SKÖN TELEFONSEX

Detta hände en kväll i somras. Jag hade just duschat och satt nu och läste tidningen till skön musik då det ringde på dörren. Jag väntade inget besök och undrade vem det kunde vara. Det var grannflickan Christel som undrade om hon fick låna telefonen då hennes var trasig. Naturligtvis, kom in bara, svarade jag. Christel var ungefär i min ålder och väldigt attraktiv med sitt svarta långa hår. Klädd i åtsittande tröja utan något under och i jeans var hon rentav läcker. Jag satt i soffan och beundrade henne medan hon ringde. Efter avslutat samtal tackade hon ja till en drink och snart satt vi i soffan och hade det mysigt. Hon var lättsam och glad och jag kände mig så naturlig i hennes sällskap.

- Skall du gå och sova snart, eftersom du sitter i bara pyjamas, frågade hon. Nej, inte alls. Jag duschade strax innan du kom och satt bara och läste, svarade jag.

- För jag ser något som nog vill i säng, svarade hon skrattande och pekade fnissande på kuken som nu stod rakt upp i mina pyjamasbyxor. Morgonrocken hade glidit isär lite och jag hade fått världens stånd.

- Vad stor den verkar, får jag känna lite, fnissade hon. Strax kände jag hennes små fingrar runt min stora stake som hon runkade allt ivrigare.

- Skönt, va? Den är verkligen jättestor, anmärkte hon.

- Får jag smaka? Utan att invänta svar blottade hon nu min kuk och tog den i munnen. Hon sög intensivt och lät sin tunga spela längs med hela flänsen. Det var så härligt så jag nästan sprutade i hennes mun, men då hon märkte att det började rycka i kuken slutade hon suga.

- Kom, vi går och duschar, sade hon, och jag var inte nödbedd. Jag fick snabbt av Christel både jeansen och den snäva tröjan. Trosorna ville hon behålla på och hon ville inte att jag skulle ta av mig pyjamasen. Så vi ställde oss under duschen och strax forsade det ljumma vattnet över våra kroppar, och vi var snart genomblöta. Jag tvålade in hennes fasta bröst och mage och strax ställde jag mig på knä, vek undan de blöta trosorna och tvålade in hennes fitta också. Hon gnydde och njöt av behandlingen och jag kände att hennes klitoris blev större.

- Nu vill jag tvåla in dig, sade hon till mig och hennes tvåliga fingrar löpte snart amok runt kukskaftet. Din härligt stora lem i dessa trånga pyjamasbyxor, gör mig så kåt, sade hon och fortsatte runka. Nu var vi båda heltända på varann och snart lade hon sig på alla fyra i det strilande ljumma vattnet och bad mig ta henne bakifrån. Jag stötte in min lem i hennes trånga fitta, och det var något av det skönaste jag nånsin upplevt. Att det var så skönt att knulla denna flicka, hade jag väl anat men inte vetat.

Vi fann snart den rätta takten medan vattnet fortfarande strömmade ner över våra heta kroppar och jag kände att det snart skulle gå för mig.

- Ja, bara spruta din varma sås i mig, bad hon. Du får göra allt du vill, gnydde hon.

Strax kände jag hur hennes sköte liksom kramade min lem och min heta sperma forsade in i hennes kön. Vi fortsatte sen ute i hallen. Och gissa vem som sov över hos mig varje natt efter det här.

Rösta på SKÖN TELEFONSEX:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (10 röster, snitt: 3.10 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera SKÖN TELEFONSEX