Skönt i trappan.

Är man omkring de 20 som jag så vill man ut och slå runt lite då. Således åkte vi, mina polare och jag, en bit bort ifrån hemorten för att ha något att minnas till nästa helg. Saken är den, att vi på något sätt alltid har roligare om vi åker iväg en bra bit hemifrån. Undrar någon varför så vet jag inte om jag kan svara på det. Det är säkert psykologiskt. Diskotek heter det visst. Den platsen där optimista ungdomar, som vi killar söker eller fantisera om att kanske hitta en dofsing att förnöja sig med bara för en kväll, eller något att spinna vidare på. Jag anser mig själv vara en sådan. En utpräglad sökare. Men det finns tider då man nästan förlorar hoppet, då det var länge sedan sist eller nu 18 december, då något förhoppningsfullt fallit sönder. Susanne hjälpte mig den här gången. Kvällen hade väl nästan börjat lida mot slutet och jag, med kvällens förhoppningar grusade, började lida alltmer av all öl som jag tröstade mig med. Då. Plötsligt var det någon som ville dansa med mig. Nog för att jag blivit uppbjuden förut, men det händer så pass sällan att man aldrig vänjer sig. (Sedan kan de snacka om jämlikhet bäst de vill). Tjejen som ville dansa med mig såg bra ut. Ögonen som tittade på mig, fick mig att vakna till. De lyste av något som det inte finns ord för – närmast kommer nog vilja. I alla fall så dansade vi och pratade. Allting gick automatiskt, som tåget på rälsen. Hade hon planerat detta, vilket jag misstänker att hon hade, så maskerade hon det jävligt skickligt. Våra danser blev allt mer utstuderade. Till slut fejkade vi nästan samlag på dansgolvet. Precis som Billy Idol på scen. Och jag, jag blev bara kåtare och kåtare. Det var tur att jag hade kavaj, annars hade jag väl blivit utkastadför olovlig uppsättande av tält mitt pa dansgolvet! Vi gick iallafall därifrån innan det var slut. Sedan kom chocken. Var bor du ? frågade hon. Susanne hade tagit förgivet att jag bodde i stan och som hon sa, hade en stor skön säng som vi skulle hoppa i.

- Jag är så kåt, jag vill knulla! sa hon. Jag var tvungen att bita mig i tungan för att kolla så att jag inte håll på att få sädestömning i sömnen, nyper sig gör de bara på film. Hon sade samma fras flera gånger medan hon smekte mig på kuken. jag fick veta att inte hon heller bodde i stan, utan hos en kompis i en etta. Helvete, lindrigt sagt var det ett. 18 december var det kallt också, frost i gräset. Susanne ville verkligen ha mig för medan vi gick ut i natten så fick hon en ide.

- Du! sa hon. Jag har faktiskt jobbat här i stan på kontor och jag kom ihåg att det var något strul med låset. Således gick vi till detta kontor som visade sig vara något liknande ett hyreshus, fast med kontor som hyresgäster. Susanne agerade dörrdyrkare och fick utan problem upp porten, sen var det klippt. Ingen av kontorsdörrarna gick att få upp och droppen i havet var att när vi slutligen hade jobbat oss upp till högsta våningen, var det ett par vanliga hyreslägenheter där uppe.

- Äsch skit samma, sa hon och satte sig i trappan. Kom! Jag satte mig ner brevid henne och hon lade sina armar om min hals, slickade mig i örat och kyste mig samtidigt som hon viskade:

- Jag vill ha dig här och nu! Det fick mig att strunta i allt annat. Hon smekte av mig byxorna och jag slet av hennes. Hon knäppte upp min skjorta och jag slet av hennes tröja. Jag smekte hennes små runda bröst och hon böjde sig ner mot min vajande påle. Sedan tog hon den i mun och sög. Inte hårt smärtsamt, utan smekfullt och försiktigt. Jag smekte hennes lår, bröst och stjärt och tvingade mig att tänka på hyresgästerna. Det började bli nära för mig och det märkte hon.

- Har du kondom, annars har jag det ? sa hon. Jag tog fram en och hon rullade på den. Susanne darrade och skälvde av kåthet när hon grenslade mig i trappan. Jag styrde in mig i hennes otroligt varma våta inre. Hon red mig sakta och djupt medan jag smekte hennes små svettvåta bröst. Jag greppade med båda mina händer om hennes runda varma röv och lät ett par fingrar smeka hennes analöppning. Runt, runt gick mitt långfinger mellan hennes skinkor tills den hittade rätt och sakta tryckte bort spänningen i muskeln och sakta öppnade henne. Jag körde in hela fingret i hennes röv. Hon stönade till och tryckte sig hårt ner på min kuk, när hon nådde klimax. Jag drog ner hennes ansikte mot mitt och slickade och kysste bort hennes efterdyningar, tills hon reste sig upp från mig.

- Kom, ta mig bakifrån! sa hon. Susanne gick ett par steg upp till högsta trappavsatsen och ställde sig på alla fyra. Nu var det hon som var mest stadig på hand så hon hjälpte mig att styra rätt. Hennes hand grep om min hala stake och gned den först ett par gånger i sin stjärt, innan hon drog den helt mellan sina ben framifrån och bakåt, tills den gled in i hennes fitta.

- Kom igen nu, knulla mig, knulla mig tills du storknar! Hennes blanka röv, hennes ord och hennes dofter fick mig nästa natt att storkna. Jag knådade hennes höfter och juckade henne som en lejonhane. Varje gång min pung slog emot hennes stjärt, lät det som ett magplask i en bassäng. Hon gnydde och jag morrade. Mina ögon vilade stint på hennes svettblanka skinkor. Plötsligt såg jag dom inte längre. Jag fick en utlösning så jag trodde att pungkulorna skulle fara upp i halsen. Hennes ord väckte mig till sans.

- Vill du släppa mig nu, jag är färdig för länge sen, tack ska du ha! Jag släppte greppet om hennes stjärt och drog mig ur henne. Hon kysste mig snabbt på min mun innan hon började att klä på sig.

- Det luktar älgskog, sa hon innan hon gick ut. Vi skildes åt utan löften, utan farväl.

Rösta på Skönt i trappan.:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 röster, snitt: 3.33 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Skönt i trappan.