Eva och skidlandslaget

Eva hade fått jobb som lillvärdinna på fjällhotellet. Hon var en liten mörk gullig kurvig 22 åring som var glad att hon fått ett jobb. Men det kändes ensamt i början trots att personalen var verkligt trevliga mot henne.
Det hade tagit slut med hennes pojkvän för ett år sedan och Eva längtade efter närhet. Kocken Eddie, en ganska småfet oattraktiv kille hade stött på henne men det verkade inte intressant trots att han var ganska kul. Då kändes det mer spännande med Åsa och Britt som trots sina åldrar var ganska flörtiga och tog med Eva på diverse upptåg.
Eva hade ett litet äventyr med en kille som var där på kurs och han hade en kväll när Eva stängde konferenslokalen frågat henne om hon kunde slå på bastun. Hon gjorde detta men på väg upp från bastun träffade hon hotellchefen. Han sa att någon hade klagat på bastutermostaten så att det var OK att ha den på om hon kontrollerade att den inte blev överhettad. När Eva gick ner för att kolla bastun var det redan fullt med karlar där som skojade med henne och bad henne välja en kuk för natten. För Eva var det ganska jobbigt och en halvtimma senare drog hon sig för att gå ner. Gubbarna är säkert fullare nu och då kanske jag blir våldtagen, tänkte hon. Men plikten framför allt så hon stegade ner. Några gubbar var nu i ducharna men gänget i bastun var på högvarv. Temperaturen verkade vara OK men två av gubbarna drog in henne och började smeka henne överallt. De skojade om att det måste finnas någon hon kunde välja. En stoppade ner handen under kjolen på Eva och gnuggade på medan den andra klämde på brösten och försökte kyssa henne. En ung kille reste sig och skällde på gubbarna. Och efter en stund släppte dom Eva som snabbt slank ut ur bastun och sprang ut. När hon stannade i trappen var hon nästan rädd över sig själv för hon hade börjat sära på benen och njuta av massagen hon fått. Hade inte killen räddat henne hade gubbarna fått fortsätta för hon hade hunnit bli ganska kåt.
Hon slog av bastun och kollade att föreläsningssalen var släkt och stängd. Då kom den unga killen och frågade hur det hade gått för henne. De satt utanför konferenssalen och pratade. Han var riktigt trevlig och hon drack lite då han bjöd på whiskey ur en plunta. Hon gick med honom upp emot förläggningen och erkände att hon blivit kåt av gubbarnas smekningar. Han kunde inte förstå att hon kunde bli det i en så obehaglig situation.
”Om jag skulle smeka dig nu så där fräckt hur skulle du då reagera”.
Eva fnittrade och sa att du kan ju prova. Han kunde inte låta bli att kyssa den lilla kåtungen och det utvecklades till en verklig tungkyss. Han tog ena armen runt ryggen på henne och greppade hennes bröst och lät han den andra gå på upptäcktsfärd under kjolen och smekte hennes fuktiga trosor. Hon särade på benen och kunde inte låta bli att jucka emot. Han tog då med henne in på sitt rum.
De klev raskt ur kläderna och klamrande emot varandra kysstes de åter tills de rasade ner på sängen. Eva runkade hans kuk och tog den i munnen men visste inte riktigt hur hon skulle göra skönt för honom så att han skulle knulla henne. Hon var nu otroligt kåt. Killen var dock het på gröten så han var snabbt på Eva och lät till hennes njutning sin kuk glida in i hennes slida.
Det var så länge sedan hon blev knullad. Hon visste inte riktigt hur man gjorde längre men det var inga problem. Det största problemet snuddade vid hennes medvetande medan de knullade. Hon hade inget skydd. Killen hade ju inte heller tagit på någon kondom. Hon som aldrig sedan gymnasiet utan skydd.
Men Eva var fångad i knullets njutning. Men när killen började stöna skulle Eva just säga ”spruta inte i mig” men det blev bara ”spruta” när killen började leverera sin sperma. Han knyckte och sprutade. Eva kände sperman tryckas in i fittan och kände hur hennes mus började pumpa in allt sprutet i livmodern och det nästan svartnade för hennes ögon. Vilken otrolig känsla det var att få säden oskyddat rakt in i fittan. När orgasmvågorna lämnat Eva drabbade samvetet henne. Hon fick ju inte knulla med gästerna, det kunde ju inte vara etiskt att vara på deras rum. Och hon hade knullat utan skydd. Nu var hon säkert med barn. Skulle hon göra abort? Hon klädde kvickt på sig och slank ner till sitt eget rum.
Som tur var fick hon mens bara någon dag senare. Men hon hade dåligt samvete för att hon kåtat upp sig så fort. Hon berättade för Britt och Åsa om sitt dilemma men de hade bara roligt åt. Eva. ”Inte kan du jobba på fjällhotell utan p-piller” sa Åsa och hämtade några ark till Eva. I går kom ju ungdomslandslaget och dom måste vi försöka med eller hur? Visst verkar det vara söta killar Lars, Peter, Anders och Patrik. Tänk att få knulla men såna atleter.

