SOMMAREN 1994

Solen lyste varmt på dagarna denna sommar och lyckan var gjord. Tre pojkar och tre grannflickor från skolan skulle ut till Hedön utanför byn. Den ett par kilometer långa blomstrande ön var ett mycket naturrikt område med härliga upplevelser. Flickorna hade redan packat ihop sina behörigheter som de skulle ha med sig på femdagarstrippen dagen innan medan pojkarna i sista stund fick ner kläderna bland packningen. Tillsammans åkte de sex skolkamraterna ut till ön och träffade på pojkfotbollslaget och det lika gamla tjejfotbollslaget som båda var på en tredagarstripp tillsammans. Ungdomarna fick tillåtelse att bo tillsammans med fotbollslagen i den stora sovstugan så de inte skulle behöva tälta. Ungdomarna kände stor spänning inför att bo ihop med fotbollslagen. Stugan var stor nog att rymma flera tiotal personer. Den användes förmodligen till konferenser i vanliga fall. Men under sommaren var det flera tvåvåningsbäddar uppställda i hela byggnaden.

Under den första dagen och nästan hela natten packades det upp och gjordes det i ordning. Man kände härligheten i luften. Framåt kvällen var de flesta mer eller mindre trötta och såg framemot lite vila. Klockan var närmare elva och det var lite halvmörkt i salen. Det blev svalare och alla krypte ner under sina täcken. De sex ungdomarna sov i ett eget hörn med sina sängar lite avskilda. Linda kände hur det nypte i huden av kylan. Hon märkte hur Emil låg på magen och sov skönt. Hon började smågråta för sig själv och kände sig olycklig. Hon visste ingen vart vad hon ville.

Med nakna bröst i hans säng

Emil låg och sov lugnt. Han och de andra pojkarna hade tidigare talat om tjejerna. Linda och de andra två tjejerna var bland de trevligaste kvinnliga varelser på jorden. De var enormt tilldragande och särskilt Linda som var varm och hade utstrålning och kropp som en fotomodell. Linda låg och snyftade i sin pyjamas och Emil sov gott i sina boxershorts och bar överkropp. Han frös inte alls. Linda skymtade hur Emil hade vikt ner täcket till midjan och hur hans överkropp skymtade. Hon steg försiktigt ner från den övre bädden medan hon torkade tårarna från hennes söta ansikte. Hon smög sig fram till Emils bädd i den undre delen av den bredvidliggande våningssängen. Det doftade gott av de nytvättade lakanen och de varma täckena. Klockan närmade sig ett och det var halvmörkt inne i salen och de enda ljuden kom från träden utanför som svajade i vinden. Linda lyfte på Emils täcke och kröp in bredvid honom. Hon knuffade över honom på andra sidan, men sömnig som han var reagerade inte han på annat sätt än med lite mummel och så sov han igen. Linda drog täcket över sig själv och Emil och la sig på mage halvt över Emil med ena handen hållande kring Emils huvud. Hon kände värmen från honom och hur skänt det var med det skyddande täcket och mörkret över dem och endast hon ach han tillsammans. Emil sov ovetande om att den flicka han mest gillade låg bredvid honom. De anade inte sina känslor för varandra. Linda kände tryggheten och lyckan. Hon förde handen sakta ner från huvudet ner mot halsen och kände förisktigt på Emils mage. Emil låg på mage med ryggen mot henne och hon slappnade av med handen och lät den ligga över honom. Hon drog täcket ännu mer över dem så endast deras huvuden var otäckta. Emil drömde om Linda på badstranden och om de stunder i livet som han hade upplevt med henne. Han vaknade till lite och märkte lite trött hur en varm kropp låg bredvid honom, men trött som han var slumrade han till igen.

