Sommar romans

Det jag skall berätta om nu hände när jag var 19 år och sommarjobbade som servitris på en turistort på västkusten. En kväll så blev jag inbjuden på kräftskiva för personalen. Jag så fram emot den här kvällen väldigt mycket för att jag hade nog blivit kär i en av killarna som jag jobbade ihop med. Han hette Jonas och var 24 år. Jonas var mårkhårig och solbränd och var precis vad en kvinna kan önska sig. Jag tyckte att Jonas hade visat ett intresse för mig de senaste veckorna. När vi möttes i köket så rörde han gärna vid mig av “misstag”. Det pirrade väldigt skönt mellan benen varje gång han rörde vid mig. Dagen före festen så frågade Jonas om jag tänkte gå på festen och så log han sitt vackra leende. Jag tänkte att jag skulle vara lite fräck så jag sa att jag skall gå om han kommer och då la han sin hand på min rygg och viskade i mitt öra att han såg fram emot att träffa mig utanför arbetet. Det brände till mellan benen när han la handen på min rygg och jag började att fantisera om vad som skulle hända på festen. Jag blev så otroligt upphetsad så jag var tvungen att gå in på toaletten för att lugna ner mig. Jag gick in och satte mig på tolaettstolen och försökte koppla bort mina tankar på sex men gick inte. Jag drog upp kolen och började att smeka mig själv runt min fitta. Jag kunde inte låta bli att stöna lite. Jag kände utanpå mina trosor och de var alldeles blöta av min safter. Jag tog av mig mina trosor och började att bearbeta min fitta ordentligt. Jag gnuggade min klitoris med två fingrar och smekte mina bröst med den andra handen. Min fitta var alldeles svullen av kåthet. Jag fantiserade om att Jonas knullade mig hårt bakifrån ute i förrådet. Jag kunde nästan känna hur Jonas kuk trängde in mellan mina blygläppar och fyllde upp min fitta. Det dröjde inte länge förrän orgasmens vågor sköljde genom min kropp. När jag kom hem på kvällen så letade jag igenom min garderob för att försöka att hitta något att ha på mig nästa dag på festen. Jag hittade min korta svarta klänning och under den så tänkte jag ta svarta sidentrosor och svart behå. Jag gick och la mig för att slötitta på tv men jag kunde inte låta bli att fantisera om vad som skulle hända på festen. Jag började att smeka mig själv försiktigt igen och jag kände att jag hade blivit alldeles blöt igen. Jag smekte mina blygdläppar sakta och det var så skönt. Jag gick in i sovrummet och hämtade min massagestav. Jag började att smeka utanpå min fitta med massageapparaten utan att vibratorn var på och det var helt underbart. Min klitoris svällde up och blev alldeles hård. Jag körde lite kring min anal och det var helt underbart, jag kunde inte hålla tillbaka ett litet skrik. Jag startade vibratorn och började att pumpa den ut och in i min nu alldeles plaskvåta fitta. Jag tog ett ljus som stod på bordet och fuktade det med mina fittsafter och tryckte sedan upp det akta i min anal medan jag fortfarande körde med vibratorn i min fitta. Jag bara tänkte på Jonas kuk och såg framför mig hur den pumpade ut och in i en fitta meda jag körde med vibratorn hårdare och hårdare. Det dröjde inte länge förrän jag kände hur det börja att dunka i min fitta och det svartnade för mina ögon när jag kom i en våldsam orgasm. Efter den här otroliga kvällen så var jag jättetrött och gick och lade mig. Nästa dag så hade jag jättesvårt att konsentrera mig på jobbet. Jag gick mest omkring och tittade på Jonas och fantiserade om hur hans kuk skulle se ut. Jag kände mig otroligt kåt hela dagen och när jag gick så kände jag hur halt det var mellan mina blygläppar av mina safter. När jag kom hem så kastade jag mig i dushen. När jag tvålade in min kropp så fantiserade jag om att det var Jonas händer som tvålade in mig. När jag skulle skölja av mig tvålen så kunde jag inte låta bli att rikta duchstrålen emot min fitta. Jag la mig ner i dushen och riktade duchstrålen emot min klitoris samtidigt som jag smekte mina bröst. Jag började att fantisera om att ha sex med en annan tjej. Jag tänkte på hur jag slickade en fitta och fingerpullade en tjej. Jag tog min schampoflaska och körde sakta upp den i fittan samtidigt som jag sprutade med dushen på min klitoris. Jag fantiserade om hur en tjej stönade och bad mig att slicka henne hårdare samtidigt som jag körde med en massagestav i hennes fitta. Det dröjde inte säskilt länge förran jag fick en orgasm. När jag kom till festen så fick