Skolflickorna

Jag kommer hem till dig idag, det är fredag, vi har hela helgen på oss för din mamma och pappa har just åkt iväg, du har redan kommit hem från skolan och det har du varit ett tag. Du har förberett dig väl för mig.

Du har gjort dig riktigt fin för mig, du har rakat din mus alldeles slät och fin, bara för mig. Du vet att jag älskar slätrakade musar på unga flickor.

Du ligger på rygg naken, och utmanande. Du ser att min kuk har blivit riktigt hård i mina byxor när jag står och tittar på dig med min hungriga och kåta blick. Du döljer dina små söta bröst för mig, dina små bröst med dom ljuvliga bröstvårtorna som jag gillar men du vill att jag ska se rakt in i din härliga nyrakade trånga fitta som du är så stolt över, som har gett dig så mycket glädje trots att du är ganska ung.

Du har medvetet sökt upp lite äldre karlar som har erfarenhet och som har lika stora och grova kukar som min. Du ligger och väntar på att jag ska ta av mig alla mina kläder och visa dig min stora stenhårda kuk som längtar så efter dig.

Men allra helst vill du att jag ska använda min tunga överallt på din kropp, överallt utom på din hungriga fitta, den vill du jag ska vänta med tills du är riktigt blöt och kåt tills det rinner ur din fitta. Din kropp är alldeles underbar, den är så len och skön, jag älskar dig min sexiga lilla Lolita. Jag vet att du älskar mig också.

Vill göra allt för dig, säg vad du vill jag ska göra så gör jag det med dig. När du rakat din fitta ser du ut som en ung skolflicka, och det gör mig så kåt och hård.

Du säger åt mig att runka min kuk så den blir riktigt hård och det gör jag naturligtvis. Jag drar med långa sugande drag medan jag står och tittar på dig när du smeker din fitta. Det är så härligt.

Efter en stund vill jag att du ska leka lite med min kuk, känna på den, dra med tungan upp och ner efter det långa lena kukskaftet. Jag rycker till lite. Du öppnar din mun och tittar bedjande på mig. Jag nickar åt dig och du låter din härliga mun sakta omsluta min kuk, du låter hela min stora kuk sakta glida in i din härliga sugmun. Jag grymtar lite grann, det är så skönt.

Efter bara en liten stund drar jag mig ur din mun bara för att jag inte ska spruta min stora sats i din mun redan, vill hålla mig lite längre än så. Du vill nu att jag ska sära på dina ben och låta min tunga närma sig din härliga mus, du får orgasm bara av att du känner att jag andas på din fina fitta.

Jag slickar i mig av allt som kommer ur den, det gör att du kommer en gång till. Ber dig att vända dig på mage och svanka med din rygg, lägger en kudde under din mage så jag kommer åt din mus bakifrån, låter min tunga slicka lite försiktigt i ditt stjärthål, jag drar isär dina söta skinkor och trycker in min tunga flera centimeter sakta, sakta i ditt stjärthål. MMMMMM, du smakar härligt där bak, blandat med dina härliga fittsafter. Du vill gärna känna hur du smakar så jag sticker in min tunga med dina safter på i din mun och du slickar o suger av den.

Du säger helt plötsligt att din kompis Hanna har stått gömd i garderoben och tittat på oss. Hon som jag har varit tänd på så länge, som jag velat knulla så länge men inte fått något tillfälle att göra det. Du vill att jag ska ge henne samma behandling som du fått av min tunga.

Jag blir inte mindre kåt av att se din söta lilla kompis Hanna alldeles naken med sin lilla späda småflickkropp med sina flickbröst och den söta lilla musen som behöver få samma behandling som du fått.

Jag ser att Hanna är lika kåt som dig, hon kommer fram och lägger sig bredvid dig så jag ska ha er båda nära mig. Slickar på dom spetsiga ungflicksbrösten som står rakt ut med sina små styva vårtor. MMM dom är ljuvliga att suga på, dom styvnar lite mer i min mun.

Kastar mig snabbt ner till den längtande musen som är riktigt blöt nu. Stoppar in ett finger i musen, låter sen dig smaka på din kompis vilket du gärna gör, du blir alldeles vild av att få smaka på Hannas goda fittsafter.

Nu vill jag att du och jag Lolita, ska hjälpas åt att slicka lilla Hannas fina mus som är rejält blöt nu. Vi slickar hennes fitta turvis, vi suger in hennes klitta i våra munnar, suger på den tills hon kastar sig runt i sängen i en vild orgasm.

