STORMEN

Tittar dig djupt in i ögonen innan jag kysser dina varma fylliga läppar. Låter mina mjuka händer leka över hela din kropp. smeker varje lite cm av dig. Kysser dig i nacken och viskar i ditt öra. jag kysser dig ner på halsen och hör dig stöna av vällust. knäpper upp din blus och låter mina händer kupa sig över dina bröst. kysser dig och leker med min kula mot din tungspets.

Känner hur dina bröstvårtor blir styva mellan mina fingertoppar. Jag tar fram en liten isbit och rör den i små små cirklar runt dina bröstvårtor. Ser en droppe smält is rinna nerför ditt bröst och jag låter tungan slicka upp det. slickar ända upp till din bröstvårta som bara blir hårdare och hårdare.

Jag sluter mina varma läppar runt den och du njuter av blandningen av min varma mun och den kalla isbiten. För isbiten över till ditt andra bröst som bara längtar efter samma behandling. tar isbiten i munnen och kysser dig igen. Jag tar en ny isbit och låter den den droppa ner över din kropp. där varje droppe slagit ner kysser jag dig. en droppe rinner ner i din navel och jag suger lätt upp vattnet.

Jag Kysser dig på troskanten. Jag låter tungan leka retfullt utanpå dina trosor och du ber mig ta av dem. Jag särar på dina ben och låter smeker dig över din varma stjärt och kysser dig på insidan av låren. Din andhämtning blir allt tyngre för varje cm jag kommer närmare din våta, nyrakade fitta. Drar ner dina trosor. Jag tittar på din rosa fitta som bara längtar efter min tunga och min kuk. Jag sätter tungan långt ner i din fitta och drar den sakta och retfullt upp mot din klitta. Du tar tag om mitt huvud och trycker det till dig. För första gången känner du min piercing mot din klitta och hela du skakar till av kåthet. Jag borrar in min tunga allt längre i din fitta och känner dina kåtsafter rinna in i min mun. Mmmmm. det smakar sött! Jag stoppar i ett finger i dig och för det sedan upp till din mun och låter dig smaka på dina safter. När jag suger in din klitta i min mun och låter tungspetsen leka allt snabbare över den blir du vildare och vildare. du river mig i håret och gnyr av vällust. Jag knäpper upp mina byxor och låter dem falla mot golvet. Du smeker av mig mina kalsonger. Jag ser kåtheten i dina ögon när du vet att du ska få göra det du älskar. känna min kuk få växa i din mun. Du smeker min pung och slickar försiktigt på ollonet. Samtidigt låter jag två fingrar hålla din fitta varm. Din fitta blev betydligt mycket våtare när du fick min slaka kuk i din mun. Du känner hur blodet i kuken strömma till och blir allt kåtare av tanken på att det är din förtjänst att den blir hård. Du suger nu in kuken till roten och jag andas tyngre och tyngre. Du suger snabbare och snabbare och låter din hand runka min kuk allt hårdare. Du tittar mig djupt in i ögonen och ser på mig att jag är nära. Men istället för att sluta fortsätter du i ett allt snabbare tempo. Nu stönar jag verkligen högt och din underbara behandling av min kuk blir för mycket för mig och jag låter min varma sperma välla ut i din mun och över ditt vackara ansikte. Stråle efter stråle sprutar jag av varm, kladdig sperma. Girigt slickar du i dig varenda droppe. Jag kysser dig och får känna smaken av min egen sperma. Jag lägger mig ner på sängen brevid dig och du sätter dig över mitt ansikte. En droppe faller från din blygdläpp och landar på min underläpp. Du trycker fittan emot mig och jag borrar in tungan djupare i dig. jag smeker dig över sjärten och låren. Du böjer dig ner mot min kuk och låter tungan leka över den. Jag känner åter igen hur den fylls med blod. Vi slickar och suger varandra i en 69:a och det känns som tiden står stilla. Jag för in två fingrar i dig och låter dem pulla dig i ett allt snabbare tempo. du ber om ett till finger. och när jag tillslut sätter min tunga mot ditt anus blir det för mycket även för dig. Jag känner hur du skakar allt fortare i kroppen och varenda muskel drar ihop sig för att sen slappna av och du skriker ut din orgasm. du faller ihop över mig och tar några sekunder på dig för att vakna till liv igen. Nu är min kuk stenhård igen och du vill känna den i dig. Du vänder på dig och gränslar mig. sakta sänker du dig ner över kuken och äntligen får jag känna dina våta fittmuskler massera mitt hårda kukskaft. Upp och ner rider du först sakta och sedan fortare och fortare. Du tittar mig in i ögonen och våra tungor möts i en varm het kyss.

Jag kysser och smeker dina bröst och du sluter dina ögon igen. du biter dig lätt i läppen och andas allt tyngre. andningen övergår till små lätt suckar. suckarna övergår till höga stön. Din kropp spänns i en båge och orgasmen strömmar igenom dig. det blir för mkt för mig att se dig så. Jag tar ut kuken och sprutar kaskader av sperma över din rygg. nästan som medvetslös faller du ner över mig och somnar utmattad i min famn. Kvar ligger jag och håller om dig medans du är i drömmarnas land.

Rösta på STORMEN:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (7 röster, snitt: 2.43 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “STORMEN”

 1. Lucas ADOLFSSON:

  Ack härliga du,ingen kan som ej upplevt en stund kan i sin livligaste fantasi veta
  känslan,begäret och till sist upplevelsens explusion.Kan inte annat än avundas dej
  för berättesen om en fullständig upplevelse i erotikens abbsoluta höjdpunkt.
  Hoppas att du i framtiden får uppleva många likadana stunder,och berättar för oss
  andra som ej har förutsättningar till ett liknande. Tusen poäng.

Kommentera STORMEN