Sommarminnen

RRRING! Jag rycktes ur mina drömmar där jag låg i badet och njöt av det varma vattnet. Jag sträcker mig lojt efter luren och svarar. ”Hej älskling, vad gör du?” hör jag M;s röst säga i andra änden. Jag ligger i badet och tänker på dig, säger jag med ett leende. ”Åhh, så trevligt, vad har du händerna då? Inte på nåt olämpligt ställe hoppas jag, du vet ju att det är mitt område. Jag lovar att hålla fingrarna i styr tills han kommer hem. Vi avslutar samtalet med löfte om att ha skön sex när han kommer hem. Varför vänta till dess, tänker jag och börjar smeka mina bröst som sticker upp genom skummet i badkaret. Var va jag nu i mina fantasier?

Jo, jag tänkte på när vi hade hyrt ett hus vid stranden i somras. Det låg precis vid strandkanten med stora panoramafönster mot havet. Det fanns en stor altan som sträckte sig över hela långsidan. Vi brukade ligga där på solstolar och bara njuta av solen.

Men just nu var det en speciell händelse som hetsade upp mig. Vi hade fest och hela huset var fullt med folk. Det var inte så sent, och det var en ljummen, ljus högsommarkväll. Drinkarna flödade och alla var mer eller mindre lättklädda. Alla kvinnor hade i stort sett bara korta kjolar och toppar på sig. Männen inte mycket mer dem. En del dansade och andra satt och pratade. Samtalsämnet var inte helt oväntat sex. Som alltid på våra fester. Vi var alla i ungefär samma ålder och ingen av oss var direkt blyg, så vi diskuterade det mesta i sex väg och jag märkte att det inte bara var jag som var lite småkåt av allt prat. Sökte M:s blick och tittade menande ut mot vattnet. Han nappade direkt på mitt fördolda budskap. ”Honey, ska vi inte gå och ta ett litet dopp? Det är säkert väldigt skönt i vattnet nu. ”

Jag reste mig upp, och såg att även andra verkade tycka att det var en bra ide, för vi blev några stycken som tog oss ner till havet. Väl framme så var det inte någon som hade badkläder men än sen. Det var ingen som brydde sig utan vi tog glatt av oss de få kläder vi hade på oss. Rusade ner i vågorna och stänkte vatten på varandra under stoj och stimmande. Jag vill känna M;s kropp emot min och tar hans hand, vi simmar en bit bort från de andra. Omfamnar varandra och börjar ivrigt kyssas. Jag älskar att kyssa M, han smakar så underbart. Hans av vattnet kalla kropp möter min och jag känner hur kuken trycks mot min mage. Jag lägger benen om hans midja och han håller händerna under min stjärt. Smeker mina skinkor och ett finger masserar min klitta. Jag för mina händer upp och ner för hans rygg, upp i nacken och i håret. Juckar med underlivet mot hans kuk. Nu vill jag knulla men inte i vattnet. Jag glider ner på fötterna och tar hans hand, börjar vada mot land. M gör motstånd. ”Jag kan inte gå in nu, kuken står ju!” ”Ja, och?” ”Vem fan bryr sig, säger jag. ” De andra har förstått vad M:s förlägenhet beror på och glada rop ljuder: ”Kom igen! Gå upp! Vi vill se M;s kuk stå! Vi vill se M;s kuk stå! Han böjer sig för kraven och börjar gå, ju närmare han kommer desto mer av hans kropp blir synlig. Så! Där ser vi kuken resa sig i all sin prakt. Alla klappar händerna och jublar. Han springer ifatt mig, grabbar tag i min kropp och smeker mina bröst bakifrån. Jag älskar när han gör så och stannar upp, lutar mitt huvud bakåt och kysser M intensivt. Jag får en ide. ”Kom allihopa, vi har nåt att visa er. ” Alla tar sig upp mot huset, jag säger att de får gå in och vänta lite, vi har en sexig överraskning. ”Släck lampan när ni är därinne. ” Alla mer eller mindre rusar in i huset. Vi väntar en stund utanför innan vi ser att det blir lugnt och stilla i huset, då går vi upp på verandan och tänder en liten spotlight som lyser upp sol sängarna som står där. Vi går fram till sängen, jag sätter mig och M ställer sig framför mig i profil så att vår publik kommer att kunna se nåt.

