Mitt besök (Aldrig varit så kåt, del 2)

Efter poolparty som jag var på i förra novellen tänkte jag att man kan ju få betalt för att knulla, som också är skönt. Porrproducenter brukar ju gilla yngre tjejer och eftersom jag bara är 19 och har en snygg kropp tänkte jag att dom säkert vill ha med mig. Jag kollade upp jätte mycket om det här med porr, olika ställningar, och efter nummer eller e-mail som jag kan kontakta. Fick tag i en man som ville träffa mig. Han ville att jag skulle ha med mig bilder på mig själv när jag har sex osv, men det hade jag inte, jag ljög och sa att jag hade det. jag skulle träffa han i veckan så det skulle bli svårt att få nån att fotograferar och en kille som är med på att vara på en bild med mig. Men jag skulle fara till han ändå. Jag lånade min kompis bil och körde till han. Jag plingade på hans hus. En gubbe i ca 35 års åldern öppnade dörren och sa “så du är Nathalie Berg?” jag svarade ja. Han bjöd in mig, han hade tydligen sitt jobb i sitt hus. Han hade massor av tv-apparater, kameror osv. Hans film män och några tjejer var där och tittade lite konstig på mig. Har du bilderna med dig? Sa han. Jag berättade att jag inte hade några. Det han sa var att det bara fanns ett sätt då var att börja nu direkt. Vi pratade lite om pengar och sånt, sen så började vi. Han ropade på några killar och dom snackade, sen kom han till mig ta på dig dom här kläderna och slängde dom till mig. Det var ca 15 pers i rummet, alla stirrade på mig. Producenten sa “byt om till kläderna, och stå inte bara där” jag knäppte upp knappen på jeansen och drog av mig dom, sen tröjan. Då stod jag där i bh och trosor och alla fortsatte att stirra på mig. Jag tog av mig min bh och mina trosor så jag stod där helt naken. Och tog på mig kläderna jag skulle ha på mig. Efter kanske 10 minuter då vi pratat igenom allt, började vi filma. Jag var ensam tjej med typ 10 killar i filmen, det var verkligen gruppsex, filmen pågick i nästan 2 timmar. Jag pratar om vad som hände i filmen i nästa novell.

Rösta på Mitt besök (Aldrig varit så kåt, del 2):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (34 röster, snitt: 1.82 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Mitt besök (Aldrig varit så kåt, del 2)