MÖTE I PARKEN

En lite märklig historia, men ändå. Efter att ha legat risigt till som frilansande journalist under en längre tid hamnade jag allt oftare på kontaktsiter på nätet istället för att göra det jag borde; ragga jobb.
Det var så jag kom i kontakt med Merete, och anledningen till att vi ”connectade” hade inget med sex att göra, det var den gemensamma humorn som bidrog till att det var kul att chatta med varandra. Dessutom hade vi mycket gemensamt vad gällde litteratur, musik osv. Men ju längre vi höll på ju mer började det smyga in sexuella antydningar och därefter var det i stort det enda vi gjorde; regelrätt sexchatt.
När Merete så sände en bild på sig, fast med ansiktet dolt, vaknade jag till. Hon hade en fantastisk kropp, och eftersom jag alltid tänt på stora bröst hade hon allt. Hennes stora och tunga bröst lyste emot mig på skärmen, kroppen var helt underbar med markerad midja och en välansad fittbuske som inte dolde hennes glänsande blygdläppar.
Jag återgäldade hennes bild med en på mig. Det var inte speciellt svårt att arbeta upp ett stenhårt stånd vid åsynen av hennes bild, och troligen reagerade hon på mina 22 centimeter eftersom det genast kom ett mail.
Nu var på något sätt broarna brända och tonen oss emellan blev allt rakare. Till slut kom vi fram till att vi skulle mötas. Merete hade ett önskemål om att bli betraktad som ett billigt luder i en park, och jag skulle köpa sex av henne.
Allt tog sin lilla tid, vi var båda upptagna på varsitt håll, men så kom vi överens om att träffas i en viss park i staden hon bodde i exakt klockan två en lördagnatt i september. Jag reste ner och fick mig ett hotellrum i närheten, och medan kvällen blev till natt vandrade jag mellan pubarna och tog en öl här och en där. Givetvis fanns det läckra kvinnor överallt men jag hade bara hennes nakna kropp för ögonen.
Strax före två ställde jag mig så vid ett träd bakom en svagt upplyst parkbänk, och det dröjde inte länge innan jag hörde steg mot gruset. Jag kände hur kuken hårdnade i byxorna när jag insåg att det var Merete som var på väg. När jag kikade fram såg jag henne just komma fram i ljuset, hon hade lyxigt knälånga svarta läderstövlar, lång gulaktig päls samt en frikostigt urringad svart blus och kort kjol. Det var svårt att se ansiktet, endast ett långt böljande svart hårsvall.
Som överenskommet ropade jag svagt:
-Hallå där! Har du lust att suga min kuk för 200 spänn?
Trots att hon visste det var jag såg det ut som hon ryckte till, men så såg hon sig om ett par gånger, såg ut att slappna av under det hon tog upp ett par solglasögon ur pälsfickan och tog dom på sig. Lojt släntrande kom Merete fram till mig där jag stod i mörkret, och jag drog mig ännu längre tillbaka. Sakta kom hon fram till mig, öppnade pälsen och visade upp sina fantastiska bröst; urringningen visade mer än den dolde. Äntligen, tänkte jag, skall jag få känna på dom. Jag visste ju att hon inte ville knulla, åtminstone inte första gången, detta var nog mera av ett test från hennes sida, hon visste ju faktiskt inte vem jag var.
-Då vill jag se din kuk först! Sade hon med mörk, hes röst.
Jag släppte ut min nu stenhårt bultande kuk ur byxorna, och såg hur Merete lystet slickade sig om läpparna, ställde sig på huk och greppade försiktigt kuken med välmanikyrerade händer med knallröda naglar. Hon drog några tag innan hon började slicka på ollonet, fortsatte hela vägen ner, uppigen för att därefter låta den glida in i munnen och frenetiskt börja suga.
Det var en helt gudomlig känsla att äntligen fysiskt få känna denna kvinna, och hon sög så underbart att jag helt gav mig hän, innan jag kom för mig att reagera.
-Dina bröst, stönade jag. Jag måste få känna på dina bröst.
Hon reste sig, knäppte långsamt upp blusen och blottade sina underbara bröst. Bröstvårtorna stod rakt ut och jag började genast smeka och slicka på dom. Jag kunde inte låta bli att smånafsa också, kanske lite hårt då hon undslapp sig ett litet stön. Min ena hand gled ner mellan hennes ben och fann en het, våt och villig fitta, och det kändes som fingrarna sögs in i den. Plötsligt tryckte hon ner mig mot marken och satte sig över mig så jag kunde slicka henne. Jag var så kåt att det flimrade för ögonen på mig så när hon sänkte sin fitta ner över mitt bultande stånd och började knulla mig trodde jag min sista stund på jorden var kommen. Fittan kramade och kramade, och för varje juck så brände det och sved i kuken av kåthet. Jag försökte hålla mig, men eftersom allt var så overkligt, det var ju inte tänkt att jag skulle få knulla henne, eller hon mig som det verkade, så blev det som det blev. När jag kände hur Merete krampade i orgasm samtidigt som jag såg hennes sensuella mun, tungan som nyss slickat min kuk, samtidigt som hennes tunga bröst gungade över mitt ansikte exploderade jag i en orgasm jag aldrig tidigare varit med om och kände hur våg efter våg av sperma slungades in i hennes dyvåta fitta. Hon kände det också och liksom mjölkade ut droppe efter droppe innan hon sjönk ner och pressade sina bröst mot mitt, kysste mig långsamt och länge.
Jag måste ha domnat till i all denna lyckokänsla av tillfredsställande för när jag slog upp ögonen var hon borta. Plötsligt kändes allt som en enda dröm alltihop men när jag med handen kände våra safter runt mitt kön, log jag bara.
Tillbaka på hotellet startade jag min laptop och kopplade upp mig på nätet för att skicka ett mail och tacka för en underbar upplevelse, men tydligen hade hon varit snabbare för där fanns redan ett mail från Merete, och något konfunderad läste jag:
”Ursäkta att jag inte kunde komma. Kan vi ta det någon annan gång?
PS. Som kompensation skall du få knulla mig!”
Jag förstod absolut ingenting.
Jag blev inte mycket klokare när jag dagen efter vid frukostbordet på hotellet satt med min morgontidning och slöläste. Dock spärrade jag upp ögonen när jag läste om en kändisfest som ägt rum på en restaurang just vid den parken jag varit i. Där fanns en hel del bilder på minglande kändisar, men framförallt en bild etsade sig fast; det var en bild på en känd schlagersångerska med långt böljande svart hårsvall, och dessutom en frikostigt urringad blus och kort svart kjol.
Det nästan svartnade för ögonen: Det var alltså henne jag knullat!

Kommentera MÖTE I PARKEN