När Hanna fått flera orgasmer kastar ni er båda två över min nu stenhårda kuk. Ni delar systerligt på min kuk, ibland känner jag båda era tungor samtidigt som slickar på kuken. Ni vänder er om så jag turvis får era hungriga fittor precis lagom så min tunga når dom. Ni suger min kuk och jag slickar era fittor.

Tycker att jag är i paradiset. Jag och två sexgalna skolflickor som verkligen älskar kuk och att knulla. Helt plötsligt kastar sig Hanna upp på mig och låter sin trånga fitta omsluta min stora stenhårda kuk, hon är så jävla kåt så hon börjar knulla min kuk i ett vansinnigt tempo, känner att jag inte kommer att kunna hålla för mig speciellt länge, jag sprutar alldeles för tidigt upp i Hannas underbara fitta. Den unga trånga fittan kan få vilken kuk som helst att spruta för tidigt. Jag sprutar länge, Hanna slutar inte knulla mig förrän hon kramat ur kuken allt.

Hanna kliver av min kuk och du slukar den helt och hållet, du vill slicka den ren från min sperma och suga upp den igen för nu vill du hade den i din sköna lilla fitta, nu vill du också knulla mig. Måste helt klart erkänna att det är ni som knullar mig och inte tvärtom som jag trott att det skulle vara.

Strax är kuken stridsberedd igen och snabbt som ögat är du på plats och låter kuken glida in i din hungriga mus som är minst lika trång och skön som Hannas fitta när du glider sakta upp och ner på kuken. Du ökar takten stegvis och håller snart lika högt tempo som Hanna.

Kan inte hålla mig speciellt länge den här gången heller, kanske högst tio minuter, brukar kunna hålla mig minst trettio minuter när jag knullar vanliga fittor, men ni är så himla sköna att knulla. Älskar när unga flickor rider min kuk så jag kan slicka på deras toppiga bröst.

När du känner att jag ska spruta hoppar du kvickt av mig och tar hela kuken i munnen för du vill ha satsen långt ner i halsen. Du får min stora laddning långt ner i svalget, du bearbetar min kuk så skönt ända tills jag inte förmår att ge dig mer av min goda sperma.

Du frågar helt plötsligt om jag inte skulle kunna tänka mig att låta din storasyrra Maria vara med någon gång, hon är väldigt kåt hon också. Du visar mig ett kort på henne som du tagit på henne bara för att visa mig, för att göra mig sugen och kåt på henne. Hon står där i duschen, man ser dom gigantiska brösten som jag skulle älska att ligga och suga på och som jag stirrat på så många gånger, dom har gjort min kuk riktigt hård varje gång jag sett henne. Har hon medvetet gått med tajta tunna kläder och utan BH och trosor bara för min skull, eller. ?

Hon har verkat så blyg men gillat mina uppskattande, kåta blickar som studerat henne så noga varje gång. Hon har låtit sin blick vandra upp och ner över min kropp och alltid stannat långa stunder med blicken fäst på min kuk som varje gång blivit rejält hård av hennes blickar.

Jag frågar om hon verkligen vill knulla med mig, hon som har pojkvän och allt. Du svarar att hon har frågat om hon inte kunde få vara med oss och knulla någon gång. Hon vill gärna ha lite spänning. Hon vill gärna att vi knullar i bastun alla fyra med risk för att vi ska bli upptäckta av hennes pojkvän eller våra förälldrar.

Jag svarar dig att det går alldeles utmärkt, hon får gärna vara med. Knulla i bastun låter spännande, tänk om vi blir upptäckta av era förälldrar, dom är till och med yngre än mig. Dom är 35 år och jag är 40 år och knullar deras döttrar Maria, lillesyrran Lolita och hennes kompis Hanna.

Jag skulle gilla att knulla er alla tre samtidigt. Min kuk har blivit hård igen bara av att jag tittade på Maria på kortet och vetskapen om att jag ska få knulla den underbara varelsen mycket snart.

Vi avslutar vår härliga kväll med att ni båda knullar mig och min kuk en gång till, nu kan jag hålla mig längre vilket ni verkligen uppskattar. Har en fitta runt kuken och en över min mun så jag knappt får luft, ni turas om att rida min hårda kuk.

Rösta på Skolflickorna:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 röster, snitt: 2.80 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Skolflickorna