SMISK

Med ett klatschande läte landade den lilla flugsmällan av plast på det välformade arslet som stack hjälplöst upp i vädret framför honom och lämnade efter sig ett ilsket rött märke. Han log belåtet för sig själv och lyfte den igen.

Återigen hördes det klatschande ljudet och han såg hur hon ryckte till vid träffen. Han log igen och sträckte belåtet ut handen med flugsmällan och lät den glida runt hennes breda bak.

Där hon stod på knä framför honom, framför den utomordentligt bekväma fåtöljen, med bägge händerna fastlåsta på ryggen av ett par handbojor såg hon verkligen sexig ut tänkte han. Sexig och totalt hjälplös.

Det ryckte i hans vid det här laget stenhårda kuk och han log vid tanken på hennes oroliga blickar när han spände fast henne.

Flugsmällan landade återigen på de fasta skinkorna och lämnade efter sig ett illande rött märke den här gången. Hon skälvde under den och han såg hur svetten bröt fram i hennes panna. Försiktigt böjde han sig fram och förde undan en svettklibbig hårtest ur hennes panna med smällan. Hon blundade.

Han lät den stela flugsmällan glida försiktigt efter hennes kind, trevande, och han såg hur det ryckte förväntansfullt i hennes ögonbryn.

Den gled sakta ned efter hennes hals, stannade upp en kort sekund vid nacken, där lät han den bli vilande innan den så åter gled ned efter ryggraden och ner mellan skinkorna.

Med ett snabbt och vant grepp vände han den i handen och lät skaftet med en brutal stöt försvinna in i hennes vid det här laget plaskvåta fitta.

Hon gurglade av förtjusning och han drog genast ut den igen. Länge tittade han på henne, såg hur hon suktade efter att fyllas upp rejält och han körde in den igen.

I arslet den här gången. Hon skrek rakt ut! Detta var för mycket och hon svimmade nästan av de intensiva känslorna. De tog nästan över helt och hon kände hur det var på väg att utlösa en orgasm av hittills oanad styrka.

Plötsligt reste han sig och försvann ut ur rummet och hon kved av saknad. Vad nu då? Vart skulle han ta vägen? Vad skulle hända nu?

Hon rös i hela kroppen vid tanken på det oväntade. Hon visste av erfarenhet att nu kunde vad som helst ske. Och oftast gjorde det det också! Det var det hon älskade! Att inte veta säkert från gång till gång. Alltid undra.

Hon älskade att känna sig totalt utlämnad och hjälplös, det gav en kick som inget annat i hela världen. Fast bara på sina egna villkor, förstås!

Hon log inom sig. Egentligen, tänkte hon, så var det ju hon som bestämde! Det var förmodligen det som gjorde det så ytterst njutbart. Total kontroll och ändå känna sig utan kontroll. Konstigt, men så var det.

Det stramade i axlarna och hon rörde på armarna i hopp om att få lite lindring, men det enda som hände var att det blev ännu obekvämare. Hon svettades ymnigt och tyckte att han hade varit borta i evigheter nu. Skulle han aldrig komma tillbaka?

Det värkte i knäna av den obekväma ställningen och hon kände hur de vassa stråna i den japanska tatami- mattan skar in i dem.

Så, äntligen, dök han upp i dörröppningen igen och han log mot henne. Händerna dolde han bakom ryggen och hon stirrade fascinerat på hans stora kuk som reste sig praktfullt upp efter magen och nuddade vid naveln.

Det mörka burret av könshår dolde effektivt hans pung på grund av sin riklighet och det såg faktiskt ut som om kuken växte fram direkt ur buken på honom, tänkte hon.

Hon undrade förväntansfullt vad han dolde i sina händer och i samma ögonblick blev hon varse det när han plötsligt sträckte fram dem mot henne.

I ena handen höll han en enorm dubbeldildo, med kuk för både anus och fitta, och i den andra hade han tre stycken stora iskuber. Hon stirrade med förväntan på dildon och isbitarna och undrade vad som var på gång.

