Förförd

Hon stod lite vid sidan av sina kompisar. Hennes frisyr, klädsel och hållning strålade inte ut något självförtroende. Mer den lyssnande typen, som inte tror sig om att ha något viktigt eller roligt att säga, blev min analys. Själv stod jag och hängde vid ett bord några meter ifrån dem. Jag väntade på en försenad kamrat och roade mig med att smygtitta på tjejerna samtidigt som jag smuttade på en god irländsk Ale.

Egentligen skulle hon kunna vara ganska söt, tänkte jag. Hon har en flickaktig fin kropp och ansiktet är vackert, om det inte vore för de osäkra flackande ögonen och de fula glasögonen. Om hon satte upp håret i en knut i nacken, så att hennes fina ansiktsdrag blev synliga, skulle hon bli snyggare. Ögonen skulle prydas av glasögon, med färgade bågar, så att hennes gråa framtoning neutraliserades. Sedan skulle jag byta ut hennes kontorskjol till en mer åtsittande kort sak, så att knäna syntes – gärna röd. Hon hade redan korta ärmar på blusen och jag kunde se att armarna var välformade och fina….men blusen var ful. Hon behöver något som visar formerna på hennes nätta fina överkropp.

När jag nu hade gjort om henne i min fantasi blev hon riktigt intressant och vacker i mina ögon. Jag bestämde mig för att berätta för henne om min ”stiling” av henne, så jag gick bort till henne där hon stod i utkanten av tjejligan och pekade på hennes nästan tomma glas. – Jag ser att glaset nästan är tomt. Vad vill Du ha, frågade jag. – Tack Du, jag är nöjd, svarade hon och vände bort blicken. Jag sa ok, vände mig och gick tillbaka till mitt bord, fortfarande med ansiktet vänt snett emot tjejernas. Jag såg medvetet lite ledsen ut, och koncentrerade mig på att studera vad som hände i baren för att fånga upp något nytt spännande. Jag kunde se i vitögat att tjejerna kommenterade min framstöt. Det var tydligt att min tjej fick skäll för att hon varit så mesig. Snart kunde jag se i vitögat hur hon var på väg emot mig. Jag låtsades inte se henne förrän hon knackade på min axel. – Förlåt att jag avspisade Dig så, sa hon. Jag visste att hon skulle be om förlåtelse…..inte säga något lite tuffare typ ”Jag vill ha en Gin Tonic tack”.
Hej! Va kul! Vad vill Du ha?
Jag dricker en Facile Zombie och tar gärna en till, svarade hon. Jag gick bort till baren och hämtade en drink medan hon passade min Ale. Vi skålade och jag tittade henne djupt in i ögonen med en blick som sa: ”Jag tycker Du är vacker – oavsett vad Du själv tycker”. Jag tog inte bort blicken utan tittade henne in i ögonen och log mot henne ända tills jag såg att det gjorde lite effekt på hennes självförtroende.

Så långt hade jag klarat mig bra. Nu handlade det om att ge en bra förklaring till varför jag ville prata med henne. Jag förklarade för henne att jag stått och studerat henne och att jag konstaterat att hon har ett vackert ansikte. Jag visade henne hur hennes vackra kindknotor och näsa samverkade till att skapa en intellektuell utstrålning och att öronen var perfekta i storlek och form. Jag är säker på att hon trodde jag var en konstnär som verkligen förstod sig på vad RIKTIG skönhet är för något. Hon fick inga komplimanger av mig. Jag bara berättade sanningen. Hon såg ganska nöjd ut. Nu kunde jag ge ett nöjaktigt besked om varför jag vill prata med henne….

Du skulle dra håret bakåt och sätta upp det i en tofs i nacken, så att Ditt ansikte syns ordentligt. När jag sagt detta blev hon lite tveksam till hur hon skulle ställa sig. Hon såg ut att tänka något i stil med…”va fan har han med det att göra”. Samtidigt hade jag ju visat mer intresse för henne än hon fått sammanlagt från andra under lång tid, tänkte hon.
Jag ber om ursäkt. Jag har ju inte med det att göra, så jag borde inte lägga mig i, sa jag och tittade ner skamset i golvet. Nu fick hon tas nästa steg. Hon kunde välja att gå eller att förlåta mig. Det blev tyst lite längre än jag planerat, så jag kände att jag behövde göra något för att hon skulle ta beslutet att fortsätta prata med mig. Jag frågade henne något neutralt och sedan var isen bruten. Vi pratade och pratade och pratade. Hon var både trevlig och sexig när hon ”kommit igång”.

Min kompis kom och jag tog hennes telefonnummer ifall vi inte skulle ses mer under kvällen.
Vi sågs inte mer den kvällen och jag ringde henne efter några dagar och bjud ut henne på en krog, jag brukar besöka. Hon tackade ja och vi träffades senare på kvällen på den utsedda restaurangen. Hon hade bakåtstruket hår med tofs i nacken och mycket fräckare kläder. Jättesöt!

Första mötet hade jag mest frågat om henne. Nu fick jag många frågor om mig själv. Hon ville veta om jag varit gift, hade några barn, mitt jobb och min inställning till livet. Jag förklarade för henne att jag vill ha många nära vänner och några knullkompisar. Jag visste att mitt uttalande kunde innebära att jag tappade henne. Jag skulle behöva motivera mig väldigt bra för att hon inte skulle avfärda mig som en snuskhummer.

