Sommarmorgon

Vaknade och kände med handen bredvid mig i sängen. Tomt men fortfarande varmt. Lyssnade och hörde fåglar och utomhusljud. En frisk fläkt kom och fuktig, kylig morgonluft nådde mig. Det doftade sommar. Mitt morgonstånd hade precis lagt sig när jag reste mig upp ur sängen. Med varsamma steg gick jag ut i vardagsrummet och tittade ut mot verandan. Där stod min älskade lutad mot räcket och njöt av morgonen. Vinden rufsade henne varsamt i håret och solen smekte hennes kinder. Den tunna morgonrocken avslöjade att hon var naken under.

Sara var 27 år och hade aldrig varit vackrare. Det ljusa halvlockiga håret nådde ner till axlarna och ramade in hennes ansikte med de havsblåa ögonen. Hon var ganska lång och hade alltid varit väldigt smärt. Det var först på senare tid hon hade fått lite mer kvinnliga former, till min glädje. Hennes bröst fyllde gott och väl mina händer numera och även hennes höfter och stjärt var lite mer mjuka. Gud visste vad han sysslade med när han skapade kvinnan. En kort stund stod jag och njöt av henne innan jag sakta gick ut till henne. Jag visste att hon hört mig komma och smög mig upp bakom och omfamnade henne med en kort kyss på axeln. Jag började smeka hennes mage men snart letade sig mina händer upp till brösten som jag masserade försiktigt utanpå det tunna tyget. Mmm, kom det uppmuntrande från hennes läppar. Bröstvårtorna började svälla i takt med att jag blev allt ivrigare och hennes andhämtning blev tyngre. Jag började försiktigt gnida mitt underliv mot hennes mjuka bak och snart var mitt stånd tillbaka som aldrig förr. Min ena hand hade för en kort stund lämnat hennes ena bröst för att vika undan hennes hår från nacken. Jag började kyssa henne där och hon uppskattade tydligt min varma andedräkt mot hennes hud.

Den ena handen lämnade på nytt hennes bröst och gav sig ner förbi magen mot låren. Mitt ena finger drog jag sakta och väldigt nätt längs insidan av hennes lår genom glipan i hennes morgonrock. Hon särade lite mer på benen och jag fortsattes med att reta henne. Nerifrån hennes knä lät jag ett finger glida sakta nästan ända upp. Hon rös till. Hennes ena hand sträcktes bak mot mitt skrev och fann snabbt vad den sökte. Sakta runkade hon min stenhårda kuk och jag flyttade mig lite åt sidan för att hon skulle komma åt bättre. Jag vek den nu öppna morgonrocken åt ena sidan så att den i stort sett bara täckte hennes axlar och den översta biten av ryggen. Jag ställde mig återigen bakom henne och med kuken mellan hennes lätt särade ben började jag massera hennes blottlagda bröst. Bröstvårtorna svällde snabbt upp igen och jag kysste henne åter i nacken. Hon vände huvudet mot mig och gav mig en lång tungkyss. Med min kuk kunde jag känna de små könshåren som stack lite eggande i ollonet. Från hennes snäcka som nu öppnat sig kom en varm fuktighet. Jag rörde mitt underliv fram och tillbaka och gled mjukt i hennes varma skåra. Små stönanden kom från hennes mun samtidigt som vi kysstes. Min hand letade sig neråt genom hennes hårbevuxna venusberg och en kort stund masserade jag, med en finger på var sida om skåran, hennes håriga sköte.

Min kuk kändes som den skulle sprängas och jag tryckte med handen upp den i hennes fitta som villigt tog emot den. Hon flämtade till och med ena handen på hennes mage tryckte jag sakta in den, längre och längre, samtidigt som jag kände hennes skinkor som gjorde motstånd mot min framryckning. Med händerna på verandaräcket lutade hon sig något framåt så att jag bättre skulle komma in, men fortfarande så att jag nådde hennes bröst fast jag stod rätt upp. Jag fortsatte att massera hennes bröst samtidigt som jag gled sakta ut och in. Hon stönade och kved omvartannat och snart ökade jag takten. Nu ville hon ha hela i sig och böjde sig fram rejält över räcket. Ett högt njutningsstön kom från hennes mun när jag fyllde ut hela henne. Jag smekte hennes brunbrända rygg med mina naglar och hon gjorde underbara motjuck. Vi ökade takten och min hand letade sig återigen ner mot hennes fitta och började massera hennes klitta. Det blev för mycket för henne och snart kom hon i en förlösande orgasm. Hon skrek ut ett nästan ljudlöst skrik och jag drog ner på takten när jag kände hur fittmusklerna krampaktigt kramade min kuk. När hon hämtat sig vände hon huvudet om och tittade på mig med halvslutna ögon. Nu är det din tur. Ta mig som bara du kan.

Jag satte mina händer på hennes höfter och fortsatte akten. Med sina motjuck och korta stönanden manade hon på mig att öka takten. Jag körde på i ett vansinnigt tempo och hennes skinkor smackade ordentligt varenda gång jag stötte emot dem och jag kunde se hur stötarna fortplantade sig genom hennes kropp. Hon ruskade med huvudet så att håret yrde, fram och tillbaka. Hennes slutna ögon avslöjade att hon var helt i extas. Hennes ena hand letade sig upp mot min pung och masserade den hårt, med avstickare till sin egen fitta. På hennes andhämtning förstod jag att hon kom ännu en gång och jag kände att det även var dags för mig. Precis innan, tog jag ur kuken och la den mellan hennes skinkor, pekandes upp mot ryggen och drog den fram och tillbaka några gånger. När jag kom var det som en explosion och hela solsystemet for förbi mina slutna ögon. Under långa stön tömde jag min sats på hennes svank. När jag kommit till sans reste hon sig upprätt och vände sig om. Efter en lång kyss önskade hon mig god morgon och vi höll hårt om varandra.

Rösta på Sommarmorgon:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (8 röster, snitt: 2.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sommarmorgon