Katalina möter Micke del 1

Katalina möter Micke del 1.
Katalinas6@yahoo.se

Bikerträffen
Det var dags för säsongens första ”bikerträff” och jag packade Hd med det lilla jag ansåg mig behöva. Det var första resan jag skulle göra utan någon – ensam. Jag slog bort tårarna som brände under mina ögonlock av saknad efter Staffan. Han hade åkt till Staterna ett halvår före på ett jobb. Lovat mig att han skulle återvända och hämta mig eller bosätta sig i Sverige. Overkligt som en dåligt regisserad och förutsägbar Hollywoodsåpa meddelande han mig kallt i telefonen att han hade hittat en flicka med rika föräldrar. Ärligt talat så vet jag inte om hennes föräldrar är rika men det hjälper mig att mata den smärta som jag kände när han gjorde slut med mig – över telefonen. En fin amerikanska med de bästa egenskaperna som jag inte hade inbillande jag mig när jag la ner necessären i packväskan. Jag sneglade på de skira underkläderna jag lagt fram och suckade högt. Som om jag skulle ha användning för dem på en mcträff.

Det sved i mig när jag tänkte på Stefan, hans varma ton, personlighet men mest känslan av att jag inte dög åt honom. Snabbt slår jag bort tanken eftersom jag inser att jag har det riktigt bra i alla fall. Staffan är inte riktigt min typ har jag förstått under de ensamma vårmånaderna. Hans strävan efter karriär har gjort att vi försakade mycket. Men tanken på honom får mina ögon att tåras utan att jag vill det. I vissa stunder känns det som om jag har kastat bort några år på honom men det är ju mer en halvsunkig efterhandskonstruktion på det hela. En överlevnadsstrategi för jag hade varit så lycklig med honom tills den dagen han meddelade att han tänkte åka på det här jobbet i USA. Ge det i första hand ett halvår, som mest ett år för att komma tillbaka till mig.

Jag är självständig, stark och med HD, en muta från Staffan så han skulle kunna åka utan gnäll eller som jag då läste in i hans present. Han ville ge mig frihet på två hjul, en försäkran om att jag var trygg med honom och han litade på mig. Och jag litade på honom. Jag kommer att sälja HD sedan för jag vill satsa pengar på min lägenhet nu när jag vet att jag kommer att bo kvar. Drömmen om en framtid, ett hus och familj med Staffan är helt borta och jag känner att jag vill rota mig nu. Jag älskar mitt fria jobb på ett försäkringsbolag och tjänar så pass mycket pengar att jag kan njuta av tillvaron.

Att åka på bikerträff känns nervöst, som något oerhört stort eftersom jag anländer ensam och inte tillhör något gäng. Det tänker nog aldrig karlarna på att det kan vara något stort, en ensam kvinna som kör in sin HD på området. Det pirrade i magen av tanken och jag hade letat i min bekantskapskrets men inte hittat någon tjejkompis som är lämplig. Mina tjejkompisar är för snygga och skulle i så fall ta över och ragga hårt vilket jag inte skulle orka med. Kan inte ens framkalla någon som skulle tycka att en bikerträff var något att slösa en helg på om det ny inte var för alla fräcka killar. Jag har planerat allt noga genom att åka dagen före för att kolla läget, sätta upp mitt lilla tält och göra mig hemmastadd innan den stora massan ska komma dit.

Packad och klar ger jag mig iväg. Träffen ska gå av stapeln på ett stort fält och när jag kör in på området hittar jag mitt lilla ställe väldigt snabbt. Bredvid en skogsdunge, lite i utkanten så jag kan ta skydd från ljudet och festandet. Det blir lite skugga men också mygg. Mygg har aldrig bekymrat mig mycket och jag har bunkrat med både mygga och myggspiral. Jag sätter upp mitt tält och noterar att det står några människor längre bort som skingrar sig. En person börjar gå mot mig medan jag kämpar med tältpinnar och tyg och när han närmar sig så tappar jag andan. Det är den vackraste man jag någonsin sätt. Han är inte alls så lång men muskulös byggd. Han har vågigt hår ner till axlarna, blond, rak näsa, känns trygg när han går mot mig. Har attityd, stolt i sin hållning och med en stadig och självsäker blick kommer han fram till mig.

- Jag tänker tälta här, sa jag med lite darr på stämman och fortsatte att fråga om det gick bra.
- Ja säger han med en mörk, len stämma. Du har valt en bra plats.
- Kan man bada någonstans här för jag är både dammig och svettig? fortsätter jag utan att titta upp.
- Kör några kilometer åt det hållet och svänga vänster så ska en sjö uppdaga sig. Jag kallas Lacke fortsätter han och tillhör det gäng som anordnar träffen.
- Katalina presenterade jag mig snabbt, jag ska packa upp, sedan åka och ta ett dopp.
- Gör så säger Lacke och drar sig bort.

Jag gränslar cykeln, kör åt det håll som Lacke pekade mot och mycket riktigt så hittar jag en skylt som talar om att det finns en badsjö. Hojen ställer jag lite vid sidan av och inser snabbt att jag är helt ensam. Det känns skönt eftersom anspänningen att komma dit var stor och jag kan nu slappna av igen. Jag plockar först upp en liten burk med yoghurt som jag äter upp med stor aptit. Sedan drar jag av mig de fransiga jeansen och går barfota ner till vattnet. Låter det lite kalla vattnet komma över mina tår och vadar ut så knäna täckts.

