novell.. underbart eggande och bra läsvärde!
  Ser framemot mer ifrån dig!

 2. Jojjo:

  Väldigt upphetsande. Fick du knulla din fru igen, eller stannade hon hos honom?

 3. sven:

  Toppen ! Det gick för mig två ggr redan halvvägs ! Mera om Lenas äventyr, snälla….

 4. anette:

  Jag är nyfiken på hur det såg ut på rummet när mannen kom tillbaka kl 10…

 5. Jonas Jonsson:

  Vad är detta för skit?Sådana mesar lär väl inte finnas.Släng ut käringen omgående.Allt var avtändande!

Kommentera Min fru med Bengt och mig vid sidan av