SKÖNA STUDIER

Jag hade ledigt från skolan för att åka på studiebesök till Uppsala. Det var till universitetet vi skulle. Min enda natt där skulle jag tillbringa hos en tjej, några år äldre än jag, som jag känt sedan länge. När jag klev av tåget på kvällen stod hon på perrongen och väntade. Redan när jag var yngre hade hon och min syster varit tillsammans. Det var då jag börjat gilla henne. Maria hette hon, en blond korthårig snygg tjej med stora fasta bröst och en snygg häck.

Som vi bestämt gick vi hem till hennes lägenhet genom ett vinterkyligt Uppsala. Väl hemma bjöd hon på middag. Medan vi åt och småpratade märkte jag att mina känslor för henne nu hade viss respons.

Jag skulle sova på en tältsäng i rummet bredvid hennes sovrum. Medan jag bäddade min säng gick hon till badrummet och gjorde sig färdig för att sova. När hon var klar tittade hon in till mig och undrade hur det gick. Hon stod lutad mot dörrkarmen och ljuset från hennes rum genomstrålade hennes tunna nattlinne så att hennes kruviga kropp och de fasta brösten tydligt syntes igenom linnet då hon pressade sidan mot dörrkarmen.

Jag märkte hur det pirrade till i min mage ända ner till kuken. Jag fick stånd direkt och var i min blyghet tvungen att böja mig framåt för att dölja mitt stånd. Det syntes att hon la märke till det för hon gav mig en blick, vände leende om och gick och lade sig sig i sin säng. Innan jag somande tänkte jag många sköna tankar om henne. Följande morgon vaknade jag långsamt upp då jag hörde att hon steg upp. Sakta kom jag också ihåg vad jag tänkt kvällen före. Idag skulle hon gå på en föreläsning om nästan två timmar och lite senare skulle jag infinna mig på universitetet. Hon var uppe i god tid. Jag hörde och såg hur hon gick in i badrummet som låg alldeles innanför dörren i hennes tvårumslägenhet. Hon hade lämnat dörren lite på glänt. Jag såg hur nattlinnet föll ned på golvet. Än en gång kom jag ihåg hennes sköna former i motljuset kvällen innan och hennes leende.

Nu stod hon alltså bara i trosor. Efter viss tvekan smög jag upp ur sängen. Jag gick fram mot toalettdörren och kikade genom glipan Där stod hon framåtböjd. Hennes fina fasta bröst hängde ner där hon stod och tvättade sig med ryggen mot dörren. Medan hon sköljde sig i ansiktet öppnade jag dörren försiktigt. Just som hon var klar gled upp mot hennes välformade skinkor och pressade försiktigt min växande stake mellan hennes skinkor. Hon hoppade till av förvåning. Nu är det kört tänkte jag.

Du är morgonpigg ser jag, sa hon och tittade på mig genom spegeln ovanför tvättstället.

Samtidigt pressade hon sin häck mot mitt stånd och började massera. Detta tryck och masserande gjorde mig ännu kåtare och min kuk ännu styvare. Hon tog handduken som hon hade lagt runt halsen och slog den runt min hals, drog mig mot sig och gav mig en våt och lång kyss.

Hon var lika het som jag. Jag drog ner hennes små spetskantade vita tangatrosor. Jag började smeka hennes stora fasta bröst med ena handen bakifrån. Samtidigt smekte jag hennes brunbrända lår och ena skinkan med andra handen. Jag kysste henne i nacken och hon böjde huvudet bakåt.

- Kom in i mig, väste hon. Jag kände hur hennes safter rann utmed låren.

- Inte än, svarade jag i ett försök att dölja min egen kåthet.

Hon hade slutit ögonen och stod gnyende och gnuggade sin häck mot mig. Då tog jag tag i hennes höfter och roterade henne ett halvt varv och ställde mig på knä. Jag knysste hennes mage och fortsatte nedåt. Jag började med tunga och läppar leta mig fram genom hennes buske. Vid hennes venusberg fortsatte jag ännu längre nedåt. Så började jag med tungan leka mig in mellan hennes blodfyllda blygdläppar.

När jag hittat hennes klitoris och nafsande och slickande retat henne ännu mer tog hon tag i mitt huvud och pressade mitt ansikte mot sig. Hon sträckte upp ena armen och tog tag i stången som höll upp duschdraperiet som stöd. Sedan lade hon sina ben på mina axlar och korsade dem på min rygg. Med min tunga ömsom på klitoris och ömsom i fittan drog hon mitt huvud rytmiskt upp och ned med ett fast grepp i håret med andra handen tills det gick för henne. Nu var hon plaskvåt och anfådd. Flåsande släppte jag ned henne och vände henne. Jag höll i hennes slanka höfter och för varje stöt jag gjorde mötte hon mig stönande med häcken. Efter en kort stund kände jag hur hon pressade saften ur mig mer och mer. Som ett skruvstäd kände jag hur hennes underliv pulserande drogs ihop. I ett genmensamt skrik gick det för oss samtidigt. Hon kastade stönande huvudet bakåt och jag kände hur hela satsen sköt in i henne. Hon vände sig sedan sakta om och omfamnade mig. Vi smekte varandra och jag kände hur hennes heta kropp sakta gled ner mot mitt underliv.

- Vi har gott om tid, sa hon och tittade på mig.

Hon smekte nu min pung långsamt bakifrån. Hennes händer rullade runt mitt könshår ut mot roten och skaftet. Hon tog toppen på ollonet i sin mun. Hennes tunga slingrade sig runt ollonet och smekte mig samtidigt. Nu började hon rytmiskt att suga ut och in. Jag tog tag i hennes huvud genom det blonda håret. Försiktigt tryckte jag hennes huvud mot mig. Hon svalde mer och mer av mig. Alldeles innan jag trodde hon skulle suga ur mig allt tog hon tag i armen. Kom, sa hon. Vi går till min säng.

Jag hann knappt lägga mig ner på rygg förrän hon fortsatte att suga. Hon kröp upp och lade sig med huvudet mellan mina ben. När hon fått mig så upphetsad att det dunkade i mig, tog hon ett fast tag runt staken. Hon förde den till sin droppande öppning och sjönk sakta ner över den.

Hon började rida mig våldsamt. Medan hon med slutna ögon red mig masserade jag hennes bröst. Fortare och fortare gungade hon upp och ned. Hennes safters smaskande gjorde mig ännu kåtare. Hon slängde huvudet fram och tillbaka och i ett gemensamt brunstskrik gick det för oss. Innan hon utpumpad reste sig för att gå sa hon: Du får gärna göra fler studiebesök.

Rösta på SKÖNA STUDIER:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 3.18 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera SKÖNA STUDIER