Ett vanligt knull

Vi kryper som vanligt till kojs efter sena vädret. Som vanligt när vi sover över hos varan’ är vi helt nakna i sängen. Som vanligt släcker du lampan och vänder dig mot mig. Lika kelen som vanligt. Medan vi kysser varan’ reser sig min lem till praktstånd. Jag känner i mörkret hur du ler och jag lägger handen mellan dina lår och låter fingertoppen rotera på klitorisknappen. Du tar min hårda påle i din hand och smeker mig. Snart är du våt och så öppen att jag för in två fingrar i din slida och låter tummen ta hand om klitoris, jag spelar på dig, i dig och du är ett villigt instrument. Du låter. Belåtna ljud, och du slingrar dig kring mina fingrar. Jag låter läpparna växla mellan din mun ock dina stora, hårda bröstvårtor. Nu smeker du min kuk med kraftiga, rytmiska rörelser. Så slutar du, håller bara om den och snart börjar du skaka allt häftigare och häftigare och du skriker av glädje och lust som blir tillfredsställd. Och medan du fortfarande skälver lägger jag dig på rygg, rullar upp på dig, sjunker ner mellan dina särade ben och tränger in i dig med en sammanhängande, ofta tränad rörelse. Du flämtar och drar upp benen lite så att jag kommer djupare in i dig samtidigt som du kan ta spjärn med hälarna och få större kraft i motjucken. Och vi slår armarna om varan’ så att jag vilar helt på din kropp. Och vi börjar knulla med glödande intensitet. Min styva blodfyllda lem glider in och ut och in i din våta slida och varje stöt möter du med ett entusiastiskt motjuck. Det bränner bakom kukroten men än är det inte dags för mig. Detta är våra samlags andra njutningsomgång, i den första hetsar jag dig till orgasm, då njuter du av kättjans alla sensationer och jag av att ge dig extasen. Nu är det jag som tar för mig och du som ger och det är din glädje att känna mitt kärleksspjut fylla ditt sköte. Jag stöter kortare och vildare djupt i dig och ollonet gnider intensivt mot slidväggen. Du hålller mig hårdare och viskar nonsensord i mitt öra, ord som är vackra och eggande för att vi tycker om varan’ och nu kan jag inte hålla emot. Min säd forsar in i din oskyddade fitta i brusande vågor, sköljer dina slida och din livmodermun, ett oändligt långt ögonblick pumpar kuken i dig.
Kanske blir du gravid ikväll, kanske inte. Vi har bestämt oss för att låta naturen ha sin gång. De gör våra älskogsmöten sköna och avspända.
Vi ligger kvar en god stund, bara njuter av att vara med varan’, av att ha tillfredställt lustarna. Se’n rullar jag av och intar min vanliga sovplats bakom dim rumpa. Vi somnar bums.

Rösta på Ett vanligt knull:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 röster, snitt: 3.08 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Ett vanligt knull