Vill Du veta varför jag inte söker en fast relation med en människa, som både är min nära vän och enda knullkompis?, frågade jag.
Ja gärna, Men jag letar INTE efter en knullkompis, sa hon. Hon hade ställt sig negativ och skulle inte lyssnat om jag började förklara mina skäl. Därför började jag i stället fråga henne mer om sitt ställningstagande.

Jag fick höra om hennes vision om hur fin och bra kärleken mellan två människor kan vara. Jag försökte se intresserad ut och lyssnade men hade ju hört alla dessa argument från så många andra. Efter ett långt resonemang såg hon lite lugnare ut. Nu var det min tur!
Jag vill skilja på sex och kärlek. Jag fortsatte min försvarsmonolog. Enligt bibeln, så idkade Jesus inte sex med någon under sitt liv…..men visst gav han kärlek! Och han fick mycket kärlek…. Vem kan ge mest kärlek? En person som själv får mycket eller lite kärlek? En som får mycket kärlek, svarade hon. Då håller Du också med om att en person som får kärlek från flera kan ge mer kärlek än någon som bara får kärlek från en person?, svarade jag. Utan att invänta hennes svar sa jag. – Det är därför jag vill ha många nära och kära vänner, som jag kan ge och ta kärlek från. Jag såg på henne att hon inte köpt mitt resonemang riktigt, men att hon inte kommit fram till några motargument. För att avbryta hennes tankar fortsatte jag…Och Du kanske undrar varför jag vill ha fler än en sexkontakt? Det beror på att om man har sex med bara en person uppstår det mycket snart ett ”ägandeförhållande”. Vips så befinner man sig i en traditionell parrelation, som absorberar mycket av den energi och kraft man tidigare gav alla sina kompisar, som inte längre älskar mig lika mycket längre, som gör att jag inte kan ge lika mycket kärlek längre…Nu log hon och tittade ner lite i bordet. Jag hade kanske ändå lyckats övertyga henne? Det blev tyst en stund och jag frågade: Vill Du bli min vän eller knullkompis?

Till min förvåning och glädje svarade hon: Knullkompis! Bra, sa jag långsamt och tittade henne djupt i ögonen. Jag fortsatte. Då återstår frågan vilken typ av knullkompis Du och jag ska bli. Med andra ord vilken typ av sex vi ska ägna oss åt. Jag såg att hennes hals rodnade och jag kunde ana att hon blivit kåt av samtalet. Hon frågade vilka typer det finns? Jag förklarade, samtidigt som jag tittade henne in i ögonen att vi kan välja svenssonknull, dominans, gruppsexknull, eller 3-kantsknull med ytterligare en kille eller tjej. Hon undrade vad jag menade med dominans. Jag anade att hon ville bli dominerad och svarade att dominans innebär att jag bestämmer och då kan det bli allt ifrån bara hon och jag till gruppsex. Jag frågade om hon ville börja redan i kväll och det ville hon.

Jag betalade och vi gick ut från restaurangen. Jag visste att en parklubb jag brukar besöka hade fest i kväll. Vi åkte Dit men hon visste inte vart vi skulle.
Väl inne på klubben förstod jag att hon var lite nervös. Halvnakna och nakna människor fanns överallt och det hånglades vilt. Jag beställde var sin lättöl och vi satte oss i en soffa från vilken vi hade god utsikt. Jag satte henne i mitt knä och kysste henne. Jag fick ett enormt gensvar och kände hur kuken började växa i byxorna.

Mina händer utforskade hennes underbara kropp. Hon började smeka mig på kuken utanför byxorna. Jag sa till henne att knäppa upp mina byxor och ta fram kuken, vilket hon lydigt gjorde. Sedan sa jag till henne att ta av sig byxor och underbyxor. Flera av gästerna tittade på oss nu, så det var fler än jag som beundrade hennes fina ben, höfter och välansade fitta. Jag sa till henne att sätta sig bredvid mig i soffan och tvingade isär benen, så att alla åskådare kunde se in i fittan. Hon fick lyfta upp fötterna på soffan så att allt skulle synas ännu bättre.

En kvinna och en man satt några meter ifrån och onanerade för varandra samtidigt som de tittade på henne. Jag böjde mig över henne och kysste henne. Mitt finger lekte med hennes klitoris och fittan var mycket våt. Efter bara någon minut kom hon i en kraftig orgasm. Mitt organ hade nu blivit hårt. Jag lyfte upp henne i mitt knä med hennes rygg mot mig och trängde in i hennes trånga fitta. Paret framför oss hade nu kommit fram till oss och frågade om de fick hjälpa till med tungan. Det fick de självklart och de turades om att slicka henne samtidigt som jag knullade henne. De gånger jag gled ur henne fanns det gått om beredvilliga händer och tungor som hjälpte till med att sätta in kuken igen. Min utlösning var underbar. Jag insåg att jag träffat en knullkompis, som jag skulle få svårt för att inte vilja träffa för ofta, så att det utvecklades till en vanlig parrelation.
….men vi träffas ofta

Rösta på Förförd:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (30 röster, snitt: 3.60 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Förförd