Sakta gick han fram till henne och tog en isbit och lät den glida runt, runt kring hennes läppar och haka, ner över halsen och tillbaka igen.

Hon rös.

Han gled sakta runt henne, en haj på jakt. Det var bilden som dök upp i hennes hjärna och hon stirrade fascinerat efter honom och försökte förtvivlat följa honom med blicken när han försvann bakom hennes rygg.

Så kände hon återigen den kalla plastsmällan daska mot hennes blottade stjärt och värmen som följde därav böts i nästa sekund ut mot en köldchock när en isbit pressades upp i fittan på henne.

Hon trodde att hon skulle komma på en gång! Det var en helt ny och underbart skön erfarenhet som hon aldrig hade kunnat tänka sig i sina vildaste fantasier. Hon skakade och ryckte i hela kroppen och stjärten guppade längtande upp och ned.

De två andra isbitarna kände hon när han lade dem på hennes rygg där de sakta fick glida omkring och leva sitt eget liv. Och så, precis när hon trodde att det knappast kunde bli så värst mycket skönare, kände hon hur den enorma dildon med en brutalitet hon knappast trott vara möjlig, kördes in till roten i henne.

Hon var nu totalt uppfylld och hennes kropp skakade av oförlösta lustar och hon mera kände än såg hur han långsamt flyttade sig runt hennes skälvande kropp. Med ens hade hon hans stora kuk långt ner i halsen och hans grova händer hade tagit ett smärtsamt hårt grepp om hennes hår. Med hjälp av det hade han dragit upp hennes huvud från golvet och tryckt in kuken i munnen på henne innan hon ens hade fattat riktigt vad som hänt.

Arselet och fittan var nu uppfyllda av en dildo som han hade vridit upp på maximal hastighet och hennes mun var till brädden fylld av en köttig, pulserande kuk. Hon kunde höra dildons mjuka, vibrerande ljud där den stod i hennes arsel och fitta och vibrerade men hon kunde inte ens stöna av njutning eftersom det var stopp i munnen.

Hon trodde för en kort sekund att hon skulle kvävas eftersom han juckade så hårt och ivrigt in och ut, men så drog han ut kuken och återigen kände hon flugsmällan daska hennes skinkor medan kuken dansade runt i hennes ansikte.

Hon försökte sträcka sig efter den och suga in den igen men retfullt höll han sig precis utom räckhåll för hennes trånande mun.

Det blev allt varmare i stjärten av de allt oftare återkommande snärtarna och hon kände att det inte skulle dröja länge nu. Kroppen började skaka av konvulsioner och förvånat såg hon hur han försvann ur hennes synfält. Så kände hon hur han stod bakom henne och hur dildon drogs ut hur henne, långsamt.

Snärtandet mot hennes stjärt intensifierades och så kände hon hur han trängde in i hennes stjärt med en enda brutal stöt.

Allting exploderade för hennes syn och hon kände hur Universum krympte ihop omkring henne när hennes fitta drog ihop sig i en otroligt intensiv orgasm.

I samma sekund sprutade han och fyllde upp hennes tarm ända till magen. I alla fall tyckte hon det efteråt.

De vrålade i kapp i den lilla sängkammaren och han sjönk långsamt samman över hennes smidiga rygg och kysste henne ömt i nacken.

Hon smålog för sig själv och hade redan börjat tänka på hur hon skulle behandla honom nästa gång. Då var det hans tur!

Hon rös av en sorts skadeglad förväntan och såg redan fram emot det.

1 svar to “SMISK”

  1. Ester:

    Fruktansvärt osmakligt! Mannen, f. jag tar f. givet att det f. en manlig författare, ter sig onormal f. mig, m. sadistiska böjelser. Han h. inte ha haft ngn bra kärleksrelation t. en kvinna! Novellen skämmer ut en hemsida!

Kommentera SMISK