Tittar på den vita t-shirten jag har på mig, drar av mig bh´n som jag har under. Kastar upp den på land och beslutar mig för att bada där jag står. Jag doppar mig snabbt och det kalla vattnet ger mig nära en kallsup så jag vänder upp igen. När jag tittar upp så står det en siluett på stranden och tittar på mig. Jag ser inte vem det är men tackade mig själv för att jag inte hade badat naken. Men vid närmare eftertanke så ser jag hur jag ser ut. T-shirten smetar fast vid mina bröst och vårtorna som står rakt ut av den kalla vinden. Mina små stringtrosor lämnar inte mycket av mitt underliv täkt när de är blöta.

Jag biter ihop och tänker att jag inte ska skämmas utan stryker allt hår ur mitt ansikte. När jag närmar mig siluetten ser jag att det är Lacke och jag säger till honom när jag passerar att det är skönt att skölja av allt resdamm. Jag passerar honom nära, ser hur han tittar på min kropp, låter blicken smeka mig. Jag biter ihop och försöker prata förstånd med mitt inre. Tar upp min bh och väl framme vid cykeln upptäcker jag att påsen med handduken är kvar i tältet. Jag lägger mig på cykeln, över sadeln med huvudet vid styret för att torka som man alltid gör.

Jag låter den kalla bensintanken smeka min rygg och grenslar sadeln, sätter upp ena benet mot packväskans ställning. Avslutar det hela med att lägga upp mina armar mot styret och sluter mina ögon. Solens strålar smeker över min kropp och torkar den, vattnet lämnar håret och det bli torrare, min t-shirt som är av bomull kämpar länge mot solen men börjar även den att torka. Men mina trosor torkadr inte alls eftersom vinden smeker mig, kittlar in mellan och får mitt blod och puls att komma upp i tempo och hetta. Jag ser bara den vackre Lacke framför mig. Hans breda bringa, smala höfter, håret som lockar sig, blicken som bränner och de smala höfterna.

Något fångar min uppmärksamhet, jag tittar upp och Lacke kommer emot mig.
- Snälla, du kan väl bada en gång med mig då blir det mycket roligare säger han.
Det som lockar mig är den vänliga blicken som inte alls känns påträngande utan mer vänlig och uppmanande.
Något fångar min uppmärksamhet, jag tittar upp och Lacke kommer emot mig.

- Du kommer att bränna dig om du ligger längre i solen och jag vill ha sällskap lockade han.

I handen håller han en glass och när jag trycker ihop benen för att undvika att han ska se fukten så håller jag på att tippa av cykeln. Han tar min hand och undviker att jag tippar över.
- Kom igen säger han.

Han tittar på mig, med en snabb handvändning drar han snabbt upp min tröja och drar glassen över mina bröstvårtor, slänger glassen och slickar snabbt av mina bröstvårtor. Jag svarar direkt på behandlingen genom att stöna högt när hans varma tunga kommer mot min hud. Snabbt drar han sig undan igen och tar min hand. Nere vid kanten av sjön sätter han mig på bryggkanten och drar ner mina trosor. Lacke drar sin tröja över sitt huvud och jeansen av höfterna. Han kommer fram till mig, kysser mig lätt på munnen och drar min tröja upp på min mage så bara han har full insyn. Vi säger ingenting.

Lacke böjer sig framåt för att låtsas säga mig något, snuddar vid mig på ett så irriterande upphetsande sätt. Insidan av låret, bröstet, knät och jag låter det hela bara ske. Jag kan läsa i hans ögon att detta går inte helt obemärkt förbi hos honom och att det hela är en svår balansgång mellan oss båda. Lacke låser genast mina händer när jag försöker röra vid honom.

Lacke tar tag i mina händer och drar ner mig från bryggan. Han har ett vackert stånd som spretar mot hans mage i boxershortsen. Ute vid den djupa delen finns en bar byggt i vattnet med stolar dit Lacke drar mig. Han sätter sig ned på en stol och drar ner mig i sitt knä med min rygg mot sig. Han trycker mot mig så jag känner honom samtidigt som han lägger sina händer på mina lår och drar försiktigt uppåt och ned igen. För att han nu inte ska missa nåt lägger jag mina händer över hans och för ner dem inunder tröjan över mina bröst, över magen och in under/mellan mina ben. Jag släpper hans ena hand och lägger min på hans stånd vilket gör att han flämtar till. Med den andra handen över hans styr jag hans hand in mellan mina blöta blygdläppar och när han passerar min öppning så trycker jag försiktigt in hans finger i nått varm och fuktigt. Lacke har sina knän innanför mina och jag trycker försiktigt ihop mina ben så han känner min puls runt sitt finger. I en snabb vändning lyfter jag på mig, drar ner hans boxers, tar fram och drar tillbaka hans stake över mitt sköte och sätter mig på honom.

Sakta, sakta låter jag honom glida in, det är inte alltför lätt med vattnet som motstånd och Lacke trycker ut mina knän så att han ska komma så långt in som är möjligt. Fortfarande med min hand på hans så lägger jag fast den på räcket framför mig och tvingar upp honom att stå vid bryggan med vatten upp till axlarna. Den andra lägger jag mellan mina ben runt våra kön så vi känner varandra när vi sakta glider in och ut. Mina bröstvårtor står rakt ur och mina hårtoppar är blöta igen. Lacke naffsar mig i halsen och glider med större och större kraft in i mig. Men helt plötsligt hör vi några andra cyklar närma sig och vi drar oss från varandra. Och Lacke simmar bort för att svalka sig och jag letar mina trosor som måste ligga vid bryggan.

Jag går sakta upp och sneglar på Lacke som sakta också kommer upp. Under tiden hinner jag reflektera över vad som händer. Min kropp brinner av avbrottet och jag känner inte riktigt igen mig själv. Mina kinder blossar och jag andas tungt. Ser Lacka bakom mig.