Linda började treva med pyjamasen och drog ner byxdelen och la ner den under sängen. Hon kände tryggheten och ville vara fri med hennes Emil. Hon torkade än en gång tårarna från ögonen men hon kände sig lyckligare och lyckligare för varje varm minut hon var nära Emil. Hon böjde sig upp och la armarna i kors och drog av sig den ljusblåa pyjamasöverdelen som nästan var för liten och gjorde att brösten svängde till. Hon drog tillbaka täcket och kände upphetsningen av avklädningen och av att hon låg med nakna bröst mot hennes egen pojke. I bara trosorna låg hon med handen omkring Emil. Hon blundade och kände hur hennes lena brösthud tog emot Emils rygg och värmde. Hon flyttade sig ännu närmare Emil och låg nästan med på sidan i sina försök att klamra sig fast vid Emil. Hon förde över ena benet över hans utsträckta ben. Lindas högerben låg tvärs över Emils ben. Linda förde benet framochtillbaka i välbehag och började slumra till i sin blandning av sorg och lycka. hon viskade i Emils öra med berömmande ord och hur mycket hon älskade honom. Hon somnade liggande halvt över Emil iklädd endast trosor.

Morgonen började närma sig och Emil började vända på sig i sömnen. Linda vaknade till av Emils rörelser och kom plötsligt ihåg var hon låg. Det hade blivit ljusare och Emil höll på att vakna. Av rädsla för att bli upptäckt började hon snabbt med tyst stiga upp och i bara trosorna tog hon tag i pyjamaströjan men hittade inte byxorna så hon tog hon flera snabba steg och klättrade upp till sin egen säng och kröp in under det svala täcket och drog på sig tröjan. Hon längtade tillbaka till stunderna mitt i natten med Emil. Hon låg och tittade på Emil i över en halvtimme tills han vaknade och började stiga upp. Hon kände hur tårarna började rinna igen, men hon torkade bort dem och försökte lugna ner sig och sova en stund till.

Lindas ben mellan Emils ben.

En hel dag gick full med aktiviteter och påhitt. Till natten kände Linda samma längtan igen varvid hon kröp in bredvid Emil igen när klockan närmat sig ett på natten. Hon smekte Emils kind nu när han låg på ryggen med ansiktet vänt bort ifrån henne. Linda låg på magen med ena benet mellan Emils ben. Hon hade klätt av sig till endast trosorna. Hennes lår trängde in mot Emils skrev. Lindas nakna och behagliga bröst tryckte mot emils mage och hennes kind låg mot hans bröstkorg. Hon kröp lite framåt och kysste försiktigt Emils läppar flera gånger.

Hon somnade in lugnt och gled ned bredvid Emil. Täcket låg halvt över de bådas ben. Emil vaknade av att täcket glidit av. Han skulle lyfta sina händer för att gnida i ögonen när han kände att någon låg bredvid honom. Han vände sig försiktigt och märkte att Linda låg halvnaken bredvid honom. Sömning som han var hade han svårt att fatta situationen och blev lite förstummad. Han drog täcket tillbaka och började lugna sig. Han hade absolut inget emot att hon låg bredvid honom. Nu verkade det vara hon som sov djupt bredvid honom. Emil la sig på sidan och kunde inte längre motså möjligheterna i situationen. Det var mörkt och mitt i natten, men ändå tillräckligt ljust för att se på nära håll. Han vek ner täcket till midjan och studerade Lindas kroppsformer. Hon låg på rygg och lutade lite mot Emil. Hennes vackra bröst och händerna nedanför ansiktet gjorde Emil alldeles upphetsad och han kände hur det dunkade i manslemmen och boxershortsen skulle snart inte röcka till. Han kände dock rädsla för att bli upptäckt men kunde inte hålla sig mer utan började treva efter Lindas bröst. Han tog tag i hennes axlar och la henne på rygg och hennes händer på sidorna. Hennes ansikte sov lugnt ovetande om Emil. Emil förde huvudet mot hennes mage och doftade på hennes ljuva kroppsdoft. Hans böjde sig tillbaka och la sina händer mycket försiktigt på hennes bröst och kände hur värmen flödade upp från händerna i hela kroppen. Aldrig förut hade han känt på en kvinnas bröst. Han började massera dem. Han böjde sig ner över Lindas ansikte och kysste hennes läppar försiktigt men djupt flera gånger. Linda vaknade till av den skäna beröringen men hann inte öppna ögonen. Hon lät dem vara slutna. Hon kände hur nån slickade hennes mage och hon passade på att kisa lite. Hos såg och kände hur Emil drog tillbaka täcket över dem båda. Hon viskade till Emil: Emil, du är världens skönaste kille.

