Ett knull med frun

Jag hade varit borta i fyra dagar. Jag körde upp bilen på garageuppfarten. Som vanligt var garaget fullt med skort. Så jag fick lämna bilen på uppfarten. Jag steg ur och slängde igen dörrren. Jag var trött. Jag gick uppför villaingången förväntansfull. Min fru var hemma. Vi hade det fint sexuellt. Fyradagars frånvaro var för mycket. Tyvärr hade jag många sådana veckor. Men jag visste att jag skulle få lön för mödan när jag kom innanför dörren. Min fru hade ett fritt yrke och kunda arbeta hemifrån ibland. Jag hade meddelat med mobilen att jag var på gång. Med spänning öppnade jag dörren. Jag ringde inte på för det skulle bli en liten överraskning att jag var hemma. Hon hade säkert ändå hört bilen på garageuppfarten. Min fru brukade alltid fråga mej för att reta mig, du har väl redan knullat något lyxfnask så du inte har något kvar till mej. Jag berättade inget om mina sexutflykter på mina resor. Det fanns alltför många frestelser. Men följde med hennes snack och berättade om de mest fantastiska sexorgier Det gjorde både henne och mej kåtare. Hon överraskade mej verkligen. Hon var klädd i röda tajta trosor och behå. I handen höll hon en flaska champagne av bästa sort. Två glas var redan fyllda. “Välkommen hem din kåtbock” hälsade hon mej och höjde glasen. Hur många småtjejer har du knullat den här gången då ? frågade hon skrattande “Ja säg det du” svarade jag. Jag kanske skall visa dej några nya knullgrepp och ställningar som den nya generationen lär ut. Småtjejer dom är inte bara härliga att ta i dom knullar också men frenesi. Så får du själv bedöma hur många det är som har fått smaka på mitt stenhårda spett. Men den blir aldrig så stenhård som när du bearbetar den med dina läppar och tunga.
Under dessa korta sekunder har jag fått av henne behån. Hon hade knäppt upp min gylf coh kuken hoppade ut redan stridsberedd. Nu blev det bråttom. Vi drack ur våra glas. Jag slet av henne hennes trosor. Hon rev sönder min skjorta. Det ingcik också i vår hälsningsceremoni. Men jag hade råd med nya skjortor. Jag tog henne i mina armar och bar henne till vårt sovrum som badade i brinnande ljus. Byxorna kring forknölaarna och kuken nosade henne i röven. Samtidigt som jag snubblade fram försökte jag få in kuken i hennes varma, våta och kåta väntande grotta. Men det gick självfallet inte så bra. Det var för många saker på en gång. Hon hade istället tagit ett stadigt grepp om min hårda kuk och försökte runka den, medan vi snubblade fram mot sovrummet. Kuken var redan våt på toppen. Min fru var ingen sylfid. Jag fick uppbringa alla mina krafter för att inte tappa henne i golvet. Men jag älskade varje del av hennes kropp. Att kyssa hennes tår hennes rumpa, hennes hals gjorde mej vild av kåthet.
Nu var vi äntligen inne i vårt välkommande sovrum. Vi hade inrett det för att vara vårt näste för älskog. Men det var skönt att sova där också. Vi hade bl a speglar i taket och på den vägg som vätte mot sängens kuddplats. Här hade våra barn blivit till i kärleksrus. Här hade vi också skaffat oss kraft att härda ut det hårda vardagslivet. Lite förvånade blev jag när sovrummet inte badade i dagsljus Min fru gillade att knulla i dagsljus och inför öppet fönster. Hon väntade tror jag att någon skulle stå utanför och titta på vårt knullande. Men nu var rummet i mörker och det stod fullt med stearinljus överallt istället. När ögonen vant sig med ljuset fick jag en chock. I sängen låg det ett ungt par. De kunde var strax över femton år. Grabbens tonårskuk stod rakt upp där han låg bredvid en tjej som hade små toppiga bröst och en röd triangel därnere. Hon hade inte börjat raka sig. Flickan ställde sig över grabben och nafsade i hans kuk och hans ena hand pullade hennes fitta, som glänste.
Min fru slet sig ur mitt grepp och kastade sig över grabbens kuk och slök den i sin mun. Tilll mej sa hon mellan sugningarna “Ta hand om Ella”. Nu förstod jag varför hon frågade om jag knullat några småtjejer. Var hade hon fått tag i dessa underbara ungdomar. Hon såg att jag tvekade så hon manade på mej. Ella fattade galoppen, Hon sträkte sig efter min hårda upprättstående kuk. En kuk som var dubbelt så stor som hennes pojkväns. Hennes läppar slöt sig kring mitt ollon och jag kände att detta klarar jag inte om hennes läppar skall få bearbeta min kuk ytterligare några sekunder så skulle jag fylla hennes mun med fyra dagars kuksaft från en vuxen karl. Jag sneglade på Kerstin för att se vad hon höll på med. Hon hade Mats kuk i munnen. Jag hörde tydligt hennes smackande och hans gnyende. Så skrek han till och jag förstod att han sprutade sin tonårssperma i min frus mun. Jag kände också att det började dra ihop sig i min pung. Jag kom. Det var en skön utlösning. Jag sprutade Ellas mun full det rann kuksaft efter hennes haka. Jag fortsatte att spruta. “Det var sju och ett halvt sprut” sa Ella skrattande. Din kuksaft smarkar salt och den är något tjockare än Mats. Men den samkar gott. Vill ha mer. Hon gned in kuksaften i ansiktet och sa att hon hört att det skulle vara bra för hyn.
Kerstin slickade fortfarande på Mats kuk som slaknat något.
Nu vill jag ha din kuk i mej sa Ella till mej med lika mycket sprut. Hon tog tag i min kuk och drog ner mig i sängen. Hon kröp upp mot kudden och drog ner mitt ansikte mot sin grotta. Hennes fitta doftade ungt och gott..

