SOLNEDGÅNGEN

Det var midsommar 1996 och vi skulle ha grillfest pa min flickväns sommarställe. Karin, som min flickvän heter, och jag hade varit tillsammans i snart tre år. Vart förhållande var mycket stabilt och vi hade ett bra sexliv. Kanske lite for bra. Jag hade nämligen ganska länge gått och letat förgäves efter en anledning att vara med någon annan. Jag älskade verkligen min tjej men jag hade en känsla i kroppen av att jag ville prova på något nytt. Tanken att knulla med en annan tjej gjorde mig otroligt kåt, men samtidigt ville jag inte svika vart förhållande. Jag antar att de flesta har känt pa det har viset någon gång. Några gör någonting åt det, andra lever livet ut med sina “förbjudna” fantasier som aldrig blir förverkligade. Jag trodde länge att jag tillhörde den senare gruppen av människor, men ack så fel jag hade.

Anna, en gemensam kompis till mig och Karin, var en mycket söt och trevlig tjej som dessutom hade en perfekt kropp. Under de år som jag känt Anna hade det alltid funnits en speciell känsla mellan oss. Vi hade aldrig gjort något med varandra, men ingen människa i världen kunde förneka det faktum att det existerade vibbar mellan oss. Hon hade alltid funnits i mina tankar och jag hade flertaliga gånger fantiserat om hur hon och jag knullade.

Som sagt, ännu en midsommar var på gång och ett tjugotal tjejer och killar var samlade för att tillsammans fira långt i pa morgonen. Stämningnen var på topp och röken från grillarna som spred sig i sommarkvällen doftade härligt. Efter en mycket lyckad middag där det hade druckits en och en annan flaska vin var alla sugna pa att festa vidare. Groggar blandades och nivån pa den tidigare relativt tysta musiken höjdes markant. Några bestämde sig för att spela fotboll pågräsmattan medan andra bara stod och pratade. Anna och jag hörde till de som föredrog att prata om allt mellan himmel och jord. Efter ett tag frågade hon om jag hade lust att gå ner till vattnet for att njuta av solnedgången. Till en början var jag lite rädd for att Karin skulle bli svartsjuk eftersom hon visste vad jag kände for Anna, men då jag såg att hon verkade ha kul, spelandes barfota fotboll med några grabbar, struntade jag i konsekvenserna och tackade ja till Annas erbjudande.

Väl nere vid stranden fick Anna för sig att vi skulle klättra upp på en klippa for att sitta och vänta på att solen skulle gå ner i vattnet. När hon borjade klättra upp på den meterhöga klippan, misslyckades den korta sommarklänningen med dölja hennes kropp, och jag kunde inte låta bli att titta pa hennes fasta och härliga rumpa. Hon hade på sig ett par vita trosor och ena kanten hade skurit in lite mellan skinkorna. Precis lagom mycket för att mina tankar skulle bana iväg åt ett speciellt håll. Jag antar att hon kände av att hon var granskad, för när vi båda hade satt oss på klippan tittade hon mig i ögonen och sa: “Gillar du vad du ser, Oscar?” Jag visste inte först vad jag skulle säga, men till slut tog jag mig mod och sa: “Anna, du vet att jag alltid har kännt nagot speciellt för dig, och att jag sedan första dagen vi möttes uppskattat att titta på dig. ” Hon svarade: “Ja, ja vet. Och du vet att det gäller mig också, eller hur?” Jag hade vid tillfället ingen tanke på vad denna konversation skulle leda till, men som av en instinkt lade jag min hand på hennes kind och gav henne en lätt kyss. Kyssen besvarades direkt och inom loppet av några sekunder hade vi börjat kyssas vilt. Våra händer började treva på varandras kroppar och det kändes som om jag skulle explodera da flera års längtan efter denna flickas vackra kropp äntligen blev verklighet. Jag petade försiktig klänningens smala axelband åt sidan och två underbara bröst blottades. Fasta, fina och lite större än att de rymdes i mina händer. Hon hade en lagom sommarbrun kropp och hennes kastanjebruna hår var vackert solblekt. Hennes gröna ögon var otroligt sexiga och det kändes som om den granskande blicken brände genom min kropp. Med mina ben dinglande från klippan tog jag tag runt hennes midja och hon satte sig gränsle över mig. Bilden av denna vackra flicka, sittandes framför mig med solnedgången i bakgrunden, var helt enastående och det kanns näst intill lönlöst att försöka beskriva den i ord.