Emil la sig förskräckt ner och försökte i den redan gjorda situationen lägga sig ner och leka att han sovde. Han visste inget. Men Linda fick situationen mer klarnande framför sig hela tiden. Drömsituationen. Båda hade upptäckt varandra. Linda la sig mitt över Emil som nu låg förskråckt på ryggen med ansiktet rakt uppåt. Hon drog täcket ännu mer över dem så endast huvudena stack fram. Emil lugnade sig och kände värmen från Linda och hennes viskningar. Han kände hennes härliga bröst och hennes underbara ben mellan hans. Aldrig hade någon av de båda haft sån närkontakt med en av det motsatta könet. Emil la händerna lite föriktigt omkring Lindas överkropp och Linda började kyssa Emils läppar. Hennes händer letade sig ner mot has boxershorts och hon kände värmen inom sig. Emil låg utslagen på bädden och Linda kände plötsligt hur hon hade kommit in under shortsen och tagit tag om Emils manslem som dunkade otroligt av Lindas nakna närvaro. Snabbt tog hon tillbaka handen och kände spänningen mellan dem båda. De fortsatte kyssas och Emil kände upphetsningen av att Linda rört hans lem. Hon kände trösten och tryggheten i att vara hos Emil och de låg och kramades och smektes i flera timmar.

Första gången

Nästa natt besökte Linda Emil igen. Denna gång väntade Emil t o m på henne. Han hörde hur någon började smyga mot hans säng. Linda smög in under täcket. Hon tog av sig pyjamasen och trosorna under täcket. Nu låg hon helt naken mellan de vita lakanen tillsammans med hennes drömkille. Emil trodde att Linda hade trosorna på sig som förra natten. De båda var med på att vara med varandra. De älskade helt enkelt varann. Emil tog tag kring Linda och drog upp henne mot honom. han låg i endast boxershorts och lemmen kunde spräcka shortsen av att vara så nära en skönhet som Linda. De två barndomskamraterna hade aldrig i sina liv varit så nära varann som i natt. Det var varmt. Emil skulle ta tag om Lindas midja och de kysstes och Linda förde händerna smekande över Emils rygg. Emil förde ner händerna och skulle röra Lindas bak när han kände hennes välformade skinkors lena hud. Emil tänkte: Gode Gud, hon har ju inga trosor på sig! Nattmörkret skyddade de båda och täcket omkring dem ingav värmen. Linda kände hur Emil tog tag om hennes skinkor och han förstod att hon var helnaken. Hon började treva efter hans byxor medan han fortfarande av förstummelse och skön känsla höll om hennes bak. Linda tog flera djupa andetag och kände hur hon fick tag om boxershortsen och började dra ner dem. Emil tog ett ojämnt andetag och det lät nästan som om han blev rädd när han kände byxorna som åkte ner och hennes händer om hans höfter. Båda kände upphetsningen och fick av shortsen. Emil lade ner Linda på rygg mitt i sängen och bröjade leta efter hennes bröst. Han smekte dem och kysste dem. Han kysste Linda och inga ord behövdes för stunden. Han satte sig grensle över henne och la sig ner pÕ henne. Fortfarande täckte täcket de båda oskyldiga nyfikna. Linda kände Emils skinkor mot hennes händer och hon tog tag om hans höfter och styrde ner honom mot henne. Han var tvungen att titta ner för att styra in lemmen i Linda. Båda stönade till av hur otroligt skönt det var. De kysstes och rulladerunt i sängen. De smektes och njöt av det sköna samlaget i flera timmar och somnade nakna liggande på varandra, drömmande om paradiset och det härligaste, lyckligaste och skönaste paret på jorden för stunden, Emil och Linda.

Rösta på SOMMAREN 1994:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (23 röster, snitt: 2.57 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera SOMMAREN 1994