vi en välkomstdrink. Jag gick och pratade med Sofie som jag hade umgåtts en hel del med I sommar. Hon var en väldigt söt tjej som många killar kastade långa blickar efter. Efter en stund så fick jag syn på Jonas. Han var ursexig med svarta jeans och vit skjorta. Han kom genast fram och började med att ge mig och Sofie en varsin kram. Jag kände hur det hettade till emellan benen när han kramade mig. Sofie blev alldeles röd I ansiktet när han kramade om henne. Vi gick och satte oss vid bordet. Jonas satte sig mittemot mig och Sofie satte sig bredvig mig. Under middagen så hade jag mest mina ögon på Jonas. Han satt och skämtade med alla och log förföriskt mot mig. Hans knä rörde vid mina knä flera gånger under kvällen. Jag började att känna mig lite påverkad av snapsarna och vågade lite mer så jag började att smeka Jonas med min fot under bordet. Han tittade på mig och log. Efter maten frågade Jonas om vi skulle gå till stranden och titta på solnedgången och det gjorde jag mer än gärna. Jonas lade armen om mig när vi gick ner till stranden och jag rös i hela kroppen av hans beröring. När vi kom ner till stranden så stod vi och bara tittade på den vackra solnedgången. Jag tog mod till mig och frågade om han ville kyssa mig och det ville han gärna sa han. När Jonas kysste mig så trodde jag att jag skulle explodera, det var helt underbart. Han smekte mig överallt med sina lena händer. När han kom till min rumpa så lyfte han på kjolen och smekta min bara hud. jag kände hur kåtheten bara växte och växte. Jag smekte honom utanpå jeansen och jag kände att han hade en stor kuk som hade rest sig till sin fulla längd. Vi lade oss ner och Jonas började att smeka mig utanpå trosorna, det var så skönt att jag inte kunde hålla tillbaka ett stön. Jag knäppte upp Jonas jeans och lät hans kuk komma ut i friheten. Jag sade till honom att han skulle ligga stilla så skulle jag göra det skönt för onom. Jag drog ner Jonas jeans och började att kyssa honom på låren. Hans kuk såg enorm ut under han kalsonger. Jag fick av honom kalsongerna och började att suga på hans kuk. Jag slickade och sög på kukskaftet som om det var en glass som höll på att smälta bort och med handen så smekte jag hans pung. När jag tittar upp mot Jonas ansikte så ser jag att längre bort på en bänk sitter Sofie och onanerar för fullt. Hon sitter med uppdragna ben och fingerpullar sig själv samtidigt som hon tittar på oss. Jag låtsas som att jag inte ser henne och fortsätter behandlingen av Jonas enorma kuk. Den var enormt stor och alldeles blodröd. Jag vände mig om så att jag stod i grensle över Jonas med min drypande fitta rakt ovanför hans ansikte. Jag blev ännu kåtare av tanken att Sofie satt och onanerade och tittade på min fitta. Jag slutar och suga på Jonas kuk och ber honom att slicka mig. Jag känner hur han väldigt nätt börjar att slicka mina blygläppar. Jag bara skriker rakt ut så skönt det är sedan nafsar han lätt på min k litoris och kör in två fingrar i min fitta. Jag fullkomligt exploderar i en enorm orgasm. Jag vet inte hur länge jag bara skriker rakt ut men när jag vaknar till så fortsätter jag och suga på Jonas kuk. Jonas börjar att slicka mig igen och jag känner hur min andra orgasm är på väg när jag känner hur det bärjar att rycka i Jonas kuk. Jag låter Jonas komma i min mun och samtidigt så kommer jag i min andra orgasm. Jag vänder mig om och ser då hur Sofie försvinner iväg ifrån stranden. Jonas föreslår att vi skall gå tillbaka till festen så det gör vi. När vi kommer tillbaka så ser jag Sofie sitta och titta på oss. Jag går bort till henne och sätter mig. Hon berättar att hon känner sig lite ensamen. Jag färeslår att vi skall gå en runda och prata med varandra. Vi går ner emot stranden och småpratar lite om livet. Sofie berättar för mig att hon känner sig ensamen och att hon inte har haft någon kille på hela sommaren. Hon frågar om jag tycker att hon ser bra ut och jag säger precis som det är, att hon är väldigt söt och sexig. Sofie kramar mig och håller hårt och länge om mig. När hon slutar att krama mig så tittar jag henne I ansiktet och ser då att hon är ledsen. Jag frågar vad det är och hon säger då att hon är avundsjuk på mig som får ha sex med en så vacker kille som Jonas. Jag föreslår att Sofie skall följa med hem och att vi båda skall ha sex med Jonas. Sofie frågar om jag verkligen menar allvar och säger att hon skulle bli jätteglad