Sommarsex

Sommarsex Detta hände sig nu på semestern, det var I Juli och dagarna var varma och lata med insektssurr I både gräs och buskar. Jag var ut och cyklade alldeles utanför Västerås när jag hörde nåt som inte gick ta fel på. Bakom en liten dunge utmed skogsvägen var de några som höll på. Egentligen skulle jag ju fortsatt förbi, men kåt som jag är kunde jag inte hålla mig. Jag la ner cykeln I diket och smög fram mot den lilla dungen. Innanför den fanns en liten sänka med grönt gräs och genom buskarna kunde jag ana en brunbränd rumpa mot mig. Mellan skinkorna såg jag att det fanns en yvig mörk buske. Jag lade mig ner och ålade närmre. I gläntan låg två tjejer hade det mysigt. Det var en mörk tjej som låg mellan benen på en yngre ljus tjej och slickade henne för fullt. Jag kände att staken hårdnade på en gång och jag var tvungen att ta fram den. Jag hade lust att bara kasta mig fram och erbjuda mina tjänster på en gång. Men istället stannade jag kvar I dungen med min hårda pick I handen. Jag ålade mig närmre och tog ett ordentligt tag runt skaftet. Det brann nästan I handen och det hade redan trängt fram några blanka droppar på ollonet. Det glänste mellan benen på den mörka som slickade den ljusa tjejen och jag drömde om att få stoppa in med fullvuxna stake mellan den mörkas fasta skinkhalvor. Jag märkte inte att den ljusa tjejen hade öppnat ögonen, och plötsligt insåg jag att hon såg mig stående med ballen I handen. Jag tänkte att nu var föreställningen över men döm om min förvåning när hon vinkade fram mig medan hon stönande blev slickad. Försiktigt smög jag fram bakom buskarna medan jag såg att hon hyssjade med fingrarna. Jag förstod att hon inte ville att den mörka skulle se mig. Den mörka våta musen vred sig fortfarande framför mina ögon och den ljusa såg mer än lovligt kåt ut. Själv var jag så kåt som aldrig förr, och staken stod rätt upp, hård som granit. Ett leende smög sig över fen ljusas ansikte, jag stod bara nå’n meter bakom den mörka tjejen. Den ljusa suckade till den mörka som fortfarande låg mellan bena och slickade. Skulle det inte vart skönt med en riktig kuk nu. – Mmmm, svarade den mörka. _ Tänk dig att nån skulle stopp in en stor varm hård pick I dig nu. Den mörka bara suckade till svar. Då kunde jag inte hålla mig längre, jag satt mig på knä och stack in lemmen med ett fast juck, rakt in I den varma våta mörka fittan. Hon flämtade till medan den ljusa stönade och suckade om vartannat. Så kände jag hur hon slappnade av och började jucka mot mig. Jag började stöta ännu hårdare och ljudet av hennes tunga som slickade den ljusa musen gjorde mig alldeles galen. Jag stötte och stötte och känslan av pungen som daskade henne mot magen gjorde att jag fick en utlösning som ite var av denna värld. Frustande tömde jag mig I en våldsam stöt in I den glödheta musen, I fjärran hörde jag en kvinna som skrek av upphetsning. Jag kom till sans och såg att den ljusa låg och skälvde efter orgasmen, mdan den mörka fortfarande juckade mot mig och gjorde klart att hon minsann inte var klar med mig. Jag drog mig ur och vände på henne. Jag la ner henne I gräset, och såg hennes två fylliga bröst skaka av kåthet. Ovanför dessa fanns ett ungt ansikte med stora mörka ögon som såg förvånat på mig. De var blanka av kåthet när hon bard mig att ta henne. Jag kysste hennes mjuka kullar och vidare ner mot musen. Jag lät tungan glida in mellan de våta läpparna. Jag kan inte tänka mig nåt bättre än att slicka en ung våt fitta en solig sommardag. Den ljusa kom krypande mot mig och medan jag slickade den mörka kröp hon under mig och tog min pick I sin mun. Den reagerade genast och jag slickade stönande ännu mer. Runt klittan, ner I ljumsken, och in I värmen igen. Den mörka klarade inte mer utan tog tag I mitt huvud, pressade sig mot min mun, och jag var vungen att ta ett fast tag I hennes fasta stjärt för att hinna med när hon vred sig. Jag kände de välknde kramperna komma I hennes varma mus när hon med ett djupt stön nådde ända fram. Jag blev plötsligt knuffadåt sidan och hamnade på rygg när den ljusa av dem ställde sig över mig med ett ben på var sida om min hårda varma stake. Hon sänkte sig ner och utan hjälp gled pitten in I henne djupt. Han började rida mig fortare och fortare, till slut skskade hon bara, så då tog jag henne runt höfterna och vände oss om. Jag tog tag I hennes höfter och stötte djupt och hårt. Plötsligt kände jag någon som började slicka pungen på mig. Jag blev om möjligt ännu större och hårdare när den trång ljusa musen började krama min pick ännu mer. Vi kom samtidigt I en explosion av känslor och färger. Efteråt låg vi bredvid varann, jag I mitten, och höll omvarann. Jag kände deras mjuka vältränade kroppar mot min och min numera ganska ömma stake reste sig ännu en gång. Jag tror inte att han fått nog, log den mörka. Den ljusa tog tag I skaftet och började runka sakta. Denna akt slutade inte förrän morgonen därpå då vi alla hade fått mer än nog utan att för den skull vilja ge upp. De föreslog att jag skulle följa med dem hem och äta frukost och när vi kom fram såg jag ännu en ljus tjej som låg och solade på mage med benen I sär mot mig. Jag såg att hon var alldeles rakad och hennes sexiga bak tände mig direkt. De viskade åt mig att Lina nog sover och att jag var tvungen att väcka henne.

Rösta på Sommarsex:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 2.27 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sommarsex