Aldrig varit så kåt

Det var en gång då jag och min kompis Anna skulle till ett poolparty. Jag och anna har ju båda underbara kroppar, vi har båda stora bröst och smala. vi mötte massor av människor som stötte på oss. en kille runt 30 års åldern kom fram till anna och frågade om hon ville gå och ta ett glas med honom. hon följde med honom. senare kom en kille som hette matte fram till mig, vi pratade ganska mycket, han var 28 år alltså bara 9 år äldre än mig. han tog med mig och presenterade mig för sin kompis, han hette anders. Dom tog med mig upp på ett rum det var ett ganska litet rum, det rymdes bara en dubbelsäng, och 2 sängbord. matte puttade mig mot sängen, och la sig på mig och stoppade in sin tunga i min mun. han slet av mig min bikini överdel, och drog av mig mina bikinitrosor. han knäppte upp sin badbyxor medans han kysste mig. vi var båda helt nakna nu. hans kuk var enormt stor, han tryckte in sin enorma kuk in i mig. sedan kom hans kompis anders in, och såg oss knulla, han blev ju förstås kåt, och drog av sig sina badbyxor. han lade sig under mig, och tryckte in sin kuk i mitt anal. vi stönade och höll på. matte sa “åååååååååh nu kommer det, åh nu, ah” han drog ut sin kuk, och började runka för att få upp den igen. anders drog ut sin kuk från mitt anal och stoppade in den i min fitta istället. jag vet inte hur, men matte fick upp den igen, och stoppade in sin kuk i min mun. han tog tag i min nacke och började munknulla mig. vi slutade upp efter ett tag, och vi bestämde för att träffas nån fler gång, dom gav mig deras nummer. sedan återgick vi till poolpartyt. jag träffade anna och hon frågade vart jag varit, jag svarade bara att jag träffade några killar och strulade runt. men anna gick och badade som inte jag hade någon lust till, jag var fortfarade jättekåt och försökte leta upp någon sexig kille. plötsligt såg jag en kille som satt vid baren, jag gick dit och satte mig vid stolen brevid. vi började snacka lite, men jag avbröt och frågade om vi skulle gå någonstans privat. han drack upp sitt glas och tog mig i handen och förde mig till ett litet ställe bakom ett plank. han var tydligen också kåt för han drog av mig bikinin direkt. han tog i mina ben och lyfte upp mig mot planket. hans kuk var inte heller så liten, hans kuk var inne i mig, den känslan. efter ett tag tog han ner mina ben och lade mig på marken, särade på mina ben och stoppade in sin kuk igen. han fick utlösning ganska snabbt. jag tog på mig min bikini och gick därifrån, fortfarande kåt. jag fortsatte att ha mer sex på det poolpartyt.

Rösta på Aldrig varit så kåt:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (56 röster, snitt: 1.54 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

3 svar to “Aldrig varit så kåt”

  1. Viktor:

    Så Oerhört dålig, allt gick ju på 2 min, fruktansvärt kass.

  2. oskar:

    nja den va ju sådär kunde varit lite längre men annars va det bra handling :D

  3. Mandy:

    Kort & bra

Kommentera Aldrig varit så kåt