Han plockar upp sina kläder och kommer mot mig. Jag ser hur han skyler sig med kläderna och tittar efter cyklarna som vi hört komma men de ångrade sig nog för vi ser inga. Jag vinkar åt honom att komma och jag tvingar ner honom att sitta bakom min HD. Nu åker hans boxer av och jag möts av en skön syn som jag genast tar i munnen. Han är bara så läcker när han stönar av lust. Jag lägger ena handen under och den andra runt stakens rot. Sakta drar jag upp och ned medan jag använder tungan och känner att han är stenhård. Gud vad läcker han är när han reagerar på varje liten rörelse jag gör med tungan. Lacke har nu inget att komma med och är i helt mitt våld. Jag sätter mig gränsle över honom i hans knä och för sakta in allt i det våta och drar mig snabbt ur igen. Vilket gör honom frustrerad så jag kysser honom djupt och smeker hans bröstkorg, naffsar på hans bröstvårtor. Sänker mig långsamt ned enda tills han fyller mig helt. Han håller hårt om mina skinkor och tittar mig djupt in i ögonen. Det är bara så skönt så jag känner att det kommer att gå för fort. Jag känner hur jag börjar krama runt hans stake och hur min puls börjar bli alltför hög. Av hans andhämtning och hans kroppsrörelser förstår jag att det är nära, så nära så jag rider honom snabbt och hårt. Stannar av en stund för att retas och känner hur han hatar det. Jag känner att nu kommer jag medan han sväller inne i mig och böjer min rygg lätt bakåt och sänker mig en sista gång. Och hade han inte varit på väg in så hade jag tryckt ut honom i den enorma orgasm som han ger mig. Lacke kommer någon sekund efter mig och det är bara så enormt så jag hittar inga ord alls. Vi är inte två längre utan en och allt ebbar ut.

När allt blivit lugn så stiger jag lite generat av och försöker skyla min kropp. Lacke säger åt mig att sluta och ger mig en kram. Han frågar vad jag tänker på och jag säger att jag brukar inte ha sex med okända män utan att tänka mig för. Jag försöker få på mig de kläder som jag hittar och Lacke klär också på sig.
- Katalina säger han sedan långsamt. Jag är ingen okänd man längre, du känner mig och det vi upplevt nyss är inget sjaskigt fyllesex utan det var något vackert och skönt. Förstör inte det. Jag vill bjuda dig på frukost i morgon vid åtta, är det ok?
- Jag nickar startar hojen och kör iväg med blossande kinder och hans sperma rinnande ur mig.

Väl framme i tälten kryper jag in och ner i sovsäcken. Jag försöker mota bort alla tankar på Lacke och det som hade hänt. Men jag misslyckas helt. Hela mitt inre minns hans beröring, hans smekningar och hans hud. Jag blundar hårt, kniper ihop mina ögon och försöker tänka på något annat. Försöker frammana Staffans mörka siluett men får bara en blond på näthinnan. Det här kan inte vara sant är det sista jag tänker innan jag somnar och drömmer oroligt.

Lördag
Vaknar men förstår inte först var jag är. Efter en stund minns jag och kryp ur säcken och ur tältet. Sträcker på mig och minns frukosten. Ser Lacke komma mot mig och att de kommit några fler tält. Vi mäter varandra med blicken, först försiktigt med sedan helt öppet. Jag kan inte se mig mätt på honom och tänker en kort stund att det var många detaljer hos honom som jag inte lade märke till igår. Hans starka drag kring ögonen som om han vet precis vad han vill. Vi möts i en försiktig kram och kindkyss, han kommer “av en händelse” åt min bak med handen, lägger handen på min rygg och vi går fram till campingbordet. Det finns lite mackor, skinka och jag har tagit med mig lite frukt. Då och då kommer vi åt varandras händer, knän eller lår. Vi äter vår mat och fastnar allt oftare i varandras ögon och säger inte så mycket. När vi kommer till kaffet sitter vi med var sin hand på bordet som smeker den andra då och då. Lacke har smugit in ett ben mellan mina och smeker försiktigt låret med sitt knä. Jag bara slappnar av och låter mig sköljas med av den värme hans ögon utstrålar. Hans mun som får mig att tänka på en varg som blottar sina tänder för mig och jag känner den djuriska lusten slå rot i mig. Ett begär efter honom som ger mig rodnande rosor på kinderna.

Vi reser oss, jag ser att Lackes byxor ser litet buliga ut, jag rodnar mer och skulle gärna vilja känna efter. Han lägger alldeles öppet sin högerhand på min högra skinka och vi går mot Lackes husvagn. Tätt bredvid varandra helt avtrubbad från omvärlden, hans vänstra höft rör sig mot mitt högerlår. Lacke tar mig om midjan och kysser mig långsamt, mina underarmar korsade bakom hans hals, jag känner hur hans stake hårdnar mot min mage. I förtältet kysser vi varandra hela tiden på munnen, halsen, öronen. Lacke har en arm om min midja den en hand under kjolen, smeker huden över venusberget. Jag har en hand om hans hals och den andra över den allt större bulan i byxorna. Lacke tar mig om baken och jag trycker mig hårt mot honom. Han försöker fösa upp min kjol, staken trycker mot min mage då vi får upp husvagnsdörren. Vi mer eller mindre ramlar in med blanka ögon och flämtande andning. Stänger dörren och Lacke trycker upp mig mot väggen, kysser mig flämtande på munnen, nerför ena kinden, lägger en hand på mitt högra bröst, kysser halsen, låter tungan gå ner i min urringning så långt det går. Jag rufsar hans hår och trevar efter staken.