“Nu vill jag ha din kuk i min fitta. Med lika många sprut” sa Ella
Hon tog tag i kuken och drog ner mig i sängen. Hon kröp upp mot kudden och drog ner mitt huvud mot sitt sköte. Hennes fitta doftade verkligen ungdom. Jag kände att hon droppat några droppar av den olja jag för några år sedan köpte till Kerstin. Då gick det upp för mig att Kerstin och ungdomarna haft en knullstund innan jag kom hem. Det kåtade upp mig än mer.
Min tunga letade snabbt reda på Ellas klitta. En skön härlig liten knopp som inte var så liten snarare som en liten penis. Hon gnydde härligt när jag for med min tunga över den. Det var härligt att fantisera om att det inte kunde ha varit så många tungor på hennes klitta elle kuker i den fittan ännu. Jag njöt. Min kuk hårdnade. Jag kände att någon sökte den. Jag kunde inte ta miste det var Kerstins hand. Hon visste precis hur hon skulle göra för att få den stridsberedd. Under tiden hade Mats rest på sig och stod nu med sin uppresta kuk vid Ells mun och hon sög in den. Jag kände kåtheten komma och en ny sats var på väg. Kerstins hand skötte sig utmärkt. Ellas smackande och sugande förstärkte kåtheten. Jag tog mig upp på Ellas mage och fösökte placera kuken i hennes grotta. Hon släppte Mats kuk och ålade sig i läge för att få min kuk i sin grotta. Hon var ett ungdomligt knullgeni. Hennes rörelser med häcken och höften gjorde att min kuk vara på väg in i den våta, heta och kåta grottan som läg inunder mig. “Har alla vuxna karlar sådana härliga kukar” frågade hon och vände sig till Kerstin. Nej det är få som har min mans storlek. Men den är skön det intygar jag. Som grabb mätte man ju sina kukar och då brukade jag alltid vinna. Kerstin tog ibland fram måttbandet för att kolla om den behöll måttet. När jag var som kåtast var längden 22 cm och omkretsen 12 cm. “Då vill jag ha en sådan karl i min äkta säng” svarade Ella
När jag till slut skulle glida in i Ellas grotta märkte jag att det var en yngre tonårsfitta, trång och men mottagande omgiven av en röd hårmatta av mjuka hårstrån. Jag tog det därför försiktigt för att komma in. Jag ville inte att hon skulle tycka det var obehagligt med min stora svällda kuk. Men det var så upphetsande att jag var tvungen att lugna mej för att inte spruta vid ingången. Jag hade ju lovat att hon skulle få fittan full. Jag kunde koppla av lite när jag såg att Kerstin var på väg att få en tonårskuk i sig bakifrån. Hans kuk som var liten gled in i den våta och hala kvinnofittan som tagit emot många stora kukar. Jag såg hur kåt han var, Han hade naturligtvis aldrig fått stoppa in sin kuk i en mogen kvinnas fitta. Och det dröjde bara några knull så kom han. Vare sig jag eller Ella hade varit overksamma. Hon hade banat väg för mig kuk. Hon var ivrig hon förstod att hon skulle få en upplevelse hon sent skulle glömma. Så gled jag in. Hon skrek till när jag nådde henens botten. Och då var min kuk bara till 