När Eva berättade om sitt äventyr för Britt nämnde hon att hon aldrig lärt sig hur man suger en kuk. Britt fick roligt åt detta och sa att det problemet kan vi snabbt lösa. Hon tog med Eva till Eddie som just slutade sitt skift. Kan vi få låna din kuk för jag måste lära Eva hur man suger. Eddie blev liksom Eva minst sagt chockad och stammade: ”Jag skulle just gå och duscha”. Bra sa Britt och tog Eva i handen och puttade Eddie framför till hans rum.
Eddie blev lite förbluffad för när de kom in i hans rum stod två kvinnor och väntade förväntansfullt att han skulle klä av sig. Britt bad honom skynda på och när han fick av sig kalsongerna tog hon bara tag i snoppen och drog in honom på toan. Eva kikade in och såg Britt ta lite tvål och tvåla in snoppen. Hon drog tillbaka förhuden och tvålade in ollonet. Nu var det ganska lätt att skölja då kuken nu hade växt ordentligt.
Britt puttade in Eddie i duschen med en klapp på stjärten. ”Nu klarar du väl resten själv”.
Det spolade ett tag i duschen och sedan kikade Eddie fram. ”Kan ni skicka handduken”. ”Schåpa dig inte, kom nu”sa Britt. Hon drog fram Eddie så att han stod vid sängen och satte sig på sängkanten så att de hade kuken på bra arbetshöjd. Lemmen hängde nu halvhård när Britt greppade den. Hon tittade på Eva och sa: ”Jag valde Eddie då han har ganska mild smak på sin sperma”. ”En del kukar ger så kraftig sur smak att det kan kännas ganska äckligt när man sväljer, smaken sitter i så länge”.
Hon tog kuken i munnen och sög och blötte den som en slickepinne. Hon lät den gå ut och in och verkade bara forma munnen efter den. ”Så här kan man hålla på om man bara vill hetsa och du ser att den blev direkt knallhård”. ”Att köra den långt ner i halsen blir ibland direkt avtändande då man ofta får kräkreflexer men det finns visst vissa som kan träna bort det”. ”Jag använder oftast snabbtömningssättet”. Hon greppade roten av kuken och sög på ollonet medan hon runkade skinnet snabbt från kukroten framåt längst lemmen. Hon tog ut kuken och sa ”det här klarar alla tjejer och det gör inte ont i kuken även om man är hårdhänt”. ”Man skall slicka på underkanten av ollonet medan man suger den och runka ganska hårt framåt och gärna låta pungen glida i handen när man drar tillbaks till roten”. ”Prova får du se och försök att svälja hela satsen, det tycker killen är häftigt”.
Eva greppade roten på kuken med tummen och pekfingret som en ring och kände hela pungen i handen. Hon tog in ollonet i munnen och började suga och gnugga med tungan medan hon drog fram kukskinnen så långt det gick och sedan runkade hon med ett stadigt grepp. Hon kände hur pungen smekdes var gång hon dunkade tillbaks mot kukroten”.
Eddie började flåsa och efter en liten stund började han att rycka och det första sprutet spolades in i munnen på Eva. När hon bara hade ollonet i munnen var det ganska lätt att svälja spruten även om det kändes lite otäckt, nästan som att dricka kiss tänkte Eva. Det blev lite kladdigt i munnen. ”Lite nötsmak, fortsätt nu med glassuget” sa Britt som nu började klä av sig och la sig på sängen. När lemmen åter hårdnat kröp Eddie upp i sängen och tryckte in lemmen i Britts slida och de började ett vanligt missionärsknull.
”Det är.. stön..så bra att göra så.. stön.. där med många killar ..stön.. för de kan sedan ..stön .. knulla länge utan att ..stön.. spruta så fort” avslutade Britt lektionen.
Eva var alldeles mjuk i benen av kåthet när hon gick ut ur rummet och hon hade ju lovat Peter att hon skulle hjälpa honom att lära Patrik hur man kysser och smeker en kvinna.
Peter som med sin utstrålning fick alla att hänga med. Patrik verkade mycket blyg. Han var oskulden i gänget enligt Peter. Eva var ganska intresserad av Peter vilket var förståeligt. Anders och Lars var ju som vanliga grabbar och troligen ganska framåt med tjejer om de fick en chans.
Eva gick nu upp till Patrik och Peters rum och Peter fick henne att ta av tröjan och BH:n vilket inte var så svårt i Evas uppkåtade tillstånd. Patrik skulle bara få smeka hennes bröst. Peter visade Patrik hur han brukade smeka hela brösten, kyssa på halsens sida och sedan medan han smekte brösten började slicka bröstvårtorna. Patrik fick träna på läxan och Eva blev allt mer upphetsad. När så bägge pojkarna suttade på var sin bröstvårta och Peter samtidigt smekte uppför Evas lår så särades hennes lår automatiskt. Peter lät sin hand smeka lite under trosan men sedan lät han Patrik dra av Eva trosorna och Eva hjälpte till genom att lyfta stjärten. Så här långt hade Eva inte tänkt gå men det var mycket upphetsande med Patriks nyfikenhet och Peters skickliga handlag. Peter fick Eva att dra upp kväna och sära benen ordenligt så Patrik fick titta. Bägge pojkarna smekte runt låren och över venusberget men rörde inte själva fittan. Sedan fick Patrik försiktigt smeka över blygdläpparna och sära dem för att hitta själva ingången. Eva ryckte till och stönade när Patrik stack in ett finger i fittan och kände runt där inne hur mjuk och smidig fittan var. ”Märks det att hon blivit fuktig” frågade Peter och Patrik svarade att det är alldeles blött här.
