SOMMARSTUGAN!

Det var en vår som jag och min kille bestämde att vi skulle ha en stor fest i mina föräldrars sommarstuga. för det hade vi haft en annan gång och det blev väldigt lyckad. När alla var sammlade där så drack vi en hel del öl och sprit och vi blev rejält lulliga allihopa. och väldigt pratglada. Det fanns bara ett sovrum och man kan säga att man liksom fick ta ett könummer nästan för att komma in i det rummet.

Alla verkade visst väldigt sexsugna efter ett tag. så man såg par komma in och ut ur det rummet. och jag var väldigt nyfiken på vad de hade för sig där inne. så jag gick ut till köket för där hade man ett nyckelhål till sovrummet. jag kollade in och såg då ett par som låg nästan nakna och hånglade med varandra. och de stönade rejält bra. jag blev rätt så upphetsad så jag drog med min kille ut på en liten altan som vi hade. drog ner byxorna på honom och tog fram den då börjande växande kuken. Han frågade förskräkt mig. men tror du inte att de andra kommer att se eller höra oss. ? Jag sa. Dörren är stängd och de har för roligt där inne för att bry sig om oss. sedan började jag försiktigt slicka hans ollon med tungan. och tog försiktigt in kuken i munnen sakta men säkert. han var rejält upphetsad nu för hans kuk var jätte hård och stor. och jag började försiktigt jucka med handen upp och ner runt hans kuk. medans jag sög rejält hårt.

Jag hade blivit rätt våt av safter medans jag tänkte på vad jag hade sett och hört. så jag drog ner byxorna och mina trosor. medans jag sög hans kuk. Jag sa åt honom att ta mig bakifrån. vi fick stå upp för det var rätt så trångt och det började imma mot fönstrena efter allt flås vi hade för oss.

Jag var rätt så otålig på att få någonting i min fitta. så han tog mig fort och hårt. jag kände hur mina fittmuskler liksom slöt sig hårt runt kuken. Jag brydde mig inte om hur högt jag stönade. för det var så skönt att bli tagen fort och hårt i den blöta fittan. han tog mig fortare och fortare. jag kände hur det började gå för mig och det sa jag osså. då sa han

-jag vill inte att det ska gå för dig ännu. så jag vill att du rider mig ett tag.

Så han satte sig ner på en smal brits och jag satte mig gränsle över honom och började rida allt vad jag orkade. det var både jobbigt och skönt. och jag kände att det var snart dags för oss bägge att gå för. så jag satte mig ner på huk och tog hans kuk i min mun och började suga medans hans hand började jucka mot min fitta. jag kände hur varm sperma rann runt min mun och jag tyckte det var så sexigt att det gick för mig i samma stund.

Efter att vi hade gjort oss iordning och så gick vi tillbax till de andra och de frågade glatt

-Vad kan ni haft för er där ute. ?

jag skrattade och såg upp på min kille och sa.

-Det skönaste man kan få.

Kommentera SOMMARSTUGAN!