Frun till salu

Jag reser en del i de gamla sovjetstaterna i mitt jobb. För en tid sedan körde jag ensam med en hyrbil i trakterna av Odessa, när min bil plötsligt stannade. Jag befann mig långt borta i ingenstans mitt blanda åkrar, berg och ännu mera åkrar och med en stendöd bil. Det var sommar och stekande hett och snart var det lika hett inne i bilen som utanför. Jag tog min bogserlina och väntade på någon som kunde bogera mig till någon verkstad någonstans. Jag var klädd i en ljus kostym, ljusblå skjorta, slips och hela munderingen och där stod jag och väntade på lift i solgasset.

Jag hade tur. Efter mindre än en halvtimmes väntande dök det upp en förhistorisk lastbil utan färg, som, stannade bakom min bil. Ut kom det en lång välbyggd kille i gissningsvis 40-års åldern. Jag försökte förklara vad som hänt på engelska, men som väntat så förstod han inte ett ord. Min ryska är mer än begränsad så jag fick ta till charader för att förklara min situation. Han nickade och sedan började han teckna hur mycket pengar det hela skulle kosta mig. Han ville ha motsvarande en veckas lön för att bogsera mig! …200 kronor. Jag visade honom 300 kronor, som jag sedan la tillbaka i min ficka.

Pengarna skulle han få efter leverans. Sen körde vi iväg och efter en vådlig resa på ca en timme var vi framme vid en liten by. Han svängde in vid en gammal verkstad och en oljig kille började rota med bilen. Det stod snart klart att det var ett elektronikfel, som kunde lagas på 5 minuter. Problemet var vara att reservdelen inte fanns hemma! Jag skulle få vänta 2 dagar på leveransen. Jag satte igång nya charader för att ta reda på om det fanns något hotelliknande på rimligt avstånd ….men det fanns det inte. Dock fick jag reda på att jag kunde bo hemma hos lastbilschauffören för 200 kronor natten och i det läget var det mitt bästa alternativ, så jag tackade ja, och vi körde iväg till hans gård. Jag såg på killen att jag var det bästa som hänt honom ekonomiskt på länge.

Vi var snart framme vid hans gård. Jag blev överraskad av hur fint där var. En jättestor lada och ett ganska hyggligt hus. Jag tog mitt bagage och vi vandrade upp till huset. Dörren öppnades och ut kom hans fru. Det var en ganska stor kvinna. Ljust långt hår med en tofs i nacken. Hon hade på sig ett förkläde utanpå en klänning i ett grovt brunaktigt tyg. Hennes hud i ansikte var slät och fin och hon såg busig ut på ögonen. Jag kunde också ana ett par väl tilltagna bröst under förkläde och blusar. Jag kände att jag ändå haft ganska mycket tur i den situation jag hamnat i och jag såg nog nöjd ut. Jag märkte att mannen registrerade att jag kollade in kvinnan. Han såg ut att gilla att jag gillade henne och när jag såg hans blick kände jag att det pirrade till i kuken. Hon gick före uppför trappan till rummet där jag skulle bo. Jag kunde njuta av formerna på hennes stjärt och jag inbillade mig att hon rullade lite extra på skinkorna när hon gick framför mig uppför trappan.

Rummet var ganska fint. Jag började packa upp och hon bäddade sängen för mig. Jag såg hur de tunga brösten rörde sig under tyget när hon böjde sig framåt och formen på hennes stora bakdel såg mer än inbjudande ut. Min kuk växte och bildade en tydlig utbuktning på min ljusa kostymbyxor. Kavajen hade jag tagit av mig i värmen. Jag funderade på hur jag skulle stå ut att vara där i två hela dagar utan att få utlopp för det som växt inom mig!

Jag hörde hur Vladimir ropade på mig och tog motvilligt bort blicken från henne. Med kuken fortfarande erigerad gick jag ner till Vlad, som satt på kaffe i det lilla köket. Han såg min erigerade penis och grep tag i den med ena handen genom tyget. Med andra handen pekade han uppåt mot övervåningen och log samtidigt som han nickade gillande. Fortfarande med min kuk i hans hand tecknade han ett nytt pris – denna gång på hans fru. Verkade som om 200 var ett standardpris för allt, och jag nickade. Han ropade på sin fru och drog ner gylfen på mina byxor. Han tog ut kuken, och runkade med långsamma tag.

Jag njöt av beröringen och såg hur förhuden åkte fram och tillbaka över ollonet, samtidigt som jag hörde stegen i trappan. När hon kom in såg hon först häpen ut, sen log hon. Vlad sa något på ryska till henne och hon nickade instämmande, samtidigt som hon hela tiden tittade på när Vlad runkade min kuk. Hon började klä av sig där hon stod på golvet.

