Släkten är värst

Jag kommer så väl ihåg dagen då du föddes. Vi var i min farmor och farfars, din gammelfarmor och gammelfarfars, stuga i Härjedalen. Då min kusin ringde och berättade att han fått en dotter. Det var den 6 januari 1981. På midsommarafton samma år hade vi kombinerad släktträff, barndop samt firade min 18-årsdag. Du skrek dig igenom hela dopcermonien som hölls utomhus på släktgården i Södermanland. Själv hade jag fått en moped av farfar i födelsedagspresent och ville inte vara med. Jag ville åka in till kompisarna i Sparreholm och visa upp min nya moppe, stila för söta Marie lite. En friidrottstjej som var känd för att knulla med alla som fick henne lite full. Våren 1985 skulle jag gå ut gymnasiet, samtidigt som jag skulle rycka in i lumpen. Din pappa, min kusin Björn, hade skrämt dig med att jag skulle åka till Kiruna och bli uppäten av isbjörnar – så du var helt otröstlig på min studentfest. Du satt i min famn och grät hela kvällen och ville inte tro på mig då jag sa att jag snart skulle komma hem igen.

1987 började du skolan. Varken din mamma eller pappa fick följa dig dit, utan jag – din favoritsläkting – skulle gå med dig. Själv läste jag på Chalmers och var nykär, inte hade jag tid att åka till Stockholm för att följa dig till skolan. Men din far bönade och bad så jag tog med mig min kärlek, Cecilia, upp. Då du såg mig pussa henne blev du helt hysterisk och vägrade komma ut från dit rum.

Pingsten 1990 så gifte jag mig på vår släktgård i Södermanland med Therese, en skånska som jag träffat sommaren innan då jag sommarjobbade på en industri i Skåne. Du tjurade, men gick motvilligt med på att vara brudtärna – för du fick en så fin klänning. Du var så söt i ditt långa blonda hår uppsatt i en knut.

Hösten 1990 flyttade jag och Therese till USA, där vi bodde fram till nyåret 1998 då Therese lämnade mig för en amerikansk polis och jag återvände nedbruten till Sverige för att ägna mig åt fyra månaders hejdlöst festande, självömkan och penningslöseri.

Igår gick jag på familjemiddag på släktgården. Den första som mötte mig var du. Andlöst konstaterade jag att du blivit en 185 cm lång, blond, 18-åring med en väldigt välsvarvad kropp. Du var klädd i ett bar tajta beige byxor och en vit topp. Du slängde dig om halsen på mig och skrek:

- Johan ! Var har du varit.

Jag kände dina fasta bröst genom tyget. Du pussade mig demonstrativt på munnen. Och lät händerna smeka min bröstkorg. Jag kände omedelbart hur kuken reagerade.

Under middagen dracks det som vanligt friskt. Du satt mitt emot mig och jag kände mig besvärad av att du inte kunde låta bli att titta på mig. Samtidigt kunde jag knappt släppa dig med blicken. Du hade bytt om och hade en solgul sextiotalsinspirerad kort klänning. Den visade både dina välsvarvade ben och dina lilla, men välformade byst. Under middagen gjorde du dig ett antal ärenden ut. Och jag såg att du blev mer och mer berusad för varje gång.

Efter middagen uppvaktades du genast av alla könsmogna kusiner, sysslingar och bryllingar. Jag spelade schack med pappa, men kunde inte låta bli att lägga märke till hur du spelade ut din sexualitet mot dina stackars manliga släktingar.

Klockan två i natt hade festen klingat av. Jag såg dig ingenstans då jag gick ut för att hämta luft. Då jag stod ute i trädgården och såg upp mot den ljusa vårhimmeln så gled du plötsligt in framför mig.

Du ställde dig med ryggen mot mig och tryckte dig ömt mot mig. Du började peka ut stjärnor och stjärnbilder som jag lärt dig då du var liten. Kylan gjorde din hud knottrig. Jag kände din doft. En blandning av ungdom, parfym och alkohol. Min kuk reste sig i givakt innanför mina tunna byxor.

-Håll om mig Johan, jag fryser.

Jag lät armarna omfamna dig. Dina bröst var styva av kylan. Du tryckte din underbara stjärt mot min styva kuk.

Försiktigt gnuggade du din stjärt mot mig samtidigt som du gnydde lite. Dina händer smekte mina höfter och försiktigt utanpå byxorna. Du tog min händer och förde ned dem över din mage, vidare ned över kjolen och ned till de bara benen. Jag var så kåt att jag knappt kunde andas. Inom mig rasade en strid mellan vad som är moraliskt försvarbart och kåthet. Du förde upp min händer mot ditt sköte. Precis då jag trodde mina händer skulle känna en fuktig trosa – så stötte de på bar hud och silkeslent kort, fuktigt hår. Du tryckte din fitta mot mina händer samtidigt som du gnydde. Kåtheten vann striden över samvetet. Jag smekte din underbara, blöta fitta. Dina händer hittade snabbt ned innanför byxlinningen och tog tag i mitt stånd. Du vred huvudet om och gav mig en lång sugande kyss.