Han smeker upp min topp, går ner på knä, slickar från kjolsfållen mot magen och låter tungan snurra i min navel. Jag gnyr lite, han fortsätter med tungan upp mot min bh, slickar översidan av bröstet, efter bh-kanten, drar ner axelbandet och viker ner kupan, min vårta är så styv så den är nästan mörkröd. Han kysser den blött och blåser på den, ett par små fjun reser sig. Jag stönar mjukt. Han slickar mig ner på knä igen, knäpper upp gylfen och bänder ut den stenhårda staken. Jag ser den inte men jag reser mig sakta upp tätt intill och han låter den smeka ena benet på vägen upp. Han låter staken fösa upp min kjol fram och makar upp den med händerna över min bak. Staken är nu tryckt mot min springa hela vägen. Han tittar mig i ögonen och kysser mig på munnen samtidigt som han backar lite så att ollonet smeker hela springan framåt och staken sprätter upp framför mig.

Blank i ögonen med kläderna i oordning och rufsig i håret tar jag ett hårt tag om den och drar honom mot sängen.
- Jag vill bli tagen nu stönar jag högt.
Lacke ramlar baklänges i sängen. Jag går ner på knä på golvet, drar sakta men hårt ner förhuden helt och slickar från pungen upp mot ollonet, låter tungan följa kanten runt, och trycker sen in hela ollonet i munnen och suger mjukt. Han stönar högt och skjuter upp höfterna med en hand om min nacke, och en i håret.
- Guuuuud du suger såååå skönt upprepar han
Jag låter staken glida ur munnen, maxstor och den sprätter upp mot magen på honom.

Jag reser mig och klär sakta av mig de oordnade kläderna utom mina små trosor. Lacke bara flämtar när mina bröst gungar ut fritt. Han börjar knäppa upp skjortan, men jag föser bort hans händer och klär sakta av honom, kysser honom vartefter jag blottar naken hud. Han slingrar sig och flämtar, smeker mig där han kommer åt och kysser ibland. När han är helt naken reser han sig upp, trycker mig mot sig och kysser mig. Han vänder oss om och välter mig försiktigt bakåt i sängen, mina ben halvägs utanför sängen och han emellan. Han runkar några hårda tag, bara beundrar mig och viskar:
- vad du är vacker!
Han ställer sig på knä på golvet, böjer ut mitt ena lår för att se hur blank och svullen jag är. Kysser knäts insida, slickar låret hela vägen in, kysser här och där och viker trosan åt sidan. Lacke öppnar mig med tummarna och sätter tungspetsen precis på clitoris, jag stönar. Han låter tungan gå några varv, försöker suga på clitoris, låter tungan följa de inre läpparna först ner och sedan upp och tillbaka, slickar fort och hårt nu. Jag reser mig upp, ser hans stake igen. Han runkar ett par tag, går ner sätter ollonet precis i springan, pressar i en långsam rörelse in i mig. Han trycker på så att jag kasar litet upp i sängen, drar sedan ut den så ollonkanten stannar precis innanför läpparna. Han tar mig i några mjuka långsamma tag, nu är vi hala och passar bra ihop. Han drar sig ur mig, hela staken glänser och drar av mig trosorna.

- Ta mig nu, vänta inte, vill bli tagen NU!!! Stönar jag.
Lacke kommer ner till mig och in i mig, lätt nu, vi älskar i långa mjuka stötar, kysser och smeker varandra. Han ställer sig på armarna, tittar ner och ser staken försvinna in i mig. Han gör några hårda snabba tag, det smackar när vi slår ihop. Jag känner pungen slå mot stjärten, sedan långa mjuka tag, skruvar mig i mig. Jag börjar gnälla och slår benen om hans midja, långa tag, långa tag, hela jag spänns och det går med ett skrik. Lacke stöter ett par stötar till drar sig ur mig, står på knä, runkar ett par tag, sprutar fyra fem långa strålar över magen och upp mellan brösten. Han stönar högt, när de sista dropparna faller ner i min lilla minibuske. Han lägger sig över mig, smeker mig, kysser mig i ansiktet och vi vilar i varandras armar. Jag känner att den här träffen kommer att överträffa en hel del annat.

Jag kliver försiktigt ut ur Lackes husvagn och förtält, tittar mig runt. Hans trike står fint parkerad under ena eken bredvid. Det har börjat fylla på med folk och jag ser att det blir många fler under dagen. Jag bestämmer mig för att duscha, tar lite grejor och går med bestämda steg mot duschen. Det är fuktigt i kabinen och när jag vrider på det varma vattnet så ångar det rejält. Jag sluter mina ögon och känner mig otroligt tillfredställd, enda in i benmärgen. Jag kan duscha utan att känna den pirrande känslan som för några dagar sedan har fått mig att sära på mina ben och smeka mig själv. Jag jobbar upp ett ordentligt lödder i håret och tar god tid på mig att tvätta det. Drar över lite balsam och tvålar sedan noga in mina bröst, fasta och hårda under min behandling, där vårtorna växer sig större. Fortsätter att dra mina händer ner mot magen och tvättar noga alla hudveck mellan mina ben. Jag undviker att dröja mig kvar och smeka upp den välbekanta känslan utan började istället skölja av min kropp. Torkadr mig noga och smörjer in mig med fuktkräm. Jag har inte tagit med så mycket kläder eftersom jag inte orkade dra med så mycket. Ett par jeans och en t-shirt får duga.

