Min sommar

Det började som en dröm för mig den sommaren. Min stora syster och hennes kompis skulle se efter ett hus och jag skulle få bo med dom. Syrrans tjejpolare som var 19 och jag bara 18 hade blivt bra kompisar tack vara att jag sommarjobbade på samma restaurang som henne.  Jag hade spanat in henne från första stund och hon hade blivit ett flitigt annvänt runk objet för mig. hon var ca 189 lång röd/brunt axel lång hår och dom rundaste och fastaste brösten jag sett lika så rumpan som putade vackert när hon gick. Nåväl nu skulle jag se efter ett hus med henne och hon och syrran som jobbade olika tide, kanon tänkte jag. men det värsta var att hon hade inte ängnat en blick åt mig och verkade inte så intreserad av mig, men men tänkte jag hon solade alltid topless så jag fick väl nöja mig med det. men så en kväll när vi som vanligt satt och glodde på tv jag syrran och lina som hon hette vi kollade på nån film och vips så hade dom sex och givet vis så komenterade dom det och hon frågar mig om jag har haft sex – nej säger jag och både syrran och hon skrattar pinsamt tänker jag och kollade vidar. kvällen går och syrran går och lägger sig men lina blir kvar och hon vet att jag sover på soffan så jag klär av mig och står i endast boxer shorts och jag är ganska vältränad vilket lina var snabb att komentera och jag skämdes ännu mer jag blir snabbt sömnig och sommnar men lina sitter kvar och kollar på tv när jag senar vaknar på natten är det för jag vaknar av att jag ligger och smeker lina utan på trosorna (och jag vet inte varför hon ligger hos mig)rätt som det är vaknar lina och säger – du gör fel så här ska du göra och hon tar tag i min hand och låter mina fingrar smeka över hennes klitoris jag ligger med värsta ståndet vid det här laget och känner att jag nästan ska spruta, lina tar av sig trosorna och särar sina ben och låter mig smeka henne hon säger hela tiden hur jag ska göra och vad som är skönt för henne. Jag frågar henne om jag kan få slicka henne, det är första gången som jag nånsin har slickat en tjej säger jag men hon bara ler och säger att hon ska lära mig hur jag ska göra jag låter min tunga leka lite med hennes blygdläppar och suger in dom i munnen nått hon tydligen gillar för hon stönar tyst sen säger hon åt mig att jag ska föra in ett finger i henne och jag känner hur våt och varm hon är sakta låter jag min tungspets leka med hennes klitta och hon stönar ännu högre jag blir lite orolig att min syrra ska vakna men hon säger bara att jag ska slappna av så jag fortsätter att pulla henne och leka med min tunga jag känner hur min kuk vill spruta men hon säger att jag får snällt vänta på min tur. Jag säger åt henne att ställa sig på alla fyra så jag kan komma in med min tunga längre och djupare sakta så låter jag min tunga pulla henne ömsom som jag leker runt hennes anus jag byter min tunga mot mina fingarar ocgh pullar henne snabbare och snabbare till slut så känner jag hur hennes fitta kramar om mina fingrar och jag inser att jag har gett henne en orgasm hon stönar högt och jag väntar att min syrra ska komma ned närsom helst men inget händer som tur är. nu är det din tur säger hon och hon ber mig lägga mig ned på soffan sakta så drar hon av mig mina boxer och sekunden efter åt känner jag en tunga mot min pung tunga hon leker lite med min pung och så slickar hon min kuk sakta upp mot mitt ollon sedan suger hon in min kuk i hennes mun och jag känner hur lite av min sats kommer ut, genast så slutar hon och nyper åt runt kukskaftet och ler mot mig och säger att jag inte får komma än så hon slutar helt och efter ett tag fortsätter hon att suga mig sedan frågar hon mig om jag vill knulla och jag bara ler mot henne hon sätter sig över mig och låter sin fitta glida ned över min kuk hon sitter där ett tag så sedabn börjar hon rida mig hon viskar i mitt öra att jag inte får komma i henne medans hon rider mig fortare och fortare jag känner hur min orgasm byggs upp mer och mer så jag ber henne suga mig igen precis som hon låter min kuk komma in i hennes mun så sprutar känner hur jag tömmer hela min sats i hennes mun kaskad efter kaskad. det var den sommaren som jag fick lära mig allt om sex av lina den sommaren kommer jag alldrig glömma.

Kommentera Min sommar