SOV ÖVER!

- Du kan gott sova över här. Vi kommer säkert inte hem förrän imorgon, sade min väninna. Vi hade varit bästa vänner sedan vi var mycket små. Nu fick vi nöja oss med att träffas en och annan helg. Du kan sova i vår säng, så slipper du städa i vardagsrummet, ropade hon innan de åkte iväg. Vi hade suttit framför TV:n hela kvällen. Hon, jag och hennes kille Erik. Men så hade hennes mamma blivit sjuk och de hade lovat att tillbringa natten hos henne. Jag diskade innan jag klädde av mig och kröp ner under täcket. Jag var egentligen inte trött och det nya stället, med alla främmande dofter, höll mig vaken. Lakanen var härligt svala och doftade gott. Det var nästan så att jag kände en sensuell energi vibrera i sängen. Som om deras älskog hade magnitiserat kuddarna. Långsamt lät jag handen glida innanför troskanten och började smeka mig själv. Men det kändes lite tråkigt så jag började titta i nattduksbordets lådor. Jag kände på mig att det kunde finnas något spännande där, men min överraskning blev stor när jag hittade några polaroidbilder av min väninna. Först hade jag svårt att tro att det var hon, men så började det pirra i kroppen. På bilderna satt hon med stjärten över ansiktet på en kvinna som var bunden vid sänggavlarna. Det fanns bilder där hon stod på alla fyra och blev tagen bakifrån, medan hon hade en andra kuk i munnen. Jag fick nästan svårt att andas av upphetsning.

Snabbt spred jag ut de mest upphetsande bilderna i en halvcirkel på sängen, medan jag stod på knä och lekte med mig själv. Jag kom snabbt och intensivt. När upphetsningen lagt sig låg jag och funderade. Var det här verkligen min väninna. Jag var mållös. Min syn på deras liv hade med ens förändras. Jag gled in i sömnens värld, med huvudet fullt av förvirrande och upphetsande tankar.

Jag tyckte att jag bara sovit någon minut när ljuset plötsligt tändes. Jag kisade med ögonen och såg min väninna och hennes kille stå vid fotänden. Det var inte så farligt, sa hon. Så vi åkte hem igen. Ni ska genast få tillbaka sängen, mumlade jag yrvaket. Vad är klockan förresten? Nästan fyra. Ligg kvar du. Vi ryms nog alla tre. Nej, det kan jag inte. Längre hann jag inte, innan jag blev avbruten. Jag bad dig sova i vår säng eftersom alla sängkläder är smutsiga, sa min väninna. Så det finns inget val.

Hon började ta av sina kläder och lade dem på en stol. Jag var både aningen rädd och upphetsad. Bilderna från nattduksbordet ville inte försvinna från näthinnan. Erik hade redan tagit av sig allt, så när som ett par små jockey-kalsonger med en stor bula på framsidan. Jag visste inte vart jag skulle titta och kände kinderna hetta. Sov gott mina små vänner, sa min väninna när hon släckte ljuset och kröp ned.

Jag låg med återhållen andedräkt och stirrade ut i mörkret. Värmen från den mjuka kvinnokroppen bredvid mig brände i min hud. jag var mer förvirrad än någonsin. Här låg jag, nästan naken och visste vad som brukade försiggå i sängen. Jag skakade på huvudet, som för att utplåna minnesbilderna. Men de satt som fastbrända. Hennes sexiga stjärt och den bundna kvinnans tunga som slickade henne. Hennes tunga bröst som gungade medan hon blev påsatt både bakifrån och i munnen.

- Kan du inte sova, hördes plötsligt en viskning och jag vred på huvudet. Jag hade vant mig vid mörkret och kunde urskilja hennes ansikte.

- Jo. jo., stammade jag. Fryser du, sa hon och sträckte fram en hand för att känna att täcket låg runt mig. Hennes hand snuddade vid mitt bröst och det gick en rysning genom kroppen. Situationen var overklig. Det var som om jag inte alls kände henne. Kom närmare du, så ska jag värma dig. Jag kröp lite närmare. Nej, kom hit, sa hon och lade armen runt mig.