Nu har det kommit fler människor till campingen och jag ser att jag nog borde ha tagit med lite ”mindre” kläder för många av tjejerna har minimala tröjor och hotpants på sig. Om jag har varit på jakt så kanske jag hade ångrat mig men morgonens träff med Lacke har gjort mig nöjd och avslappnad. Jag tittar mot hans förtält och ser att han har rullat upp gaveln där det står några stolar och ett bord. Vagnens dörr är öppen och mina ögon dras dit för att få en glimt av honom men han syns inte till. Jag går bort till ett av försäljningsborden och köper mig en stor kopp kaffe. Sedan sjunker jag ned vid ena campingbordet och tittar ut över församlingen. Jag låter mina tankar komma och gå planlöst, känner mig sorglös och fri. Tänker att livet är bra härligt att leva men rycktes tillbaka till verkligheten. Jag tvingar tillbaka mina tankar till att tänka rationellt och inte känslomässigt. Det är inte min grej att drömma rosaskimmrande drömmar åt sådant som inte kommer att bli sant. Jag har varit förr på bikerträffar med Staffan och visste att många tillfälliga förbindelser skapads. Och jag försöker även övertala migsjälv om att det bara är något tillfälligt, att min kropp tänder så oerhört på denna människa.

Mina känslor är så blandade, ett stygn av otrohet rinner genom min kropp. Som om jag och Staffan fortfarande är ett par. Jag behöver inte känna det så men min kropp har inte än förstått att den är fri, fri att älska och få njutning. Månader av återhållsamhet när Staffan har varit borta har lagt min kropp i kokong och det är dags för den att börja ta för sig. Jag tar några djupa andetag, känner mig lycklig och fri. Men kan inte befria mig från den tanken att jag har givit mig till en totalt främling, min kropp har tänt på en total främling och den har aldrig gjort det förr. Jag försöker tänka på Staffans mörka hår och hans trygga men slarvigt smekande händer på min kropp men de bleknar sakta bort.

Det tar en stund och jag ser Lacke komma ut ur vagnen med bara jeansen på sig. Han riggar upp en spegel bakom husvagnen, ställer sig och rakar sig i skymundan för det som sker på själva planen. Jag ser hur det närmar sig en ljushårig kvinna med en yngre kille i släptåg. De kommer fram till mig och frågar om jag vet var Lacke är. Jag svarar att jag faktiskt inte vet. Killen fortsätta att säga att de har lovat hjälpa honom för han är ju den som har ordnat träffen.
- Vilken klubb tillhör ni? frågar jag
- Vi tilhör den här klubben säger kvinnan. Jag har lovat Lacke att hjälpa till med inträde och parkering.
Hon rodnar lite när hon berättar att Lacke är den som höll rätt på det mesta när det gällde träffen. Efter en stund har jag klurat ut att de här är inget par utan är medlemmar av den klubb som anordnande och jag noterade ett visst intresse från kvinnans sida för Lacke.
Hon har kort stubbigt hår, har en svart metallica t-shirt som sitert fast på hennes kropp, fransiga trasiga jeans och är normalt byggd med rätt stora bröst. Jag får hennes uppmärksamhet så jag försöker få hennes blick att följa min och lyckas när jag ser att hon får syn på Lacke bakom vagnen.

Hon stiger upp och tar några snabba steg mot hans vagn medan killen återgår till några andra som just anlänt för att hjälpa till att resa deras tält. Jag ser hur hon närmar sig Lacke och att han tittar upp men ser lite obekväm ut. Hon stryker sin hand över hans nakna rygg, lägger även en på hans bröstkorg och ger honom en puss på kinden. Det som sedan händer gör att jag funderar över hur långt en person kan drivas av sitt begär. För hon smeker honom utanpå hans jeans och tar ena av hans händer och la över sitt bröst. Lacke drar igen sin hand och fortsätter att raka sig. Då lirkar hon upp knapparna i hans byxor och tar fram hans stake. Först tror jag att jag ser fel men jag ser rätt. Hon tar sig friheten att dra ner och lirka fram. Jag känner lätt frustration men lugnar ned mig för hon kan vara Lackes flickvän och jag en inkräktare.

Hans stake låg där halvslapp och hon tog den i munnen. Jag vill inte titta men kan inte låta bli att se hur hon jobbar för att få den att växa. Men vad jag kan se från mitt håll så har det ingen större verkan utan Lacke försöker se oberörd ut och rakar sig klart. Hon jobbar hårt och nu ser man att det finns lite liv i den och hon använder sin ena hand mellan sina ben. Ofrivilligt känner jag min egen puls ökas på en hel del och när Lacke till slut börjar reagera på behandlingen känner jag ett stygn av svartsjuka. Men när jag ser hur han tar tag i hennes händer och börjar stöta onödigt hårt i hennes mun, hur han borrar sig längre och längre in, lätt våldsamt så vill jag egentligen inte se på längre. Någon minut senare drar han sig ur hennes mun med fullt stånd. Tvingar ner det i sina byxor och drar upp tjejen på benen. Han går ifrån henne in i vagnen och jag ser att hon småspringer med axlarna uppdragna och jag funderar lite på vad som hänt. Vad jag förstått av resonemanget innan så är Lacke en nyckelfigur och det är klart att det finns en hel del tjejer runt omkring som gärna vill belägra den som har huvudansvaret över det hela.

