Stenen i skon

Vi hade spanat på varandra hela kvällen. Hon hade blont hår som satt fast i en stadig knut i nacken. Jag satt vid ett bord och sneglade åt hennes håll, jag var nog inte så diskret som jag hade hoppats för jag var fullt medveten om att hon hade iakttagit mig. Nu stod det en man i 25 års åldern bredvid henne, försökte få hennes uppmärksamhet. Han såg en aning patetisk ut och hon såg besvärad ut. Från dansgolvet kom det dunkande toner, jag reste mig upp och insåg att jag började bli berusad. Jag tog glaset och började gå mot baren, killarna vid baren tycktes inte märka att jag lämnade dom, jag behövde vatten, då skulle det säkert snurra lite mindre, jag gick fram och ställde mig en bit ifrån flickan. Hon log lite mot mig, jag försökte pressa mina läppar till något som kunde tänkas påminna om ett leende. Jag fick mitt vatten och började dricka glupskt.

Törstig ? sa en kvinnoröst. Jag vände mig mot henne nickade och sa:

För mycket rök__.

För lite kärlek fyllde hon i.

Kanske det.

Killen som stod på hennes andra sida gav upp och gick sin väg.

Du förlorade just ditt sällskap, konstaterade jag.

Verkligen, svarade hon med en till gjord besvikelse. Då får jag väl hitta ett nytt sällskap, nej men vad har vi här då, en trevlig pojke, vad heter du ?

Den här trevliga pojken heter Finn.

Hej jag heter Petra. Vill du dansa, _Finn

Jag tog tag i hennes hand, hon gjorde inte något motstånd och vi gick ner mot dansgolvet. Vi dansade ett par danser, först stelt och klumpigt, sedan mer avslappnat, mer mjukt och kanske något mer rytmiskt. Sedan kom det ett par tryckare, nu fick jag det tillfället jag sökt, ett tillfälle att få krama henne, känna hennes kropp. Jag kände hennes tunga bröst genom det tunna tyget genom klänningen. Jag lät händerna glida ner en bit, längs med hennes ryggrad, ner mot hennes stjärt, jag tog mod till mig och kysste henne lätt på kinden, hon stannade upp lät hennes fingrar glida genom mitt hår sedan kysste hon mig på munnen. För allra första gången möttes våra tungor. Nu var det hon som tog tag i min hand och hon ledde mig bort från dansgolvet, förbi baren bort mot toaletterna, nu insåg jag vad som höll på att hända.

Nej inte här.

Vill du inte frågade hon, både förvånat och besviket.

Klart att jag vill svarade jag, men inte här, inte på en toalett.

Det var sommar vilket var den bidragande orsaken till att ingen av oss hade något i garderoben, vi slank ut i sommarnatten, gick i snabb takt över gatan, stannade på andra sidan. Inne ifrån stadshotellet hördes festen. Jag kysste henne på munnen, och automatiskt slöt jag mina ögon och bara njöt. Ska vi gå hem till dej frågade hon.

På en kopp te ?

Hm

Nej, knappast jag bor på andra sidan staden.

Tråkigt hemma hos mig går det inte så bra, mamma

Hur gammal är du ?

20, du då

23 svarade jag.

Finn vill du inte följa mig hem?

Jo det kan jag göra.

Kom vi kan gå en mysig liten promenad hem, genom ett skogsparti, det är mysigt så här på sommarkvällarna. Vi började att gå, Petra visade vägen, först gick vi på smågator och gränder, sedan kom vi in ett skogsparti. Stadens promenad-område. Efter att ha gått ett tag skrek Petra till: Aj som fan, en sten i skon.

Jag fick syn på en parkbänk som stod ett par meter från stigen. Jag ledde Petra som hoppade på ett ben, hon satte sig på bänken Jag böjde mig ner och tog av henne hennes skor. Jag lyfte min blick och mötte hennes, vi såg en stund på varandra, sedan böjde jag mig fram och kysste hennes knän samtidigt som jag lät en hand treva sig upp mellan hennes lår, hon försökte sära på sina lår så gott det gick, men klänningen var inte tillräckligt stor, för hennes hunger.

