På skoltid

Jag är en 18årig skolpojke som tänkte vad som en gång hände mig på skoltid. Min klass består av typ 20 pojkar och 10 flickor. Många av dem är otroligt snygga och sexiga och eftersom jag går det estetiska konstprogrammet vet jag att många av brudarna är kåta och villiga att visa upp sig. Iallafall under en lektion härom veckan hände den underbaraste grejen i hela mitt liv.

Anna, en blond, väldigt feminin och sexig tjej, gick plötsligt ut gråtande från en lektion. eftersom jag är en väldigt romantisk och omtänksam person så följde jag förstås efter. hon satt vid ett bord utanför lektionssalen. Hon satt med huvudet i knät och snyftade. Jag la min hand på hennes huvud och sa hennes namn. hon tittade lite försiktigt upp och blottade sin otroliga uringning som visade upp månadens vackraste syn. jag såg att hon hade på sig en röd spets. bh och när jag ser sånt kan jag inte hjälpa att få ett otroligt stånd innanför brallan.

-Vad glor du på sa hon plötsligt.

-Öh ingenting, sa jag. Vad är det, frågade jag och bytte samtalsämne snabbt. Hon drog en snabb historia om en pojkvän som hade gjort si och så. Medan hon berättade satte jag mig jämte henne och la armen runt henne. Hon berättade att han visst hade gjort slut eftersom hon var nymfoman och han kiunde inte ge henne alld en sex hon begärde. Jag kände att jag blev kåtare och kåtare och kuken blev bara större och större.

- Jag skulle klarat av det sa jag och log.

- Jag ser att du är på gång sa hon och tittade ner mot min utputning i brallan. Jag skämdes lite men jag såg på henne och jag såg att hennes blick var urkåt och såg att den längtade efter att känna på min kuk. Plötsligt frågade hon något helt oförberätt:

-Har du någonsin knullat någon tjej på skoltid.

-Nej sajag förvånat.

- Kom sahon

Jag följde efter henne. Hon gick mot gympa tränarens kontor och frågade honom om vi kunde låna nycklarna till styrkelokalen. Det ver okej eftersom hon var stamgäst där typ. Hon tog mig i hand och hon skyndade på så snabbt hon kunde. När vi kom fram till styrkelokalen låste hon upp puttade in mig och låste igen.

-Äntligen ensamma, sa hon. Hon gick mot mig och man anade på hennes kåta blick vad hon ville. Hon släppte ner sitt hår och gav mig en vild eldig kyss och min kuk styvnade direkt. Jag drog av henne tröjan och hon drog av min. Hennes bröst var otroligt fasta och stora och när jag släppte ut dom från b-h:n, blottade hennes otroligt styva bröstvårtor och nöp lite i dem stönade hon till och lade sin hand på min kuk och började smeka mig utanpå brallan. Jag var så jävla kåt och hon med.

Jag förde upp min hand under hennes kjol och kände på hennes fitta. Jag drog av henne trosorna och började pulla henne med ett finger. Hon nästan slet av mina kläder och började runka min kuk och hon stönade till lite då och då. Hon började kyssa mig på halsen och ner på bröstet neråt mot magen och sen tog hon att stadigt tag i min kuk och börjad suga. hon var en mästare på det det kittlade till lite och jag drog ur min kuk.

Jag var så jävla kåt och kunde komma vilken sekund som helst. jag lade ner henne på en Bänkpressbänk och jag började smeka hennes bröst med ena handen och fittan med andra. hon var rakad och alldeles plakvåt och hon njöt verkligen. Jag gick sedan ner med ansiktet mot härligheten oc började slicka henne. hon skrek nästan och bad mig att komma in i henn bakifrån. Hon vände på sig och putade ut med rumpan och sedan stack jag in den. Jag tog ett fast tag i hennes rumpa och började sedan knulla henne först lugnt och sedan snabbare och snabbare. hon var otroligt skön och hennes fittmuskler spände tag om min kuk varje gång jag juckade. När vi hade knullat i typ tio minuter skrek hon till i en otrolig orgasm.

Hon sa_ Du måste komma i min mun. Hon vände sig om igen och tog åter igen min kuk i munnen. hon verkligen ville att jag skulle komma nu och hon sög allt snabbare och snabbare och nästan bet lite i kuken i mellanåt tillslut kända jag den otroliga känslan och jag la en otrolig sats i munnen på henne. Jag stönade till. Vi lade oss utmattade ner på en matta och bara pratade lite sen om hur många sköna stunder vi kuynde ha på våra raster. Det blev fler gånger men det tar jag en annan gång.

Rösta på På skoltid:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 röster, snitt: 2.54 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera På skoltid