om hon fick vara med oss och så kysser hon mig. Det var första gången som jag kysste en tjej och det var ganska upphe sande. När vi kom tillbaka till festen så gick jag bort till Jonas och frågade om han ville följa med mig och Sofie hem. Vi gick hem eftersom det inte var så långt och vi behövde alla nyktra till lite. När vi kom hem så sa jag till Jonas att sätta sig i soffan. Jag och Sofie började att kyssas på golvet och jag kände att jag började att bli upphetsad. Jag smekte Sofie på brösten och hon stönade lätt. När jag lyfte på hennes kjol så kände jag att hon inte hade några trosor. Kyssandet började att bli hetare och hetare nu och vi lade oss ner på golvet. Jag stack in min hand under kjolen och började att smeka runt Sofies fitta. Hon var rakad och alldeles blöt runt fittan av sina kåtsafter. Jag började att bli ordentligt upphetsad nu. Jag börjar att kyssa Sofies lår och hon stönar rakt ut av upphetsning. När jag kommer till hennes fitta så slickar jag lätt på hennes svullna blygläppar och slickar henne kring anus. Det rinner ur henne av kåthet. Jag frågar henne om det inte är dags för oss att ta hand om Jonas så vi re er oss upp och tittar på Jonas. Han sitter i soffan med jeansen och kalsongerna vid fotändan och runkar sin kuk. Vi går fram till honom och börjar att kyssa honom på låren. Sofie börjara att suga på hans kuk och jag kysser honom. Jag känner hur Sofies händer börjar att smeka min fitta och Jonas händer börjar att smeka mina bröst. Sofie kör upp ett finger i min nu alldeles plaskvåta fitta och jag kan inte låta bli att erkänna att det är riktigt skönt att ha sex med en tjej och kan man ha en kille med så är det helt underbart. Sofie reser sig upp och säger till oss att komma efter in i sovrummet. När jag och Jonas kommer in i sovrummet så står Sofie med två livremmar i händerna. Hon befaller mig att jag skall lägga mig på sängen. Jag lägger mig ner på sängen och då tar Sofie min händer och binder fast dem med livremmarna i sänggaveln. Efter det så tar hon Jonas och lägger honom bredvid mig i sängen sen börjar hon att suga Jonas kuk och så lägger hon sig så att hon har sin fitta precis vid mitt ansikte. Jag blir alldeles galen av åtrå eftersom jag inte kan röra henne. Jag är så kåt nu så att jag kommer att få en orgasm om någon rör min fitta. Sofie sätter sig i gränsle över Jonas och börjar att rida honom. Hon sänker sig sakta ner öer hans kuk och börjar att rida sakta sakta. Jonas skriker rakt ut av kåthet. Jag ser hur Sofies välfyllda bröst hoppar up och ner och det är väldigt upphetsande. Jag ber Sofie om att hon skall låta Jonas knulla mig men hon bara ler och rider vidare. Efter ett tag så slutar hon och säger till Jonas att knulla henne bakifrån. Sofie ställer sig på alla fyra så att hennes ansikte är precis vid min fitta. Hon börjar att slicka min fitta och suga på min klitoris samtidigt som Jonas knullar henne bakifrån. Jag skriker rakt ut av kåthet. Jag känner hur det börjar att rycka i min fitta och jag skriker till Sofie att inte sluta. Hon tar och kör upp ett finger i min fitta samtidigt som hon slickar den. Jag skriker ut min orgasm den varar i säkert en hel minut och samtidigt så skriker Sofi till att det går för henne. Jonas tar ut sin stora kuk och ber mig att suga på den. Han lossar livremmer så jag kommer loss. Jag lägger honom på rygg och börjar att suga på kuken. Jag kommer på att jag inte har fått känna Jonas kuk inuti mig och bestämmer mig därför att rida honom. Jag sänker mig sakta ner över kuken och känner hur den fyller upp hela mig. Jag rider sakta och låter Jonas plågas lite. Jag känner hur Sofie sätter sig bakom mig och smeker mina bröst och ner över min klitoris. Det är så otroligt upphetsande att rida en kille och ha en tjej som smeker en samtidigt. Det dröjer inte länge förran jag känner hur det börjar att rycka i Jonas kuk. Jag börjar att gnugga min klitoris och jag känner hur det går för mig igen. Hela min fitta kramar och mjölkar ur de sista dropparna ur Jonas pulserande kuk. Som avslutning så slickar Jonas Sofie till orgasm samtidigt som jag kysser hennes bröst. De återstående tre veckorna av mitt sommarjobb så bodde alla vi tre ihop I min lägenhet och vad vi gjorde får du fantisera om.

Rösta på Sommar romans:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (16 röster, snitt: 3.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sommar romans