Slaven

Det är igentligen ingen novell utan något jag skrev till en mailkompis.

Tänk dig själv med en snäv kort svart kjol och högklackade pumps. Svarta blanka underkläder och en trosa som är öppen i grenen och att du har en helt naken kille framför dig. Han är din slav. Killen som står på alla fyra framför dig på golvet. Du sitter bekvämt tillbaka lutad i en skön fåtölj och funderar på vad du ska ge din slav för behandling. Men först ska du värma upp dig själv lite. Du kommenderar slaven att hämta din stav åt dig. Under tiden tar du fram handbojor så när slaven kommer med staven kedjar du hans händer bakom ryggen och sätter honom på golvet framför dig. Du sätter dig bekvämt tillrätta och lägger i dina lår på armstöden. Den rosa skåran glittrar av fittsaft i trosans öppningen. Slavens blick är stadigt fästad på din fitta när du långsamt särar på blygdläpparna och låter staven glida in. Löskuken gör så skönt i din fitta och dina fingrar glider runt klittan. Du ser slavens kuk som står av anblicken av dig när du pullar och stavknullar dig själv. Du njuter av att se honom sitta där med bultande kuk men helt oförmögen att göra något åt det. Han vrider på sig och ser bedjande på dig men du låter honom hållas. Ännu en liten stund ska han få lida. Slavens tunga går mellan hans läppar precis som han slickar fitta. Du förstår vad han vill och drar ut staven ur det blöta hålet och sträcker fram den mot hans mun. Han slickar ivrigt staven ren från fittsaft. När staven är ren så ser han bedjande på dig igen och frågar försynt om han får slicka din fitta. Du ger honom tillåtelse under villkoret att han gör det bra. Slaven sätter sig tillrätta mellan dina lår och börjar slicka. Hans kuk står hela tiden som ett hammarskaft upp mot hans mage. Du njuter oerhört av att se honom så hjälplös och kåt. Slavens tunga är skön och kan sin sak. Du lutar dig tillbaka och njuter av hans tunga men känner att det saknas något för att det ska bli riktigt bra. Staven som du håller i handen och som du nyss hade i fittan får duga så länge att suga på. Slaven slickar allt intensivare och med en stav i din mun kan det inte bli mycket bättre. Din fria hand smeker brösten utanpå den glansiga bh:n. Dina vårtor hårdnar och spänner tydligt genom det glansiga tyget. Slaven begraver sitt ansikte i din fitta. Han slickar febrilt och du känner hur din orgasm kommer smygande över dig. Den sköljer genom kroppen som elektriska stötar. Fittsaften formligen sprutar ur dig och över slavens ansikte som glänser.

När du hämtat andan ber du slaven ställe sig upp. Hans kuk står ådrig och svullen rakt ut. Det glänser lite av sperma längst ut på ollonet. Du drar med dina naglar under pungen på honom och drar retfullt förhuden upp och ner över ollonet ett par gånger. Sperma droppen längst ut på ollonet tar du på pekfingret och som du sedan slickar av. Åter igen tar du ett stadigt grepp runt hans kulor med en handen och med den andra runkar du honom ett par långsamma och sköna drag. Slavens stönar högt av vällust och ber om att få komma. Då slutar du runka honom och klämmer med pekfingret och tummen runt roten på kuken. På kommando från dig vänder sig slaven om och du frigör hans händer. Sedan beordrar du honom att ställa sig på alla fyra med baken vänd mot dig. När slaven står framför dig på knä smeker du dig själv mellan benen och sticker in ett finger djupt i din blöta fitta och drar ut det igen och sätter fingret mot slavens rövhål. Glidmedlet från din fitta gör att fingret glider in lät. Ett stönande ljud hörs och när du sedan börjar runka honom igen där han står på knä dröjer det inte många sekunder innan slaven kommer i en utlösning. Du mjölkar ur honom floder av sperma och du känner hur hans röv kramar ditt finger.

Nästa order till slaven är han ska så snabbt som det går ska runka upp kuken till ett hårt stånd igen. Under tiden tar du av dig dina trosor och tar fram den lilla staven som du brukar använda i det bakre hålet. Slaven får till uppgift att slicka ditt rövhål innan du för in den inför hans ögon. Du njuter av att sitta med brett särade ben och en runkande slav som tittar med stora ögon. Kuken som för ett par minuter sedan var slak och kladdig har nu blivit stor och hård igen. Du tar ut staven och ber slaven använda sin kuk i röven på dig istället. Den är grov och det är trång men den glider in och fyller dig helt. Det är skönt för dig med kuk i röven och slaven ser ut att njuta också men du känner hur kissnödig du blivit.

Du beordrar slaven att följa dig på toaletten och ber honom lägga sig på golvet. Innan du kissar vill du dock känna hans kuk i fittan. Så du ställer dig över honom och sänker dig sakta ner över han kuk. Du för med van hand in den mellan dina blygdläppar och sjunker sakta ner över hans grova lem. Slaven stönar av njutning när din varma våta fitta omsluter hans kuk. Han kan inte låta bli att stöta mot när du sjunkit ner till roten. Hans hårda och stora kuk känns skön i fittan men hans stötar känns mot kissblåsan och du känner hur du inte kan hålla dig längre. Du ställer dig upp med fötterna på var sin sida om slaven som ligger utsträckt på golvet. Dina hand särar på blygdläpparna och kissar ner för dina lår och över magen och kuken på slaven som genast tar kuken i sin hand och börjar runka igen. När du lättat på trycket glider du åter ner över den grova lemmen. Det dröjer inte lång stund innan du kommer i en häftig orgasm samtidigt som. slavens kuk pumpar in floder av sperma långt inne i fittan. När slavens kuk börjar slakna så glider du av den och vänder dig snabbt om i en 69:a och beordrar din tjänare att slicka dig ren. Du trycker din blöta och nyknullade fitta mot hans ansikte. Det rinner en härlig blandning av fittsaft och sperma in i munnen på slaven som slickar dig lydigt utan att klaga

När han gjort sitt jobb ställer du dig upp och slaven reser på sig. Du ger honom en honom en djup kyss och frågar med ett leende om han vill duscha tillsammans med dig. Det kan han behöva.

Insänt av Nalle

1 svar to “Slaven”

  1. egil barøy:

    slaven skal vara naken med sin harskarinda glattraka nere runt kuk åvar kuk pung stjarthull søv brøst undar armar slavan må nar de krevast sleike haeskerinden sit stjarthull slaven sin mund skal gape nar de krevast harskerinda kan kissa slaven rett imunden så de rennar nerar vidre nar islavens hals slven har inte låv och runka utan tilate från harskerinden slaven ar tvunget til svalja sin egen sparma ver gang harskarinen kan knulla slaven med påspent kuk islavens stjarrkull och munden om harskarinden invirerer allar får besøk af sina vennar så må slavenock varasamman med dei pil naken um de tas foto så må slaven visa up sig alt ock med stiv kuk.

Kommentera Slaven