Frisörskan med silikonbrösten

Har alltid tyckt att det varit något speciellt med min frisörska, en 41-årig, frånskilda kvinna. Hon har vid enstaka tillfällen då jag besökt henne haft en lite genomskinlig tröja, så att man sett konturerna av brösten och bh:n. Hennes bröst har varit ett av mina fantasiobjekt en längre tid och trots att hon fött ett barn och tuttarna kanske inte varit i bästa skick har jag velat se henne naken.

Historien börjar med att jag ringer upp henne för att beställa tid till en klippning. Hon svarade snabbt att hon hade en tid ledig en halvtimme senare och jag var inte sen att tacka ja. När jag öppnade dörren till salongen fick jag en av de större chockerna i mitt liv. Där stod hon framför mig i en genomskinlig skjorta, knäppt med endast två knappar. Innanför blottades två jättebröst, up-pushade av en guldglansig bh. Vidare hade hon piercat naveln och på sig hade hon även ett par vita byxor, så pass genomskinliga att en spetsstring skymtade. Jag fick stånd direkt och satte mig efter en stunds betraktande ner i stolen. Hon sprayade vatten i mitt hår och började klippa mig. Det dröjde dock inte länge förrän hennes behag kom på tal.

- Jag ser att du tittar mycket på mig idag, är det något speciellt? undrade hon.
- Ja, kanske det, svarade jag med ett flin.

Därpå började hon berätta om sina bröst, att hon satt in 580 per bröst och att hon piercat ena bröstvårtan. Nu blev jag riktigt kåt och började föra in diskussionen på henne över huvudtaget.

- Du tror inte att det är möjligt att en bröstälskare som jag skulle kunna få mig en närmare inblick? sade jag med glimten i ögat.
- Det ska vi väl kunna ordna, sade hon och släppte sax och kam i golvet.

Snabbt knäppte hon upp de knappar som återstod och tog av sig skjortan. Framför mig hade jag nu två väldigt välformade bröst och en underbar kvinna. Hon förde bägge händerna över ryggen och knäppte upp bh:n. Även den föll till golvet och nu trodde jag att jag skulle svimma av upphetsning. Brösten var de mest välformade jag sett, med en liten klyfta emellan. Den vänstra bröstvårtan var piercad och en vacker guldring prydde den.

Nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag slängde mig fram och började suga på de heta vårtorna samtidigt som hon började dra av sig byxorna. Med stringtrosorna vid fötterna började hon suga min hårda kuk och efter en riktigt holmgång med den bar jag henne till salongens etta bord. Väl där satte jag mig gränsle över henne och placerade min stenhårda kuk mellan hennes härliga bröst. Hon fattade tag om behagen och pressade ihop den lilla klyftan medan jag pumpade emellan. Jag kände att hon var alldeles våt på insidan av låren och flyttade mig nu bakåt. Hon särade på benen och jag siktade in mej. Min kuk trängde in i henne och jag vrålpumpade till en början medan hon tjöt högt. Därefter lugnade jag mej lite och böjde mig över henne och fortsatte pumpa. Jag lekte med henne hårda vårtor i min mun och hon stönade ljuvligt.

Plötsligt säger hon:
- Jag vill förverkliga en gammal dröm med dej, har du någonsin testat analsex?
- Nej, svarade jag, utan att ljuga.
- Bra, då ska vi testa.

Ur en låda i salongen fick hon fram en tub med glidmedel och med dess innehåll smörjde hon först in min kuk. Därefter var det min tur att smörja henne. Jag tömde en del tubens innehåll mellan hennes skinkor och började smeka in vaselinet i hennes öppning. När jag var klar ställde hon sig på alla fyra och jag förde, en aning nervöst, min kuk närmare och närmare hennes röv. Hon ryckte till när min kuk sjönk in mellan skinkorna och försiktigt började jag trycka in kuken i henne. Hon stönade till och jag stannade. Efter en liten paus, där jag pullade henne, tryckte jag in kuken den sista biten. Jag pumpade en liten stund och sedan skönk jag ner över henne och bara körde. Det var det mest underbara jag varit med om. Efter en god stund inne i hennes underbara sjärt drog jag ut kuken och hon brottade ner mig på rygg. Väl där var det hennes tur att sätta sig över mig. Hon styrde in min kuk i den drypande fittan och red mig så det stod härliga till. När jag kände att jag var nära att komma slutade hon. Jag reste mig och hon sjönk ner på knä framför mig. Jag höll mig i håret och hon sög satsen ur mig.

Sen kikade hon på klockan och konstaterade att nästa kund kunde dyka upp när som helst. Vi var helt nakna när hon snabbt klippte klart mig och slarvigt påklädd betalde jag för klippningen och lämnade salongen med ett belåtet flin på läpparna. Hon får gärna frisera mig igen!

Rösta på Frisörskan med silikonbrösten:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 röster, snitt: 2.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Frisörskan med silikonbrösten