I samma stund kommer killen fram till mig och drar mig upp på benen för att man behöver mer hjälp. Jag ler stelt, hjälper till och märker efter ett tag att jag har rejält trevligt. Vi riggar upp ett öltält samt arrangerar lite bord. Det anländer en stor wok där eftermiddagens middag ska tillagas av en av killarna i gänget som tydligen är kock. När han kommer frågar jag om han vill ha hjälpa att skära upp allt som ska wokas senare. Han tar tacksamt emot min hjälp och vi småpratar under tiden. Han heter Nicklas och jobbar som kock inne i stan. Själv har jag aldrig varit och ätit på den restaurangen så han bjuder in mig. Vi skrattar högt och plötsligt står Lacke bredvid mig, han lägger armen om mig och frågar om han får låna mig en stund. Nicklas ler brett, säger att han just bjudit in mig på restaurangen och att inbjudan gäller hanom också. Det tar en stund innan jag förstår att han tror att jag och Lacker är ett par. Men jag hinner inte förklara innan Lacke drar mig därifrån. Nu är det snart fullt med folk som sätter upp sina tält, tar sig en öl och stillsamt pratar med folk som passerar. Lacke behöver ingen riktig hjälp utan ville ha mig från Nicklas och jag ler lite åt det.

På eftermiddagen så riggar rockbandet upp sina prylar och jag springer på Lacke. Han tar mig ömt i armen, kysser mig på kinden och säger att jag har spanat efter dig hela dagen. Jag vet att du såg att Mirjam försökte förföra mig i morse och jag skulle i vanliga fall inte ha något emot det alls men jag fick smak för något annat igår och i morse. Något som är så mycket härligare och mer värt. Och att se dig med Nicklas som alltid lyckas fånga de vackraste flickorna fick mig lite svartsjuk.

- Snälla Katalina säger han sedan. Starta upp HD och hämta mig här om en stund så åker vi bort från det här ett tag.
Lackes nyrakad kind och hans mörka, intensiva blick borrar sig genom mig. Jag tittar på honom och tvekar inte en sekund utan nickar lugnt. Jag tar på jackan, hjälmen och kickar igång Hd. Kör fram och Lacke stiger ut med jackan under armen och drar på sig hjälmen. Sätter sig bakom mig väl medveten om att alla på campingen har noterat att självaste generalen entrar en annans hoj. Han har värme i blicken och ler sitt lite sneda leende mot mig när han gränslar bönpallen. Jag får rull på cykeln och körde sakta bort. Han lutar sig framåt och virar sina armar kring min midja. Jag njuter av att känna hans starka kropp mot min, känna hans bröstkorg mot min rygg. Han trycker sina lår mot mina ben och jag känner hur jag börjar reagera på beröringen. Han låter sin en hand försiktigt glida in under min skinnjacka och jag kör bara sakta vägen mot badplatsen. Han smeker mig utanpå t-shirten och jag njuter av att känna hans hand. Den letar sig upp, hittar ett av brösten, kupar över det och bara håller stilla som om han vill dra ut på det hela. Med andra handen smeker han min mage försiktig för att inte störa körningen. Han låter ena handen smeka över mitt sköte och jag känner hans lem mot mitt ryggslut. Jag kör in på en tom rastplats, parkerar, stänger av motorn och tar av mig hjälmen samtidigt som Lacke. Han hjälper mig att få upp HD på centralstaget, sitt stilla säger han och lägg händerna på styret.

Jag gör som han säger, vrider mitt ansikte mot honom, läppar möts i en passionerad kyss full av krävande undertoner. Han suger på min härliga tunga, smeker mig under skinnjackan och kliver upp bakom mig. Hans hand vilar på min mage men efter några sekunder flyttar han den uppåt och kupar den runt mitt ena bröst. Jag trycker mig mot honom, han smeker mitt bröst och kryper in med fingrarna under tyget och drar upp BH´n. Han nyper försiktigt i min bröstvårta och rullar den mellan sina fingrar. Han drar ner jackan, t-shirten över ena axeln kysser och biter lite lätt i den tunna huden vid nyckelbenet och för t-shirten upp så att han kommer åt mina bröstvårtor. Han suger in min öronsnibb i munnen och smeker med båda händerna över bröstvårtorna som snabbt blir ännu styvare.
- Lägg ner brösten på tanken viskar han.

Jag känner den kalla tanken mot mina heta bröst. Han smeker efter min ryggrad under jackan och t-shirten och jag känner hans tunga slicka lätt där ryggraden övergår till stjärthalvorna. Lacke tar snabbt ett nytt tag om mina bröst, reser mig upp och viskar att jag ska släppa handtagen. Jag släpper, lutar mig bakåt och får genast känna en hand som knäpper upp jeansen.

Jag lindar mina armar om hans nacke i samma ögonblick som han öppnar mina byxor och för ner sin hand mellan för att känna efter om det har blivit någon effekt av det hela. Han stönar högt i mitt öra när han möts av inte bara fukt utan av allt det blöta. Jag känner hans fingrar smeka mig mjukt, att han lägger hela sin hand över mitt sköte och jag vill bara ha mer. Han kliver av motorcykeln och lyfter ner mig. Kysser mig hungrigt och tar av mig jackan, t-shirten, bh´n, byxorna. Jag hjälper honom av med sina kläder. Lacke har ett stånd som lockar mig, stenhårt. Han stönar högt och kniper ihop ögonen då han känner min varma mun omsluta hans bultande lem. Han älskar att bli avsugen, trycket mot skaftet, tungan mot ollonet. Jag njuter så mycket av att suga av honom, att det gör mig ännu blötare och villigare.

Med starka händer lyfter han mig upp på motorcykeln och jag putar inbjudande med baken mot honom. Han sätter sig bakom, för trosorna mot sidan och drar ett par långa tag med tungan från mitt ryggslut längs min heta skåra. Jag sluter ögonen då han snuddade vid de svullna blygdläpparna. Han lutar sig fram och sträcker ut sin långa tunga. Han slickar från anus ner över springan och blygdläpparna ner till klitoris och jag känner hur safter rinner ut över hans tunga. Han spelar snabbt med tungan över klitoris och för sedan tillbaka trosorna.