Jag placerade mina händer på hennes stjärt och gled sakta in under hennes klänning. Jag masserade lätt den fasta och vältrande häcken och hon började försiktigt lyfta av mig min T-shirt. Efter att jag hjälpt henne att ta av mig min tröja frigjorde jag henne från klänningen och nu satt hon framför mig enbart iförd trosorna. Samtidigt som jag återigen lade händerna om hennes bak började jag kyssa hennes bröstvårtor. Jag sög lätt pa dem och rullade runt med tungan. Det dröjde inte länge innan de styvnade och jag hörde hur hennes andning blev allt tyngre och tyngre. Anna var tydligen mycket känsligare vid brösten av vad Karin var och jag fortsatte att nafsa pa hennes härligt styva bröstvårtor. Hon stönade allt högre och började sakta röra sitt underliv mot mitt. Vid det har laget var även jag väldigt upphetsad och mitt stånd framträdde tydligt under byxan. Hon började knäppa upp mina shorts och runkade sakta min redan styva kuk. Jag placerade ett finger mitt på fittan och kände hur det hade bildats en fuktig rand pa trosan. Jag lat mitt finger ligga still en stund innan jag forsiktigt förde troskanten åt sidan och särade pa hennes våta blygdlappar. Hennes stön hade vid det har laget övergatt till starkare läten och samtidigt som mitt finger gled in och ut ur hennes våta fitta runkade hon mig allt hårdare och hårdare. Hon nafsade i mitt öra och viskade: “Oscar, du gör mig så jävla kåt. Jag kan inte motstå dig. Snälla knulla mig nu innan jag dör av kåthet!” Hennes ord och tanken pa att jag snart skulle få knulla denna fantastiska tjej fick mig nästan att komma. Jag lyfte upp min häck och lirkade av mig shortsen och hon satte sig sakta pa min sprängfyllda kuk. Den känsla och värme som mötte mig då hon sakta gled ner över min blodfyllda stake var oslagbar, och jag hade stora problem att inte komma direkt. Efter en liten stund, då jag vant mig vid den sköna känslan, kunde jag återigen börja kyssa hennes underbara bröst och läppar. Jag nafsade henne i nacken och i öronen och hon viskade hela tiden heta ord i mitt öra. Hon red mig allt snabbare och snabbare och efter ytterligare några juck märkte jag att hon var nära att komma. Jag slickade henne kraftigt i nacken samtidigt som jag med ett fast grepp höll om hennes stjärt. Jag lät ett finger massera runt hennes anus och då jag märkte att hon tyckte om det, trängde jag sakta in i det förbjudna hålet. Hon spände sin kropp i en stor båge och för en kort stund, som kändes som en evighet, var hon helt blickstilla. Hennes naglar rev mig på ryggen och hon slängde med sitt huvud då hon skrek ut sin orgasm.

Upplevelsen av att se denna vackra kvinna skrika ut sin njutning och komma till mig var oslagbar. Denna syn tillsammans med känslan av hennes underlivs knipande utgjorde ett makalöst intryck som jag önskade kunde pågå i all evighet. Jag hade ännu inte kommit och detta gjorde tydligen bara Anna ännu kåtare. Hon hoppade av mig och bad mig att ta henne bakifrån. “Knulla mig hårt nu!” skrek hon samtidigt som hon särade pa sin bokstavligt talat rinnande fitta, och då jag trängde in i henne bakifrån trodde jag att jag skulle sprängas. Denna otroligt sexiga häck och en smal rygg som delvis döljdes av ett tjockt kastanjebrunt hår var en syn som bara kan upplevas av en mycket lycklig man. Jag stötte i henne hårt och hon började samtidigt att massera klitoris. Jag slickade på min ena tumme och pressade därefter den mot hennes anus. Sakta men säkert vidgade sig hålet och efter ett tag hade jag hela tummen inne. Jag kände hur min kuk bultade pa andra sidan och min önskan var nu att få tränga in där bak.

Jag vågade först inte ta initiativet men då hon greppade tag om min kuk, drog ut den och förde den mot hennes anus förstod jag att hon ville ha den i röven. Men istället for att trycka in kuken direkt slickade jag först pa hennes stjärt. Jag lät min tunga cirkla runt och jag retade henne genom att pressa den mot stjärthalet. “Jag vill ha dig där, nuuuuu. ” stönade Anna högt och jag lade ollonet mot hålet och pressade sakta in min sprängfyllda kuk. Röven tryckte härligt mot kuken och det var underbart trångt. Sakta började jag jucka och eftersom kuken redan var välsmorjd av hennes kåtsafter gick den väldigt lätt in och ut. Anna masserade sig själv allt hårdare och slängde med det långa håret samtidigt som jag pumpade henne hårt där bak. Hennes motjuck var kraftiga och ett klatchande ljud uppstod varje gång min pung slog emot hennes sjöblöta fitta. Jag kände att jag nu bara ville komma djup inuti henne och efter ytterligare några juck började pungen dra ihop sig som om den förberedde sig pa att avlossa en riktigt stor sats. Anna skrek ut sin andra orgasm och jag sprutade henne full med min varma säd. Våra orgasmer tycktes aldrig ta slut och jag förlorade kontakten med verkligheten under ett par sekunder. Då vi båda hade stönat klart vände hon på sig, satte sig pa knä framför mig och sa: “Det var det bästa jag någonsin har upplevt!”. “Du tog orden ur munnen pa mig” sa jag och vi började sakta gå tillbaka mot festligheterna.

Då vi återkom till stugan hade vi många blickar på oss och Karin frågade mig vad vi hade gjort. “Tittat på solnedgången” sa jag med rufsigt hår och skrapmärken på knäna. Det lustiga var att Karins reaktion inte alls var den jag hade väntat mig. Istället för att bli arg eller svartsjuk tittade hon mig i mina ögon och sa med ett småleende pa läpparna: “Nästa gång du och Anna betraktar solnedgången vill jag också vara med, lova det. “. Men den “solupplevelsen” berättar jag om en annan gång.

Kommentera SOLNEDGÅNGEN