Kom sa du och tog min hand. Vi småsprang över tomten och upp till bastun. Du tog snabbt fram nyckeln som gömts under stenen till höger och låste upp. Kom in fort, innan någon ser oss. Du klättrade före mig upp på det inredda loftet. Där vi brukar sitta och dricka öl efter bastubadet.

Väl upp så kysste du mig samtidigt som du tafatt försökte få av mig kläderna. Då det inte fungerade sa du “Gör det själv” och med ett raskt drag så fick du din klänning över huvudet. Under den hade du ingenting.

Jag såg din späda, men välutvecklade kropp i det svaga ljuset. Jag lyfte upp dig och lade dig på bordet. Smekte din kropp, mjukt och försiktigt. Din hals, axlar, bröst och mage. Under tiden så gnydde du och ålade försiktigt. Jag kysste dig, din hals, lät munnen leta sig vidare ned över brösten. Då jag sög in din ena bröstvårta i min mun så gav du till ett litet skrik av upphetsning.

Sakta kysste jag ömsom slickade jag mig vidare ned över din mage. Då jag nådde nedre delen av din mage så andades du tungt och varje utandning var början på ett litet skrik. Jag lät min tunga utforska området kring din fjuniga och välansade fitta. Den luktade syrligt, friskt och underbart. Försiktigt lät jag tungan glida in i dig. Du satte dig halvt upp och tryckte mitt ansikte mot dig samtidigt som du nästan råmade av upphetsning. Allt ivrigare slickade jag dig. Din orgasm kom nästan på en gång. Du tryckte mitt ansikte ännu hårdare mot dig, din kropp skakade samtidigt som du hade väldigt svårt att inte skrika.

Då du lugnat ned dig lite och släppt mitt huvud reste jag mig upp och tog snabbt av mig kläderna. Då jag ställde mig mellan dina ben med min stånd så smekte du den försiktigt. Och förde den mot fittan. Sakta började jag trycka in kuken i dig. Det kändes som att trycka in den i en väloljad, men knuten näve. Du var väldigt trång. under det att jag sakta fyllde dig så lät du som om du snyftade hysteriskt.

- Gör det ont frågade jag osäkert.

- Nej, nej fortsätt svarade du.

Sakta började jag knulla dig. Jag kände att utlösningen inte var långt borta, då plötsligt ytterdörren öppnades. Stilla hörde vi min far, din far, farfar och en av mina bröder. Berusade kommer in och sätter på bastun varefter de sätter sig på trappen med öppen dörr och börjar prata och dricka öl.

Jag vill dra mig ur. Leende håller du mig tillbaka.

- Nej ! Fortsätt.

Försiktigt fortsätter jag att knulla dig, samtidigt som en stor del av våra manliga släktingar sitter mindre än fem meter ifrån oss och snackar.

Efter bara några drag kommer du i en intensiv orgasm. Du slår huvudet i bordet så jag tror att alla ska komma upprusande. Jag känner utlösningen närma sig. Jag andas allt tyngre. Din händer smeker min kropp och min pung. Precis då jag ska komma säger du.

- Inte i mig, jag äter inte p-piller.

Jag drar mig ur och du glider ned på knä framför mig. Du tar tag i kuken med dina händer och runkar den sakta framför ditt ansikte. Din vänstra hand knådar försiktigt pungen. Du låter din tunga spela på ollonet och slickar villigt i sig vår kärleksaft.

Jag känner hur magen drar ihop sig och det börjar dunka i mig. Jag tittar på hur min kuk sprutar ut sperman över din mun och dina bröst. Försiktigt gnider du ut sperman över brösten med kuken. Leende slickar du i dig det som hamnat runt munnen.

Då våra släktingar gått in i bastun smiter vi diskret iväg upp till våra rum.

Under frukosten på morgonen ute på den stora altanen sitter du åter mitt emot mig och äter som ingenting hänt. Dina fötter smeker mig uppför benen och upp i skrevet, genast får jag ett stånd som är väldigt svårt att dölja under de tunna badshortsen.

Du vänder dig till din pappa och frågar om inte han tycker att det är lämpligt att kusin Johan hjälper henne med de naturvetenskapliga ämnena eftersom den gått lite knackigt under den sista terminen. Självfallet tycker han det om jag har tid. Vi gör raskt upp att Cecilia ska komma till mig i Stockholm under nästa helg för att få hjälp med det. Leende trycker du försiktigt till mitt stånd med din fot och säger leende:

- Bra ! Om du ska förbereda dig så är det främst biologin jag behöver repetera.

Rösta på Släkten är värst:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (35 röster, snitt: 3.26 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Släkten är värst