Jag putar med mina skinkor och väntar på att Lacke ska tränga in bakifrån. Han greppar sin stake, håller den mot mitt savande hål och med en snabb stöt tränger han in i mig. Ollonet styr mot sitt mål, han får känna det varma och våta sluta sig kring, mina slidmuskler som ofrivilligt drar ihop sig då han trängt ända in. Trosorna formas efter hans stora stake, följer med in i mig och gör att det blir ett tryck över klittan som gör att njutningen höjs omedelbart maximalt. Jag kan inte låta bli att låta ena handens fingrar smeka klitoris medan jag känner hans saftiga ollon fylla mig, ju längre in han kommer desto häftigare smeker jag mig själv utanpå trostyget som spänner över mitt kön. Tillslut når han botten och vi njuter båda av den smärtblandade njutningen.

Lacke sätter sig ned, tar tag om min midja och hjälper mig då jag börjar häva mig upp och ner över honom. Då jag spänner mina lår så spänns samtidigt mina inre muskler och han stönar mot min rygg för varje juck. Motorcykeln gungar under oss men det är för skönt för att någon av oss skulle tänka på att den kan välta. Jag sitert nästan helt rakt upp nu så jag kan luta mig mot Lackes breda bringa. Jag lägger mina armar om hans nacke och river med naglarna på hans rygg. Lacke släpper min midja med ena handen och smekte sin väg upp mot mitt bröst. Han kupar sin hand om dess mjuka rundning och leker med bröstvårtan i handflatan. Mina upphetsade stön uppmuntrar honom att börja stöta med jämn rytm. Jag mjölkade hans stake med min mus och han känner hur mina bröst dallrade till varje gång han når botten. Istället för att ta det lugnt så ökar jag takten och kniper hårdare om hans stake. Lackes grepp om mig hårdnar och det sporrade mig att öka takten ännu lite till. Han stönade allt högre. Jag tappar balansen när det går för mig, stötar som går genom min kropp och då jag hårt trycker mig ner över honom en sista gång sprutade han djupt in i mig.

Vi sitter länge utan att röra oss utan njuter en stunden, av doften, av känslan, av samhörighet, av njutningens ebbning och av den enormt härliga känslan av att vara helt tillfredställd.

- Jag heter Mikael men kallas allmänt för Micke och jag kommer aldrig att släppa dig viskar Lacke i mitt öra. Oavsett vad du kommer att göra Katalina, vad du väljer i livet så finns du alltid hos mig som det mest åtråvärda.

Jag vet inte vad jag ska tro och om han menar vad han säger. Men i det ögonblicket hade jag kunnat lova honom mitt liv oavsett. Jag drar mig ur honom och vänder mig mot honom. Tittar in i hans ögon och upptäcker glimten av ärlighet. I det ögonblicket är det lätt att tro på honom men av erfarenhet så vet jag att det var just…stundens ögonblick. Han säger sedan hela sitt namn och berättar att han är singel. Säger också att han jobbar med datasäkerhet på en bank vilket brukar förvåna många. Han fortsätter att säga att dig Katalina vill jag träffa utanför denna träff.
- Jag vill lära känna dig, vill veta var du gått i skola, vem som tagit min oskuld och hur min vardag ser ut.

Han får mig att tro på något annat än just denna stund.

Vi tar på oss kläderna efter att Lacke – Micke ömsint torkar av sin sperma från mina innanlår. Kramas en stund, kysser varandra, drar hjälmarna över huvudet och återvänder tillbaka till festplatsen. Det är nu fullt av folk och musiken hörs lång väg. Stämningen är hög och jag släpper av Micke innan jag försöker trixa tillbaka till mitt tält. Tar en snabbdusch och drar på mig nya trosor. Har svårt att riktigt förstå att det verkligen har hänt.

Möts sedan av Micke som väntar på mig så vi går axel mot axel mot folkmassan som sjunger tillsammans med rockbandet. Micke lägger armen omkring mig som om han vill visa att jag på något sätt tillhör honom. Jag låter det ske och känner en behaglig värme i kroppen. Det går ner några bärs och Micke är ständigt upptagen med att prata med olika människor som passerar. Jag börjar bli trött, sa till Micke att jag måste få sova och lämnar sällskapet. När jag kryper ner i sovsäcken lätt berusad hinner jag rannsakade mig själv, ställer frågan om jag vill tro på honom, om det är därför jag såg den ärliga glimten i hans ögon. Den som tände min glöd att vilja bara vara hans, kompatibel med hans kropp. Men jag är igen tillfredställd på mina villkor och det räcker långt. Jag somnar nästan omedelbart.

Jag vaknar senare av att någon öppnar tältduken och jag hör Mickes varma stämma viska att det bara är han.
- Jag vill sova hos dig sa han sedan. Får jag det frågade han.

Sömndrucken som jag är sa jag bara mmmm och blir med ens klarvaken när jag känner hans försök att komma ner i min sovsäck. Den är nog inte gjord för två men till slut ryms vi båda. Jag känner varje hudflik av honom mot min kropp och Micke somnar rätt fort. Jag ligger och njuter av honom. Hans andetag, kropp, lena hud, sträva kind och jag somnar till slut.