Hon doftade gott. hennes varma kropp gled tätt intill mig. Jag kunde känna hennes bröst genom mitt tunna linne. Hon hade bara trosor på sig. Jag låtsades koppla av, men i själv verket var jag otroligt låt och alldeles blöt mellan låren. Långsamt gled hennes hand ner mot magen, där den blev liggande ett ögonblick, innan hon fortsatte upp mot brösten. Som för att kontrollera min reaktion lät hon handen vila där en stund och jag kände hur mina bröstvårtor styvnade. Gillar du det, viskade hon medan hon lät ett finger cirkla runt bröstvårtan. Jag svarade inte, kunde knappt andas av spänning. Ligg stilla, så ska jag göra det skönt för dig.

Hon drog upp linnet och klämde försiktigt på mina bröst medan hennes fingrar hela tiden nöp lätt. Efter en stund särade hon försiktigt på mina ben och kelade med fittan utanpå trosorna. Jag var helt borta och nu fick hon göra vad hon ville. Ojdå, viskade hon. Du är ju jätteblöt. Det är lika bra att du tar av dig trosorna. Jag lyfte stjärten så att hon kunde hjälpa mig att dra av trosorna. Att ligga där utan trosor och bli smekt av henne, medan han sov bredvid, gjorde mig helt vild. Var inte orolig för Erik, viskade hon. Han sover som en stock.

Hennes hand smekte mjukt över mina blygdläppar och jag kom ofrivilligt att stöna våldsamt. Om det var avtalat vet jag inte, men plötsligt satte Erik sig upp i sängen.

- Vad håller ni på med. ? Vi bara leker lite, blev svaret. Hennes röst lät nu djupare och mer befallande. Det var som., sa Erik och lyfte på täcket. Jag kände mig enormt naken där jag låg med en hand begravd i fittan och linnet uppdraget över brösten. Får Erik vara med, frågade min väninna och lät ett finger tränga in i min fitta, som för att demonstrera vad han kunde erbjuda. Jag svarade inte. Kunde inte av ren kåthet.

- Kom bara, sa hon till honom och innan jag visste ordet av låg han på andra sidan av mig. Lägg dig på sidan. Jag vända mig så att jag låg med brösten mot hennes bröst och kände en hand mellan stjärthalvorna. Slicka mina bröst, befallde hon. Jag lät tungan glida runt bröstvårtorna medan jag klämde och masserade de vidunderliga vita halvkloten. Just så, stönade hon och bearbetade mitt fitthål med fingrarna. Är det skönt? Vill du bli knullad nu? Jag kunde bara nicka. Hon böjde sig fram, fick tag runt stjärthalvorna, pressade isär dem och stack in ett finger i anus. Gör vad du vill med henne, Erik. Ge henne kuk tills hon vrålar. Har du blivit stjärtknullad förut? Nej, viskade jag. Men vill pröva.

Jag var så låt att jag ville bli fylld i alla hål. Eriks hand gled mellan fitthål och stjärthål, men jag pressade mig mot honom för att få känna hans kuk. Plötsligt kände jag den. En stor, dunkande varm kuk som letade sig in mellan stjärthalvorna och hittade det bakre hålet. Hon höll fast mig medan han pressade sig in i mig.

- Är hon skönt trång, Erik, frågade hon och tryckte mig mot den stora lemmen. Hennes ögon skimrade. Säg att det är skönt. Jag vill höra dig säga att det är skönt, stönade hon i mitt öra. Jag kunde inte annat än viska tillbaka att det var skönt att bli knullad, även om känslan var ovan och Eriks kuk enorm. Nu kröp hon med huvudet mellan mina ben och började slicka min fitta. Jag stönade högt och tungt. En tunga i fittan och en kuk i stjärten. Jag var på väg mot höjderna och glömde helt omgivningen.

- JAA., stönade jag och gled in i orgasmens värld.

Rösta på SOV ÖVER!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 röster, snitt: 3.24 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera SOV ÖVER!