Utan att ta loss förklädet knäppte hon upp kjolen, som trillade ner på golvet. Ett par lena välformade ben blev synliga från en bit ovanför knäna och ner. Hon delade något på benen så att knäna fick ett litet mellanrum mellan sig. Sen började hon lirka av sig trosorna. Hon knäppte upp blusen under förklädet och krängde den slutligen över huvudet. Nu stod hon där naken så när som på förklädet, som nödtorftigt dolde de stora vita brösten.

Jag var helt fokuserad på denna vackra Zorn-kvinna framför mig när jag plötsligt kände hur det blev alldeles varmt runt min kuk. Vlad hade tagit hela min kuk i sin stora mun. Han sög och jag tittade nedåt för att se hur min kuk gled in och ur hans mun. Det syntes tydligt på kvinnan att hon nu var kåt. Hon roterade sina höfter och ibland gled förklädet undan så att jag kunde se hennes breda och vackra höftparti. När hon snurrade runt snabbt kunde jag se hennes underbart välformade bakdel. Det var nära för mig att komma, men Vlad upptäckte det, reste sig upp och gick bort till sin fru.

Hon klädde av honom och när kalsongerna till sist åkte av frilades hans enorma kuk. Hon tog den i munnen och började suga rytmiskt samtidigt som hennes nakna stjärt nu inbjudande pekade upp i vädret. När jag gick lite åt sidan kunde jag se in i hennes våta och fina fitta. Brösten hängde ovanför förklädet och jag gick bort till henne och lossnade knutarna som höll fast det. Hela hennes underbara kropp kunde beskådas och njutas.

Jag kunde inte hålla mig. Förde in min kuk i hennes fitta. Hon var stor och kuken gled in lätt. Mina händer utforskade de underbara brösten, som var tunga och rörde sig stötvis fram och tillbaka i takt med att jag knullad med henne. Med min högerhand masserade jag hennes hårda klitoris Vi hittade en gemensam takt – min kuks rörelser in och ut i fittan – och hennes sug på Vlads kuk. Vi höll på så länge. Vlads fru kom flera gången och jag och Vlad var nära att komma flera gånger.

Under ett sådant uppehåll reste sig kvinnan upp och tog med oss in i sovrummet. Hon la sig på magen på Vlad och förde in hans kuk i sin fitta. Sen tecknade hon till mig att lägga mig på henne bakifrån. Jag trodde hon ville att jag skulle rövknulla henne så jag började trycka upp kuken i anus. Men hon hindrade mig och förde kuken till fittan. Hon ville bli knullad av två samtidigt i fittan. Jag har provat på detta tidigare och tänkte att det skulle bli väldigt trångt. Speciellt med tanke på Vlads enorma kuk, men min kuk gled in fint och snart kunde vi dubbelknulla denna underbara kvinna.

Vi växlade rörelse så att när min kuk gick inåt gick Vlads kuk utåt. Det gjorde att vi trots ganska långsamma rörelser fick en stark stimulands av våra kukar. Kvinnan var nu enormt kåt. Hon stönade och kved och hon fick minst fem orgasmer. När jag själv var för nära slappnade jag bara av och följde med i deras knullrörelser.

Jag kände hur hans kuk gled fram och tillbaka på min och våra pungar rullade över varandra. Hans händer höll fast mig i höfterna mot henne så att vi kunde komma djupt in i henne. Jag kände verkligen en djup gemenskap och vänskap med båda dessa efter bra några timmar tillsammans. När vi till slut kände att orgasmerna inte längre kunde hållas borta kom vi båda i enorma fontäner. Vi hade sedan sex otaliga gånger under dessa två dagar. Det hände många spännande saker! Vlad och hans fru är idag några av mina bästa vänner.

Rösta på Frun till salu:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (52 röster, snitt: 4.04 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Frun till salu”

 1. Lucas ADOLFSSON:

  Det var nästan så att man nästan skulle tro att nu ljögs det utan att synda. Men han
  som känner till grannarnas fattgdom och penningbegär vet att sådant kan händaäven i de
  bästa familjer. Vladimir han tänkte mera på pengar än gummans heder,fittan blev inte
  sämre av att få sej ett ordentligt knull,och dessutom ersättning i väst valuta.
  Hoppas att reserdelarna kom ,annars kanske du skulle ha drunknat i Matuskans enorma
  fitta.

Kommentera Frun till salu