De tog av Eva kjolen och hon hjälpte till så att hon låg alldeles naken på sängen och Peter visade hur han brukade smeka kvinnor. Inte mitt på klitorisen utan alldeles ovanför eller genom att stimulera på båda sidorna av klitorisen. Eva kunde inte låta bli att stöta emot och sucka när Peter demonstrerade och lät Patrik prova. Sedan fick Patrik slicka. Noga att slicka över hela fittan och i början låta tungan glida upp över hela klittan.
Nu började Eva att stöna ordenligt. ”Klä av dig” sa Peter till Patrik och under tiden som Patrik klädde av sig så slickade Peter kraftfullt från analen över hela fittan medan Eva stönade och bad ”knulla mig”. Patriks lem stod som ett spett och han kröp upp över Eva som direkt greppade kuken och styrde in den i den trängtande musen.
Eva gnällde när Patrik tryckte sina första stötar i en kvinna men på en gång började Patrik stöna och rycka medan han pumpade in sin sats i Evas fitta. ”Oh, nej” hördes från Eva. Patrik låg som utslagen men en snabb Peter drog kvickt av sig sina träningsbraller, kalsonger och tröja. Puttade undan Patrik och utan att förlora någon tid tryckte han in sin penis i den blöta slidan och satte igång ett häftigt knull.
Både han och Eva var så överhettade att det blev ett högljutt gnällade och gnölande då två vältränade överkåtade ungdommar äntligen fick knulla. Lars och Anders hörde olåten från sitt rum och gick in till Peter för att se vad som var på gång och de kom in just när Eva gick upp i brygga och hennes mage ryckte medan fittan började sitt mjölkande av kuken under orgasmen. Peter fick kämpa för att behålla sitt läge på det upphetsade stoet men hans pumpningar övergick i ryckiga stötar då hans kuk stötvis laddade in satsen i evas pumpande slida. De upphetsande skriken och grymtningarna gjorde verkligen showen fulländad. Lars och Anders stog först som förstenade innan de gick närmare och studerade efterknullet då det nöjda paret låg och slöjuckade medan de kysste och smekte varandra.
När Peter rullade över blottlades den unga skönheten han njutit av. Hennes välformade bröst, söta ansikte, kurviga kropp och en helvåta fitta. Plötsligt hörde man Patriks ”men det var ju jag som skulle knulla henne”.
Peter tittade på Eva och frågade om det är OK om Patrik fick ett riktigt knull med henne. Hon hade nu dragit samman sina ben då hon kände sig väl blottat av Lars och Anders stirrande.
Peter reste sig och tog med de andra pojkarna till sittgruppen borta vid fönstret. De kunde dock inte låta bli att titta på Patrik som glidit in över Eva som särat sina ben för honom och man såg hans guppande stjärt mellan Evas lår. De rytmiska plaskljuden när hans kukrot slog mot venusberget gick rakt ner i kalsongerna på pojkarna som måste rätta till sina kukar i byxorna när de nu riktigt hårdnade.
Knullet verkade aldrig ta slut och Peters nakna kuk hade nu också rest sig i sin fulla längd. Ingen av pojkarna ville sluta att titta men de klarade inte heller av att uppleva detta så gradvis närmade de sig det knullande paret. Både Lars och Anders drog av sig byxorna medan Peter sträkte in sin hand mellan det knullande paret och började gnugga på sidorna av klittan. Effekten var snabb. Evas kropp började rycka och hon kved högt när orgasmen sköljde över hennes länder. Fittans massage ökade njutningen för Patrik. Snart började han att spruta sin sperma in i livmodern när han pressade in sin kuk så långt han kunde i sin kraftiga utlösning.
Patrik fick inte njuta något efterknull utan tippades åt sidan av Lars som bara plöjde in sin lem i den välfuktade slidan. Eva försökte att värja sig och sa något som ingen hörde då Lars vildsinta stötar fick hela hennes kropp att gunga. Brösten slängde trots att både Peter och Anders smekte dem. Lars knull blev nästan lika kortvarigt som Patriks första och hans sprutstön och ryckningar medan den upplagrade satsen pumpades in i Eva åstadkom aktivitet i rummet. Anders gjorde sig genast klar att överta Lars plats och Lars sista stråle kanade utanpå Evas fitta när Anders snabbt försökte komma till.
Anders hade bara hunnit börja jucka i den efterlängtade fittan när dörren till rummet gick upp. I dörren stod Åsa. Hon tittade misslynt på pojkarna. Skall ni verkligen vara fyra på en. Skäms på er.
Hon stängde dörren och började direkt ta av sig det nödvändigaste. Trosorna.
Peter satt på sin säng med kuken i vädret och Åsa bara puttade omkull honom och gränslade hans lem som direkt gled in i henne. Under tiden hon drog av sig tröja och BH red hon Peters kuk genom att gnugga sin fitta framåt och bakåt över den unga pojkkroppen. När hon var naken började hennes höfter rotera över kukroten. Peter stönade högt för det kändes som om kuken skulle gå av men samtidigt var det det kraftfullaste kukmassaget han någonsin upplevt.