Hans kuk reser sig ståtligt och jag tar tag i den, för den i min mun. Slickar njutningsfullt längs med skaftet. Leker med tungan på hans ollon. Tar tag i hans skinkor och pressar underlivet mot mig. M är inte sen att förstå vad jag vill utan juckar i min mun, in och ut. Han tar ett fast grepp i mitt huvud och knullar min villiga mun. Jag puttar bort honom och där står han med sitt stånd och längtar efter att få stoppa in kuken igen. Jag vänder mig om och håller isär mina skinkor. Där är fittan, så våt och svullen. Jag backar bakåt för att han ska kunna stoppa in kuken men det händer inget. Jag börjar bli otålig på att få knulla men M har ingen brådska, han står och runkar med blicken fäst på min fitta. ”Du är så sexig älskling vet du det? Vänd på dig så att de andra också ser din underbara fitta. ” Jag vrider mig och böjer mig fram så mycket jag kan. Svankar med ryggen och bjuder ut mitt underliv mot de som står innanför fönstret. M tar ett finger och låter det glida över springan, pillar lite på klittan och tar tummen och pekfingret, för isär blygdläpparna samtidigt som han runkar kuken med andra handen. Jag är så kåt nu och juckar vilt mot handen. Fittan längtar efter att få nåt i sig och jag hör hur det skriks in ifrån huset: ”Ge henne kuk för fan! Knulla henne” M lyssnar inte på dem utan han sätter sig på sängen, för mig mot sin tunga som han viftar inbjudande med. Jag backar mer än gärna mot den och han kör in tungan i mitt blöta hål. Stimulerar klittan med fingrarna, knullar mig med tungan och smeker min stjärt med ett finger. Jag rycker helt okontrollerat av njutning, stönar högt och smeker mina bröst, nyper i vårtorna. Pressar mitt underliv mot M;s underbara tunga som slickar min klitta nu, så underbart skönt. Nu kan inte ens han stå emot längre utan reser sig häftigt upp, kör in kuken i botten på en gång. Jag skriker ut min njutning och trycker mig emot hans hårda kuk som han knullar mig hårt med. Jag håller på att falla omkull men han grabbar tag i mina axlar, pressar mig mot sin kuk. Jag tar tag i pungen som slår emot mina lår, smeker den samtidigt som jag smeker klittan. Nu skriker jag rakt ut av njutning. M kan verkligen sin sak och vi juckar mot varandra i en vild takt. Efter en stund av ivrigt knullande så tar M ut kuken och sprutar i en vid båge över sängen och golvet. Jag sjunker ihop på sängen utmattad men ändå inte helt tillfredställd. M pustar en stund bredvid mig innan han reser sig för att hämta ett glas vatten att dricka. ”Jag kommer snart tillbaka, smek fittan så hon inte blir kall. ” Med det härliga löftet om orgasm släpper jag iväg honom till köket.

Jag ligger och smeker mig och tänker på hans härliga kropp när han kommer tillbaka med ett stort leende på läpparna. ”Nu ska du få se vad vårt sköna knullande har gjort med våra gäster. ” Han släcker våran lampa och på given signal tänds lampan inne i huset. Vilken härlig syn! Det ligger och står par överallt som är inbegripna i olika sexuella situationer. Jag ser ormgropar, tjejer som slickar varandra och trekanter både med 2 killar/1 tjej och tvärtom. Jag ligger och tittar på när alla knullar med liv och lust medan M för mig närmare och närmare orgasm. M har ett finger i min stjärt, ett i min fitta och slickar min klitta, hans tunga är lite kall efter att han druckit och det är en underbar känsla av kallt och varmt. Jag tittar på hoppande bröst och fittblanka kukar i en salig blandning när jag kommer i en explosion som jag aldrig varit med om förut. Min fitta drar ihop sig och pulserar om M:s finger. Han ger sig inte och jag fortsätter och fortsätter att komma i den mesta underbara orgasm jag känt. M kysser mina bröstvårtor och smeker min kropp medan jag vilar ut i hans famn.

Den upplevelsen kommer jag nog alltid att komma ihåg, tänker jag medan jag ligger i badet. Och väntar på att M ska komma hem och knulla mig. Jag hör dörren öppnas och min fitta börjar dunka på ett omisskänneligt sätt. Äntligen!

Kommentera Sommarminnen