Söndag
Vaknar av att det är varmt och trångt. Att det är trångt gör ingenting och jag ligger på rygg med Mickes ben, överkropp och armar om mig. Han sover med långsamma andetag och jag njuter åter igen av att bara vara nära honom. Jag smeker hans nacke, drar mina fingrar genom hans hår. Masserar hans nacke lätt och går ner mot axlarna. Smeker mig ner efter hans ryggrad, drar hans hår ur hans ansikte och tittar på honom. Hans känsliga mun som jag drar mitt finger över och kysser lätt hans panna. Micke känns stark, varm, trygg och samtidigt så mjuk och känslig i min famn. Jag vrider mig lite åt sidan och han ändrar ställning i den trånga sovsäcken. Vi ligger nu mage mot mage och Micke börjar vakna lite. Jag kysser honom försiktigt i ena mungipan, drar mina läppar försiktigt över hans. Lätt och retsamt, drar lite med min tunga i hans mungipa och särar sedan lätt på hans läppar. Kysser honom försiktigt och får känna på hans tunga som möter min. Vi tvinnar in tungorna i varandras, kysser lite hårdare och med mer krav. Jag slutar och drar min tunga mot hans hakspets, han böjer sitt huvud bakåt så jag kan drar min tunga ner över hans hals och stannar vid halsgropen. Tar ena hans arm och drar upp den ur säcken och ovanför hans huvud. Jag låter min tunga leka lite vid hans handled, drar den på insidan av armen ner till armbågen och kysser vecket för att sedan fortsätta på insidan mot armhålan. Låter min tunga leka lite i hans armhåla vilket framkallar ett lätt stön och ett hårt kön mot min mage. Låter tungan vandra vidare och hittar en bröstvårta. Jag smeker runt, slickar hela hans vårtgård och blåser försiktigt över det innan jag tar vårtan i munnen och suger intensivt på det.

Efter en stund letar min mun upp hans igen och nu är hans tunga mer kravfylld. Han smeker min rygg, jag kan inte låta bli att sära på mina ben och häva mig upp en bit så hans lem hamnar mellan mina ben. Jag kniper ihop dem och gnider mot honom och känner hans skaft smeka mina blygdläppar som är blöta. Han kysser mig hårdare och jag känner at hela hans kropp blir hårdare mot min och kravfylld. Jag särar på mina ben och Micke hittar genast vägen. Hans hårda ollon tränger in en liten bit och jag flämtar till. Jag var inte beredd på att ta emot honom men känslan är helt obeskrivlig. Han tränger in och mina grotta tar emot honom. Låter kanten bli extra masserad av att det är trångt och det är även trångt i själva säcken. Jag kan inte sära på mina ben, det hela blir mer och mer lockande. Min klitta sväller och vill bli berörd men det går inte utan Micke drar sig ur och jag känner saknad.

Jag andas tungt, Micke tar mitt ansikte mellan hans händer och kysser mig igen samtidigt som han tränger in igen. Jag stönar i hans mun, han suger på min tunga och han är halvvägs inne när han stannar upp. Mina bröstvårtor är stenhårda mot hans bröstkorg men det är svårt att röra sig när det är så trångt. Micke får in en hand, nyper hårt i dem, jag flämtar till och känner när hans andra hand särar på mina skinkor. Han låter sina fingrar gnida genom hela stjärtskåran och när han drar tillbaka handen, så stötar han in sig helt in i mig. Jag tar villigt emot honom. Jag är trång, lite öm men blöt och jag formar mig helt efter hans stake. Han blir stilla och viskar att han måste hålla stilla annars kommer han direkt. Bara det att han säger så får mina muskler att dra ihop sig och när han håller mig hårt, nästan brutalt, nära, så jag försvinner i honom så eggas jag enormt. Att känna honom i mig, att smeka honom får min klitta att bulta och hans rot gnider hela tiden lite mot mig. När han igen kysser mig, vänder mig på rygg blir det nästan för mycket. Rörelsen gör att han kommer så långt i mig som det går och klittan masseras när han börjar röra sig sakta.

Jag gnyr lite, stöter mig mot honom, mina läppar säras, mina ögon försvinner i dimma och vågorna börjar sakta komma. Det börjar i ryggslutet, går fram mot klittan, in i min livmoder och när han börjar stöta i mig så exploderar jag i den stor orgasm som får mig att bara säga ahhhh. Micke växer en storlek och han drar upp mina armar ovanför mitt huvud och stöter några gånger och kommer även han i vågor. Vi vilar sedan ut och jag säger inget men tänker att det är helt otroligt att ett så enkelt sätt att älska kan ge en sådan enorm orgasm. Det måste vara vi två som passar ihop. Vi var varma och nöjda och började skratta när vi försökta komma oss ur sovsäcken.

Det är helt otroligt att man överhuvudtaget gör det i en ryggsäck. Dagen går åt till att rigga ner alla tält etc. Jag blir inte kvar så länge eftersom jag bara har mig själv att bry mig om. Micke hjälper till med ALLT. Han har ett finger med i spelet i allt som sker och behövs varje minut. Vi byter telefonnummer och han säger att vi inte får tappa kontakten. Det känns som han menar det eftersom han har svårt att gå ifrån mig. Jag får lova flera gånger att höra av mig, vilken tid som helst på dygnet. Till slut säger jag åt honom att de andra behöver honom och att jag ska bege mig hemåt. Vi kysser varandra och lovar att ringa.

När jag kommer hem packar jag upp och dessa tre dagar känns väldigt centralt i mitt liv. Jag förundras hur jag har kunnat ge min kropp så lättvindigt till en man jag bara känt i några dagar. Jag har två nummer, ett till hans mobil och den andra till hans hemtelefon.
Tittar på dem och lägger dem sedan på bordet vid sängen.

Kommentera Katalina möter Micke del 1