Petra res dig upp.

Jag vill inte, inte nu när det känns så skönt.

Res dig upp.

Hon gjorde som jag sade åt henne. Jag drog upp klänningen, kysste henne utanpå hennes trosor, Petra darrade då jag drog ner trosorna ställde mig på knä och började att nafsa i hennes könshår. Där stod hon nu med klänningen uppdragen, trosorna nerdragna och en sko. Hennes sköte var fuktigt och varmt, min tunga letade sig ner emellan hennes ben, fick blygläpparna att glid a isär och tungspetsen kunde reta klitoris. Ringfinger och pekfinger höll isär hennes blygläppar under tiden som långfinger gled ut och in genom hennes våta, pulserande vulva. Jag lät ytterligare ett finger glida in, jag fick in tre fingrar, hon stönade, och hennes stönade gjorde mig upphetsad. Skynda dig det kan komma någon sa hon. Hon reste sig upp ställde sig på knä på bänken lutade sig över bänkens ryggstöd, och putade ut med stjärten. Jag knäppte upp mina byxkor tog fram min lem, som jag pressade in mellan hennes blygläppar, jag särade på hennes skinkor såg hur min stake gled ut och in i hennes buske. Hon var trång, och hon stönade högt. Jag daskade henne på stjärten medans jag stötte i henne bakifrån.

Jag vill ha den stönade Petra.

Den är din älskling. Petra fick syn på en sten som hon pekade emot. Om jag lägger mej på den kan du stå nedanför och knulla mig. Jag drog mig ur och följde efter henne. Stenen var ca femtio cm hög. Petra låg redan på rygg och smekte sig själv. Gör du ofta så ?

Vad då ? Smeker mej själv, bara när jag blir riktigt härligt kåt som nu t. ex.

Det ser härligt ut

Ohh det är det med. Jag ställde mig framför Petra, hon lade sina ben på mina axlar, med en ända stöt körde jag in min lem, pungen slog mot hennes stjärt, jag slog som en idiot, jag har aldrig knullat så i hela mitt liv, Nu skrek hon högt, det tog inte lång tid för henne innan det gick, och jag kom strax efter. Hon reste sig upp och rättade till klänningen. Hon fick syn på min kladdiga lem.

Sätt dig på stenen sa Petra. Jag gjorde som hon sagt. Hon började att suga på min stake, tog den i munnen och slickade i sig sperman, när det inte fanns något kvar så reste hon sig och Frågade följer du med mig ända hem ? Klart att jag gör. Vi kysstes, sedan började vi att gå, vi tog god tid på oss, och vi stannade flera gånger bara för att smeka varandra. Tillslut kom vi fram till det hyreshus som hon och hennes mor bodde i.

Om det inte hade varit första kvällen hade du fått följa med in sa hon. Vi hade stått och smekt varandra, hånglat i hissen, risken för att bli upptäckt gjorde det hela om möjligt ännu mer upphetsande.

Jag förstår mumlade jag.

Är du sur

`Nej, men _. jag vill träffa dig igen, jag vill älska dig igen, .

Klart att vi ska, vi ska knulla varenda dag, men först ska du träffa min mor, när du gjort det, så kan vi knulla jämnt om du vill

Jag vill, Petra jag vill.

Jag med.

Vi kysste lite till, sedan gick jag ur hissen och jag såg den försvinna upp i huset, jag hade hennes nummer, men skulle jag ringa, eller skulle jag låta bli. Det var inte en så svår fråga. Man borde nog gå ut lite oftare, plötsligt hörde jag en röst. Jag vände mig om petra hängde ut ur ett öppet fönster

Vill du i morgon ?

Jag vill om du vill

Då säger vi så!

Rösta på Stenen i skon:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (29 röster, snitt: 3.28 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Stenen i skon