2/3 inne. Hon kunde inte ligga still. Hon rörde sig upp och ner och farm och tillbaka hon skrattade och grät. Hon var en utstuderad knullerska. Det Kände jag. Hennes fittmuskler kramade min kuk medan hon juckade. Hur länge måste hon hålla på innan hon exploderar. Då kom det välkända orgasmskriket som inte skiljer så mycket från kvinna till kvinna. Så fick hon fram ” Kom nu gubbe fyll min tonårsfitta med din kuksaft till bredden Kom Kom Jag vill ha allt. ingen droppe får spillas på hälleberget Knulla mej Knulla mej nu. Jag vill känna din gubbkuk långt in i min unga heta härliga tonårsfitta. Då kom jag. Hennes rop hetsade mig till utlösning. Jag kom och kom och när mina sprut nådde hennes innerst skrek och skrattade hon och t o m klappade händerna.
Härlig härligt nu kommer Mats att få något att slå. “Eller hur Mats “
Men Mats hade inte tid att lyssna. Visserligen hade han redan tömt sin fröpåse i Kerstin mulliga mogna fitta men han fortsatte att knulla. Och så kom han igen. Jag såg det glänste av kuk- och fittsaft runt Kerstins fittläppar och på rumpan och utefter låren. Jag hade kuken kvar i Ella. Hon låg också och juckade lite smått fortfarande.
Kerstin tog Mats fingrar och visade vägen mot henes klitta och Mats förstod direkt vad han skulle göra. Kerstins andhämtning ökade i hastighet och blev liksom tung så riste hon till och Mats ramlade av hennes rumpa. Han kom snabbt tillbaka och fick in kuken igen och efter några nya juck drog han ut kuken och en varm ståle hamnade på Kerstins rygg. #Men vad gör du. in med kuken i fittan jag vill ha tonårssperma i min fitta.” Det var uppkåtande att se att han återigen placerade sin kuk i Kerstins fitta. Min gottepåse. Min kuk reste sig också
Det såg Ella Hon tog några kraftiga tag och placerade kukhuvudet på sina bröstvårtor som jag kände blev hårda. Hon ville ha de sista dropparna som smörjelse för sina vårtor. sa hon.
Men nu längtade jag efter att få knulla Kerstin. Hon stod fortfarande på knä med Mats kuk kvar i sin heta fitta. Jag knuffade undan honom och utan pardon placerade jag min stenhårsa kuk i en nyss tonårsknullad mogen kvinnas fitta. Min fråga var kunde jag spruta en fjärde gång. Kerstin blev alldeles vild när hon kände att det var min kuk som var på väg in. Vi åkte iväg på en knulltur utan dess like och jag fyllde hennes grotta med mina sista droppar och hon riste i en tredje orgasm. Ella och Mats såg storögda på.
De unga kunde inte hålla sig utan Mats vände på Ella och fyllde hennes plaskvåta fitta med sin lite rödmosiga kuk. De kom utan lång väntan.
Så låg där på sängen ett medelålders- och tonårspar nakna bredvid varandra nöjda och nyknullade.
Detta mäste vi göra om sa jag. Ett sånt här välkomnande kan man inte avstå ifrån.

Chefen

1 svar to “Ett knull med frun”

  1. Kent:

    Kerstin viste hur kåta män ska behandlas. I en kvinnas armar ska det inte vilas.

Kommentera Ett knull med frun