Anders hade lyckats hetsa upp Eva så att det var ett väldigt flåsande och plaskande i den sängen då båda försökte att få in kuken så långt som möjligt. Trots att han var ganska överladdad lyckades Anders knulla en stund innan hans första slidsprut väckte Evas orgasm och de gnölade och gnällde medan de gemensamt försökte pumpa in så mycket sperma som möjligt i livmodern. Nu fick Eva njuta av en efterorgasm och Anders var verkligen go med henne. Han smekte och kysste henne under tiden de juckade ur sig den kvarvarande upphetsningen.
Åsa uppmanade Peter att komma för hon såg på Lars att det var kö till hennes mutta. Hon mjölkade kuken så kraftigt hon kunde med sina slidmuskler medan hon fortsatte sitt roterande över kukroten. Peter kunde inte stoppa även om han velat utan hans sprut pumpades upp i Åsas mjölkmaskin under hans kraftiga stön.
Åsa klev direkt av Peter och la sig på mage över sängkanten och bad Lars ta henne bakifrån. Han var inte svår att övertala utan hans kuk gled lätt in i den efarna fittan som mottag de kraftiga stötarna med att ge en skön massage. Lars vältränade kropp gav verkligen resultat i Åsas sköte. Hon mjölkade även nu lite med sina fittmuskler men njöt otroligt av den unga hingstens långa snabba juck i hennes erfarna fitta.
Det dröjde inte så länge innan Åsa stönade och fick sin första orgasm och hon måste be Lars ta det lite lugnt en stund. Efter några slöjuck var Lars åter igång med sin pistong som smaskade i Åsa som nu verkade vara i sjunde himlen och gnällde lite mellan jucken. Detta blev rena maratonknullet och svetten rann ner efter ryggen på Lars men han var i andra andningen och skojade med grabbarna att det verkar bli rena femmilspasset. Det gick igen för Åsa men nu ville hon fortsätta i sängen så hon kröp upp och la sig på rygg och vinkade in Lars. Han gled snabbt upp och fortsatte sin femmil men nu höll inte orken så länge utan hans sprutstön och stötar övergick till några trötta avslutningsjuck i Åsa. Hon vaggade honom i sin famn och skröt över sin ståndaktige skidlöpare.
Under hela slutpasset satt Patrik och smekte Eva och frågade om de inte kunde knulla mer.Efter en stund var det ett ganska slutkört ungdomslandslag och hotellstäderska som klädde sig och gick medan deras blyga kamrat knullade på med Eva.

2 svar to “Eva och skidlandslaget”

  1. C:

    Nice novell..me like ;)

  2. Ellan:

    Den var rörig, Riktigt rörig.

Kommentera Eva och skidlandslaget