Spännande Möte

När Jag vaknade den där morgon sken solen utanför fönstret och en ljummen sommarbris letade sig in genom det öppna fönstret. Jag sträckte på mig och låg kvar i sängen och tog det lugnt, jag behövde inte stressa idag. För idag var det var första dagen på min långa, efterlängtade semester. Som jag har slitit för den. Jag tittade på den tomma sidan av sängen bredvid mig och suckade lite lätt. Om tjejen min ändå inte behövt jobba så mycket som hon gjorde. Hon var aldrig hemma, alltid i farten och på väg nånstans. Vi får aldrig nån tid tillsammans, men när jag sa det till henne, påpekade hon att vi inte hade råd att låta bli att arbeta. Så nu ligger jag här ensam i sängen som så många andra morgonar och undrar vad jag ska ta mig till? Jag stoppade ner handen under täcket och drog några tag med handen. nej, det där var ingen mening. Det kunde inte väcka min vän till liv. Jag vill ha min tjej, här och nu, endast gud minns när vi tillsammans haft en skön stund senast. Jag reste frustrerat på mig och gick naken ut i köket, tog ett glas juice i kylskåpet och gick ut i badrummet och betraktade mig själv i spegeln. Jag tyckte inte det var nån skillnad nu, än det var den gången jag mötte min tjej. Jag log vid minnet.

På den tiden var hjag en ung pojkspoling som körde omkring på MC och impade på brudarna i sitt skinnställ och grässtrå i mungipan. En riktig tuffing, Yeah. Jag och polare hade åkt runt i sverige och festat loss ordentligt. Nytt ställe varje kväll. Vi åkte vidare o vidare tills vi en eftermiddag körde in i den lilla samhället Deje strax norr om Karlstad. Vi åt en bit mat på en vägkrog och på kvällen gick vi på en klubb. Vi satt där och spanade in läget, tog en öl och snackade lite skit. Efter en stund kom en tjej och satte sig bredvid min polare och viskade något i hans öra. Han sken upp och tittade frågande på mig. Jag sa att visst det är oki. jag väntar här. De reste sig och gick iväg. Där satt jag ensam och funderade på vad jag skulle hitta på tills han kom tillbaka. Det var då som jag för första gången såg henne. Hon satt vid bardisken och tittade på mig? hon vinkade och log. Jag vinkade tillbaka och gick fram till henne. det visade sig att hon var riktigt trevlig och framför allt snygg. Ni skulle bara veta hur hennes kropp såg ut. Oh herre gud. vilken brud alltså. jag blev riktigt kåt på henne.

När de skulle till att stänga hoppade hon ner från barstolen och tog min hand. kom då tuffing.

Min lycka var gjord! Hon ville att jag skulle följa med henne hem och. Jag gick som i ett rus efter henne, hon hade kunnat göra precis vad hon hade velat med mig då, jag hade inte tvekat en sekund. När hon såg min Mc log hon förtjust och ville att vi skulle ta en tur. Javisst tyckte jag.

Jag satte mig på den och hon hoppade upp bakom mig och lade sina armar om mig och höll fast sig.

Jag startade hojen och vi for iväg. rakt in i solnedgången. visst låter det romantiskt? Det var det. hehe tro mig. Efter en stund kom vi ner till Vänern och hon fick för sig att hon ville bada. jag mumlade nått om att jag inte hade några badkläder med mig. Hon skrattade. Det spelade väl ingen roll? Nakenbad är alltid trevligt. Hon hoppade av hojen och sprang ner till vattnet. plaggen åkte av ett efter ett. så när hon var naken dök hon i vattnet och skrattade av glädje. Jag hade under tiden suttit kvar på hojen och nu ropade hon på mig. Men kom nu då! det är så härligt.

Jag gick ner till henne och ställde mig tveksamt på stranden. hon övertalade mig att klä av mig och hoppa i. jag gjorde henne till viljes och gick motvilligt ner i vattnet. men det var varmare än jag hade trott att det skulle vara. Vi simmade en bit. skvätte vatten på varandra. busade och skrattade.

Till slut simmade hon bort till en brygga och hävde sig upp. satte sig naken med benen dinglande i vattnet och log mot mig. sträckte fram sina armar. och jag var inte sen att komma till henne. hennes kropp. vattnet som rann av henne. gjorde att den skimrande i det sista döende solljuset. hon var så vacker. så perfekt. vattnet utanför bryggan var inte så djupt. jag kunde stå där. till midjan i vatten. jag la armarna runt hennes höfter och hon flyttade sig närmare mig och kysste mig ömt. jag begravde mitt huvud mellan hennes bröst och kysste dem. smekte dem. smekte hennes rygg. hon lekte med mitt hår. njöt av min beröring. jag tog mina händer och lade ner henne på rygg så jag fick fri insyn mellan henne lår. jag flyttade mitt huvud dit och. smekte hennes lår. insidan. fjäderlätta smekningar. och hon njöt och försökte flytta sig ännu närmre mitt ansikte. kysste insidan på hennes lår. tog två fingrar och förde dem till hennes rosenröda öppning. smekte henne. kysste henne. förde in fingrarna och rörde dem sakta fram och tillbaka. medan jag lät min tunga spela över hennes kittlare. hon vände och vred på sig. kved att hon vill känna mig inuti sig. jag lät henne vänta lite. retade henne. min kuk var vid det här laget hård och styv och ville inget annat än att få arbeta. jag hävde mig upp på bryggan bredvid henne. vi lade oss bredvid varnadra och hon tog sina händer och smekte min kuk. förde handen längst med den. kramade och klämde tills jag trodde att jag skulle explodera. Då rullade jag över henne på rygg och lade mig ovanpå henne och och hjälpte med fumlande händer till att föra in kuken i hennes väntande öppning. jag gled lätt in och började jucka först sakta men allt snabbare efter lusten ökade. hon rörde höfterna mot mig och vi fann en rytm som passade oss båda. Jag hade aldrig varit med om något likande! den flickan visste vad hon gjorde. så kände jag de välbekanta ilningarna. och jag släppte min sats i henne.

i samma stund kom hon och vi sjönk ihop helt utmattade medan ebbningar efter orgasmen dog ut. vi låg där och kysstes och smektes. Nästa dag följde hon med mig. och jag får raka vägen hem.

Jag ville inte åka längst vägarna mer jag hade funnit mitt mål.

Rösta på Spännande Möte:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (8 röster, snitt: 2.63 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Spännande Möte