SMISK 2

Stiina kände sig ovanligt kåt den här kvällen. Hon slickade sig förväntansfullt om läpparna vid tanken på vad som väntade. Sakta och utstuderat sjönk hon ner på knä framför honom och drog med långsamma rörelser ner blixtlåset i gylfen på hans byxor. Så tog hon tag i byxlinningen och drog ned dem till knäna på honom och lät kalsongerna följa samma väg.

Med en fjädrande rörelse slog hans styva kuk emot hakan på henne och hon log invärtes vid åsynen av den stolta, gungande manslemmen. Raskt lät hon sina läppar omsluta ollonet.

Han stönade högt och stötte ivrigt emot hennes sugande mun.

Hennes knallröda läppar omslöt hela kuken och Stiina började suga honom med långa djupa tag. För varje rörelse nedåt lät hon ena handen krama lätt kring pungen på honom och hon kunde känna hur det ryckte spastiskt i hela kroppen på honom.

Så, plötsligt, kände hon hur han tog ett hårt grepp i hennes hår och drog ut kuken ur hennes mun.

- Hämta din löskuk! flämtade han ivrigt.

Förvånat gjorde hon som han sa och gav honom den med ett lätt frågande uttryck i ansiktet.

- Lägg dig över mina knän! befallde han med ett ivrigt och pockande tonfall. Snabbt gjorde Stiina som han sa och hon kände hur trosorna långsamt drogs bort från hennes underbart fylliga och välformade stjärt.

Så landade en hård handflata på hennes skinkor och lämnade ett illande rött märke efter sig och Stiina drog häftigt efter andan. Snabbare och snabbare föll slagen, inte för hårt, bara så att de spred en ljuvligt irriterande och upphetsande klåda i hennes underliv.

Precis när hon trodde att hon skulle explodera slutade han slå och lät i stället sina fingrar gå på upptäcksfärd över hennes rygg, ner mot stjärten.

Hon kunde känna hur handen försvann en kort sekund och så återkom den och hon kände något kallt mot anus. Han höll på och smorde in henne med glidmedel! Då visste Stiina vad som väntade och hon slöt förväntansfullt sina ögon och stönade tyst inom sig.

Med ena handen började han sakta trycka in löskuken i hennes arsel och masserade hennes skinkor med den andra handen. Vällustigt knådade han de yppiga skinkorna medan löskuken sakta, sakta gled in i hennes kramande stjärt.

Till slut, efter vad som kändes som en evighet, var den ända inne i henne och lika sakta drog han ut den igen. Så höll han på, in och ut, tills hon trodde att hon skulle förlora förståndet; då vände han henne plötsligt helt om så att hon hamnade på rygg och kastade sig över henne.

Utan att dra ut dildon körde han in sin kuk djupt in i hennes bultande fitta och i ett vitt sken kände Stiina att hon exploderade. Ivrigt pumpade han in och ut ur hennes dyvåta grotta och stönade högt in i hennes öra.

Han lät löskuken glida in och ut ur hennes arsel i samma takt som han knullade hennes fitta och med ett gurglande läte kom hon en gång till! Hon svimmade nästan av ansträngningen och med ett stönande kastade hon sig undan från hans tunga kropp och greppade hans svullna kuk med handen.

Hon började frenetiskt att runka av honom medan tungan gick som lärkvingar över det svullna ollonet. Det tog inte lång stund innan han sprutade och hon tog varenda droppe i munnen.

Flämtande låg han och kände hennes tunga arbeta runt ollonet och ned efter skaftet. Ivrigt fortsatte hon sina rörelser tills hon kände att det inte var någon risk för “nedgång”, då lade hon sig tungt över honom och förde försiktigt in honom i sig igen.

- Så där! Då kör vi igen, eller.

Han tittade djupt in i hennes ögon och visste att det skulle bli en väldigt, väldigt lång natt.

Han suckade belåtet och greppade hennes stjärt. Detta kunde bli något.

Rösta på SMISK 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 2.47 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera SMISK 2