Snusk.

Det jag nu ska berätta om hände för ett antal år sedan och är något jag sparat som ett av mina allra käraste minnen.

Jag var 19 år ung och oskuldsfull. Min bästa vännina var jämnårig och just då innerligt trött på allt vad killar och sex hette. Alla som hon legat med hade behandlat henne illa. Betraktat henne som ett hål som man först sätter på ooch utnyttjar och sedan bara lägger sig och sover.

Jag var hemma hemma hos henne för att hjälpa över sorgerna. Min kille fick klara sig själv den kvällen. Vi satt och åt en god middag delade på en flaska gott vin. Till saken hör att jag gärna tittade lite extra på hennes kropp, som hon verkligen inte behövde skämmas för. Ett fint ansikte, ånga välformade ben, smal midja och ett par stora fina bröst som gungade väldigt trevligt när hon gick.

Vi bestämde att jag skulle sova över hos henne för klockan var mycket och jag hade desutom lång väg hem. Dessutom hade jag druckigt lite för mycket för att att våga köra. Mina förhoppningar växte om en skön natt ihop med henne. När vi skulle gå och lägga oss tog hon på sig ett tunt nattlinne. Hon gick fram till fönstret för att dra för gardinerna, men blev stående en stund och tittade ut på gatan. I gatlycktans svaga sken såg jag hennes läckra kropp avteckna sig is iluett under nattlinnet och hon var skön som en tavla.

Jag var åtskilligt blöt mellan benen när hon kom och lade sig bredvid mig. Hon vände sig mot mig och jag uppfattade en egendomlig oanständig glimt i hennes ögon. Var hon lika kåt som jag? Jag stod inte ut längre där jag låg med en ursnygg tjej bredvid mig under samma täcke och som väntade på att bli smekt och älskad. Försiktigt smekte jag henne över kinden och ner över den smäkra halsen och hamnade vid hennes stora bröst, jag kände hur hon drog efter andan i korta, snabba andetag.

Hon var tydligen lika kåt som jag. Vilken skön känsla det var att ligga och smeka en annan tjejs bröst, så mjukt och varmt. Hennes brsötvårtor styvnade snabbt av mina smekningar. Mina händer fortsatte. Det kändes med en gång att hon tyckte om min behandling hittills, så fuktigt som det var i hennens sköte. Jag masserade försiktigt hennes klitoris och hon vred sig som en mask. Samtidigt hade hennes händer lirkat av mig trosorna och hade nu två fingrar långt in i min våta fitta. Jag var så kåt att jag kunde ha gjort vad som helst för att hon skulle slicka mig. Tydligen förstod hon vad jag tänkte för hon lade sig mellan mina ben och bearbetade min fitta på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Men jag ville gärna smaka på Helans varma grotta så jag bad henne vända sig om och en frisk doft slog emot mig. Jag masseade hela hennes buske med liv och lust hade gärna legat där hela natten.

Innan det gick för oss klev hon av mig. Hon tog fram en enorm löskuk ur en byrolåda och sa:

- Detta är min nya “älskare”. Vill du låna honom? Jag var inte sen att sära på benen och hon stoppade in den i mig. Bit för bit kände jag hur den fyllde hela mig. Jag juckade emot först långsamt sedan snabbare samtidigt som Helana masserade min klitta. Jag kände hur musklerna drog ihop sig och jag exploderade i tidernas mest fantasiska orgasm.

När jag jag hade kommit ner på jorden igen såg jag henne ligga och knulla med den där enorma löskuken som en besatt. Jag tog snabbt över denna angenäma syssla samtidigt som jag slickade henne. Helena kastade sig av och an i sängen och gnydde av välbehag. Det dröjde inte länge innan hennes kropp spändes och slappnade av som i spasmer.

Vi låg och kysstes och kelades. Vi var som gelé efter den omgången och gick och duschade. Men att se vattnet rinna ner över hennes utsökta kropp tände mig igen och jag kunde inte hålla mina händer borta från henne, så snart var vi igång igen. Denna gång använde vi löskuken redan från början. Hon ställde sig på alla fyra och jag körde in kuken i hennes fitta. Hon nästan knäade av vällust, jag körde in den hårdare och hårdare, snabbare och snabbare. Jag var som galen av kåthet och ville också få smaka mera på den härliga jättestaken.

- Nu är det min tur att rida den, håll den åt mig. Sa jag. Hon var genast med på noterna och jag satte mig på den, känslan var underbar när jag jag som en besatt for upp och ner på löskuken. Vi avslutade orgierna i en härlig 69:a och somnadesedan utmattade och tilfredsställda i varandras armar.

Det blev många nätter som denna med den första glömmer jag aldrig. Senare skulle min kille också få vara med på ett hörn om han var snäll.

Kommentera Snusk.