Skolkerskan

Den här dagen hade jag bestämt mig för att vara “sjuk”, det vill säga vara hemma från skolan. Morsan och farsan var ute på tjänsteresa, så jag tog tillfället i akt. Vid niotiden blev jag väckt av telefonen. Jag vägrade att svara, utan lät telefonsvararen slå på. Jag kunde höra min morsas röst. “Åsa, tänkte bara upplysa dig om att det kommer en tevereparatör på eftermiddagen, det hade jag glömt att berätta, därför har vi lagt ut en nyckel så att han kan komma in, ha det så bra gumman”. Jaha tänkte jag och somnade om. Urtrött efter en vild helgs festande vaknade jag på nytt av att jag hörde en nyckel i dörren av vad jag förstod var tevereparatören. Jag hostade till frö att göra honom varse om att han inte var ensam i huset.

- Hoppsan, sa han och kikade in i mitt rum, jag trodde__.

- Det är okej, svarade jag och stirrade hans vargblå ögon, vilken pudding, tänkte jag och började smida planer på hur jag skulle kunna få honom på knä. I och för sig såg jag att han var ringmärkt, men ett försök kunde det vara värt. Småkåt som jag var hörde jag honom mixtra på i finrummet. Jag vägrade att kliva ur sängen för att jag förstod att han skulle komma tillbaka till mitt rum, där teven inte heller hade fungerat de sista dagarna. Mycket riktigt, det tog endast en liten stund innan han hade fixat problemet.

- Din mamma sa något om att ni hade fler teveapparater, sa han, när han på nytt uppenbarade sig i dörren.

- Den står där, pekade jag och lät täcket glida åt sidan så att ett av mna ung -flicksbröst blottade sig för honom.

- Fungerar videon? frågade han.

- Jag vet inte, svarade jag och låtsades se oförstående ut, fast jag sekunden innan stoppat in en porrfilm som handlade o två bisexuella tjejer som förförde en man i hans ålder.

- Jaha, stammade han lite generat, det gör den visst.

- Vill du att teven ska vara på? Frågade han.

- Jag vill kanske något annat också, svarade jag och när han vände sig lyfte jag på täcket och visade honom min nakna kropp. Han suckade tungt och kliade sig i huvudet.

- Nja, jag vet inte_ stammade han fram.

- Kom här, log jag förföriskt och sträckte ut min hand Han lät sitt arbetsbälte falla till golvet och det kändes som min plan skridit till verket. Likt en hund ställde han sig på knä vid sänggaveln och snusade sig fram till min våta fitta som han omgående började slicka. Han smekte mina bröst med sina stora händer samtidigt som han sög i sig av mina kåtsafter. Det gjorde mig fruktansvärt upphetsad att se honom så ivrig. Ännu kåtare blev jag när han med sin ena hand lirkade fram sin jättekuk som stod som ett hårt spett i givakt för mig. Han runkade sin jätteballe med sin ena hand och på ett nästan ömkligt sätt bad han mig att suga honom. Visst ville jag det. Han kröp upp i sängen och med ett handfast tag greppade jag hans kuk och förde den till munnen. Jag gav honom en omgång som han länge skulle minnas och ju längre ner i halsen jag sög honom desto mer skruvade han på sig. Jag kunde känna hur det började rycka i hans kuk och när han förde mitt huvud åt sidan förstod jag att han ville ha hela mig. Han slet åt sig mitt huvud där han låg på rygg och gav mig en stänkande blöt kyss. Hans mun smakade fitta och det gjorde mig besinningslöst kåt. Han så gott som lyfte mig över hans kuk som han med sin ena hand började pressa mot min lilla fitta. Jag kunde känna hur han nästan omedelbart träffade fitthålet och jag drog ett djupt andetag när han till en börjanlungt juckade sig in i mig. Hans besatthet tog överhand när hans kuk fått smak på fittan och nu juckade han sig med allt brutalare kraft i mig. Försiktigt gav jag honom några motjuck.

- Såja, duktig flicka, stönade han. Okej, bäst att ta för sig innan det går för honom, tänkte jag och ökade takten till en nästintill våldsam ritt. När han återigen grabbade tag runt mina bröst för att föra ett till sin mun och suga min vårta hårt och skönt kan jag inte neka att det gick för mig. Själv kom han sekunden efteråt och det var ingen dålig sats han la av inne i mig. Stackarn, hade väl inte knullat på länge, men nu torde han ha fått så han teg. Jag såg att han småskämdes när han klädde på sig, men jag fäste mig inte vid det. Jag fortsatte ogenerat att titta på filmen när han lämnade mig och kunde inte låta bli att le en smula när jag hörde dörren slå igen bakom honom.

Rösta på Skolkerskan:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (30 röster, snitt: 2.43 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Skolkerskan